Huispauksen testiottelu tulossa

Taikakoulu Châteaussa pelataan huispauksesta pitkään kehitettyä nettiversiota. Peli toimii aikarajoitteisesti ja kestää noin kaksi viikkoa, vaikka se sijoittuukin roolipelin näkökulmasta yhdelle viikonlopun päivälle. Käytänteitä on aiempiin versioihin nähden päivitetty kesän 2014 aikana ja aloitamme siksi huispauskauden yhteisellä testiottelulla, johon voit ilmoittautua vastaamalla tähän artikkeliin.

Huispausta tullaan pelaamaan blogiartikkelia kommentoimalla. Testiottelun joukkueina toimivat violetti ja oranssi joukkue, joiden kokoonpano kootaan täysin tuvista riippumatta. Joukkueiden kokoonpano arvotaan pelin alkaessa ja jokainen voi ilmoittaa kiinnostuksensa yhtä pelipaikkaa kohden. Tarkemmin huispauksen käytännön järjestelyjä selostetaan täällä: Huispausinfo.

Ilmoittautumisohjeet

Huispausjoukkueeseen saa ilmoittautua, kun on saavuttanut jäsenyystason 2. Sitä ennen voi osallistua huispaukseen täytepelaajan avulla. Tarkasta jäsenyystasosi jäsenlistalta omaa nimeäsi klikkaamalla. Kumpaankin joukkueeseen jätetään vähintään yksi täytepelaaja, jotta myös täytepelaajan roolia päästään kokeilemaan tässä testiottelussa

Ilmoittaudut huispaukseen vastaamalla tähän blogiartikkeliin. Kerro vastauksena, mitä pelipaikkaa haluat pelata. Voit ilmoittautua riippumatta roolistasi koululla ja testiotteluun voivat siksi osallistua kaikkien tupien oppilaat, jatko-opiskelijat ja koulun henkilökunta. Pelipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. (Kun kaksi pitäjää on ilmoittautunut, ei useampia pitäjiä oteta jne.)

Ilmoittaudu ensiksi vain yhdellä hahmolla, jotta mahdollisimman moni pelaaja pääsee kokeilemaan huispausta. Mikäli joukkueet eivät ole täynnä perjantaina 19.9. voit ilmoittautua useammalla hahmolla. Kerro kuitenkin viestissäsi, mitkä kaikki hahmot ovat sinun (tarkoitus on, että edustat vain yhtä joukkuetta ottelussa).

Joukkueet arvotaan pelin alkamispäivänä. Et voi toivoa itsellesi joukkuekavereita tai pelikaavun väriä. Arvioitu pelin alkamispäivä on sunnuntai 21.9. Silloin siitä ilmestyy oma artikkeli, jossa joukkueiden lopullinen kokoonpano näkyy. Kumpaankin joukkueeseen jätetään yksi täytepelaaja jahtaajaksi tai lyöjäksi. Testiotteluun ei oteta joukkueille kapteeneja.

Ilmoittautuneet:

 • Pitäjät (2 henkilöä): Louis Caldwell, Cerinna Crèin (Chelsea)
 • Jahtaajat (4-6 henkilöä): Karakatus Kärmes, Luna Lake, Selena McLover, Effie Solender (Chelsea)
 • Lyöjät (2-4 henkilöä): Lora Shelly
 • Etsijät (2 henkilöä): Ashley Smith, Chelsea Crèin

13 thoughts on “Huispauksen testiottelu tulossa

 1. Onko minun mahdollista ilmoittautua joukkueeseen opettajalla?

  1. Olisi pitänyt lukea tarkemmin…
   Ilmoitan Cerinnan pitäjäksi.

  1. Effie ja Chelsea ovat molemmat siis saman IRL-henkilön hahmoja.

 2. Höm höm…
  Eikö ortelun olisi pitänyt alkaa tänään? Minusta ainakin olisi hyvä, että jos sanotte jonkin päivämäärän, pidätte siitä myös kiinni. Tai jos se on epävarmaa, niin siten se ilmoitetaan erittäin selkeästi.

 3. Tätä päivää on vielä aika paljon jäljellä ja ottelu on edelleen tarkoitus saada aloitettua tänään. Alkamispäivämäärä ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita sitä, että ottelu alkaa heti aamusta, vaan sen artikkeli voi ihan hyvin ilmestyä puolilta päivin tai iltapäivän puolella, riippuen siitä miten ehdin. Koeta siis kestää tämän kanssa Chelsea.

  Otteluun ilmoittautuneiden listaa on päivitetty samanaikaisesti, kuin Chelsea on kirjoittanut viimeisimmän viestinsä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s