Kuvia Châteaun ympäristöstä

Château sijaitsee Kaakkois-Ranskassa vuoristossa, Allos-nimisessä kunnassa. Tässä artikkelissa esitellään kuvin koulun kaunista ympäristöä.

Châteaun linna on rakennettu Ranskassa sijaitsevan maailmanperintökohteen kaltaiseksi. Hyvän käsityksen saa katsomalla kuvia Château de Chambordista.

Ensimmäiset kaksi kuvat ovat Wikimedia Commonsista, kolmas on Linus Makin ottama ja neljäs Mar Kiddon ottama (klikkaamalla kuvaa näet alkuperäisen).

ChambordParkseite

Chat Chambord solcou 01 062006

Château de Chambord

Château de Chambord

Linna sijaitsee kuitenkin vuoristomaisemassa, eikä näin Château de Chambordin kaltaisella litteällä alustalla. Seuraavana muutama luontokuva Allos-kunnan maisemista.

Kuvaajana alla: ensimmäiset kaksi kuvaa Richard Baker, kolmannessa  will_cyclist ja siitä seuraavat jälleen Wikimedia Commonsista (näet alkuperäisen kuvan klikkaamalla sitä).

Lac d'Allos - a nearby alpine meadow

Entrevaux - view of the castleCol d'AllosLac dAllos 2

Viimeinen kuva on vähän kauempaa, lähellä olevan vuoren huipulta. Ehkä joku oppilaista joskus pääsee kiipeilemään Châteauta ympäröivässä vuoristossa, tai ehkä se taianomaisempi nähtävyyksien katselukeino on luudalla liitely (Kuva Wikimedia Commonsista).
Mont Pelat 2

Toivottavasti nämä kuvat innoittavat juonen kehittelyssä ja antavat hyvää käsitystä koulun ympäristöstä. Lisää alueelta otettuja kuvia voi ihailla esimerkiksi Wikimedia Commonsin Allos -kansiossa tai googlettamalla kuvia sanoin ”Allos, France”. Linnan kuvia löytää esimerkiksi Flickristä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s