Jästit löysivät Châteaun jo 2009

Löysin vanhoja Châteaun tiedostoja selatessani viitteitä neljään kohuartikkeliin, jotka kirjoitin silloista juonta varten. Jotta artikkeleista olisi jotain iloa, julkaisin ne tietenkin nyt täällä Châteaun päivitetyllä sivustolla. (Samalla järjestelin hieman sivuja uusiksi, jotta vastaavaa historiallista materiaalia on helpompi julkaista jatkossa)

Harmikseni en löytänyt Pronssisulassa julkaistua artikkelia, joten pystyin ainakin näin alkajaisiksi julkaisemaan vain kolme aikaisemmista artikkeleista. Mikäli Pronssisulan artikkeli ilmestyy jostain tietokoneeni syövereistä myöhemmässä vaiheessa lupaan julkaista myös sen.

Artikkelit ovat:

Myöhemmin netin velholehti Pronssisulka on julkaissut artikkelin otsikolla ”Châteaun jästi-invaasio rehtorin salajuoni?” Mikäli joku sen paikantaa vaikka Pronssisulan arkistoista, sen saa mielellään lähettää uudelleenjulkaisuun. Ainakaan Châteaun vanhoista nettiarkistoista se ei löytynyt, mutten ole vielä luopunut toivosta.

Kohuartikkeleiden metsästys jatkuu. Jossain vaiheessa Châteausta on varmasti myös uutisoitu rehtorin murhasta. Tausta-osioon ilmestyy kohuartikkeleita (ja mahdollisesti myös vähemmän kohuartikkeleita) silloin, kun joku ylläpidosta niitä kirjoittelee tai löytää arkistoistaan. Niitä saa toki myös lähettää ylläpidolle julkaistavaksi.

 


2 thoughts on “Jästit löysivät Châteaun jo 2009

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s