Ilmoittaudu huispausotteluun (lokakuu 2014)

Taikakoulu Châteaussa pelataan huispauksesta pitkään kehitettyä nettiversiota. Peli toimii aikarajoitteisesti ja kestää vähintään kaksi viikkoa, vaikka se sijoittuukin roolipelin näkökulmasta yhdelle viikonlopun päivälle.Huispausta tullaan pelaamaan blogiartikkelia kommentoimalla. Testiottelun palautteen perusteella pelin ohjeistusta on päivitetty ja seuraava ottelu muotoutuu toivottavasti vielä paremmaksi kuin testiottelu. Ensimmäinen varsinainen peli on tarkoitus aloittaa 21.-22.10. välisenä aikana (hieman riippuen siitä, miten Kata ehtii kokoamaan pelin aloitusartikkelin ja kuinka paljon muita töitä hänellä on)

Ohjeistukseen on testiottelun jälkeen päivitetty:

 • ”Peli kestää vähintään 14 kokonaista pelipäivää, eli se jakautuu vähintään 15 eri päivämäärälle.”
 • ”Maalin syntymisen jälkeen peli jatkuu keskikentältä, missä nopeimmin ehtivä jahtaaja nappaa kaadon. Tuomarin ei tarvitse erikseen heittää kaatoa ilmaan, vaan maalin synnyttyä saa siis jatkaa suoraan keskikentältä. Maalin synnyttyä on peliä jatkavan joukkueen kuitenkin syötettävä vähintään kerran ennen seuraavaa maalin yritystä.”

Tarkemmin huispauksen käytännön järjestelyjä selostetaan täällä: Huispausinfo.

Ensimmäisessä varsinaisessa koulun huispausottelussa joukkueina toimivat violetti ja oranssi joukkue. Joukkueiden kapteenit ilmoittavat kokoonpanon ottelun alkaessa. Mikäli joukkueella ei ole kapteenia, täyttää Kata pelipaikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Violetissa joukkueessa pelaavat tällä kertaa Gryffondor ja Serpentard.

Oranssin joukkueen riveihin kootaan pelaajia Serdaiglesta, Pouffsoufflesta ja jatko-opiskelijoiden parista.

Ilmoittautumisohjeet

Huispausjoukkueeseen saa ilmoittautua, kun on saavuttanut jäsenyystason 2. Sitä ennen voi osallistua huispaukseen täytepelaajan avulla. Tarkasta jäsenyystasosi jäsenlistalta omaa nimeäsi klikkaamalla. Kumpaankin joukkueeseen jätetään vähintään yksi täytepelaaja.

Ilmoittaudut huispaukseen vastaamalla tähän blogiartikkeliin. Kerro vastauksena, mitä pelipaikkaa tai pelipaikkoja haluaisit pelata. Voit ilmoittautua niin monella hahmolla kuin haluat, mutta saat pelata vain yhden joukkueeen puolesta tässä ottelussa. Pelipaikkasi vahvistuu ottelun alkaessa. Pidäthän siis tarkkaan silmällä huispauksen otteluartikkelia

Kapteeniksi voi ilmoittautua neljäsluokkalainen tai sitä vanhempi oppilas tai jatko-opiskelija, joka on vähintään jäsenyystasolla 2. Ensimmäisenä kapteeniksi ilmoittautuva valitaan. Kapteenin tehtävänä on koota joukkue tähän ilmoittautuneista pelaajista ja esitellä joukkueensa kokoonpano huispausottelun alkaessa. Lisäksi kapteeni saa rekrytoida pelaajia, kannustaa pelaajiaan huispausartikkelin ulkopuolella ja kehitellä muuta joukkuelaistensa pään menoksi. Kapteenin tehtävä kestää yhden ottelun kerrallaan.


20 thoughts on “Ilmoittaudu huispausotteluun (lokakuu 2014)

 1. Ilmoitan Effien etsijäksi, mutta jos tämä ei ole mahdollista, niin sitten Effielle käy myös jahtaajan paikka.

  Chelsea ilmoittaa itsensä jahtajaksi.

 2. Ilmoitan Anastasian kapteeniksi (pitäjä) ja Ashleyn etsijäksi. (Jos joku muu haluaa etsijäksi violetissa joukueessa, niin Ashley voi kyllä väistyä.)

 3. Hei! Halusin vain kysyä, että voiko täytepelaajana pelata, vaikka olisi jäsenyystasolla 1 ? Mitä ilmeisemmin en voi pelata virallisena pelaajana ensimmäisellä tasolla.

  1. Oho, huomasin asiasta ilmoituksen, kun luin jäsenyystasoja uudestaan. Sory tuosta turhasta viestistä.

 4. Anastasia Willsson toimii violetin joukkueen kapteenina. Oranssin joukkueen kapteenin paikka on vielä vapaana.

  Effien ja Chelsien sijoittaminen jahtaajiksi joukkueeseen on siinä mielessä pulmallista, etteivät he saa syöttää toisilleen. ( Sama henkilö pelaa molempia). Oranssin joukkueen kapteenin (jos sellainen löytyy) kannattaa muistaa tämä.

  Kaikki oppilaat ja jatko-opiskelijat saavat osallistua täytepelaajilla pelaamiseen, vaikka olisivatkin vielä jäsenyystasolla 1. Evelynin kaltaiset uudet ja innokkaat jäsenet ovat siis erittäin tervetulleita mukaan.

 5. No sitten Effielle käy lyöjän ja etsijän paikka (mielummin etsijä).

 6. Inés ilmoittautuu oranssin joukkueen kapteeniksi ja jahtaajaksi. Louis ilmoittautuu pitäjäksi.

 7. Inez Ortega on oranssin joukkueen kapteeni ja Anastasia Willsson on violetin joukkueen kapteeni. Kapteenit ilmoittavat valitsemansa joukkueen kokoonpanon ottelun alkaessa. Ilmoittautuminen on edelleen mahdollista.

 8. Minulla on eilisestä asti nettiyhteys ollut poikki. Hiuspausottelun artikkeli ilmestyy, kun saan yhteyden taas toimimaan. Pelkällä puhelimella artikkeöin teko ja ottelun tuomarointi on vähän hankalaa.

 9. Huispausottelu on peruttu. Noin viikon kipujen ja oireilun jälkeen lapseni päätti tänä aamuna syntyä keskosena. Olemme molemmat kunnossa, mutta aika ja energia menee nyt 100% toipumiseen ja tähän muutokseen totutteluun. Vielä ei ole tietoa koska kumpikaan pääsee sairaalasta kotiin.

  Jouluvauvasta tulikin nyt halloweenvauva.:)

  1. Oi, onneksi olkoon Kata! Ja nopeita toipumisia teille molemmille (:

 10. Paljon onnea Katalle! Olen niin onnellinen sinun puolesta! 🙂

  Minä voin ottaa tämän huispausottelun tuomaroinnin tehtäväkseni. Eli ei peruta tätä, siirretään vain ajankohtaa hieman, vaikka viikolla. Näin mahdollisimman moni ehtii huomata vaihtuneen ajankohdan.

  Pelin uusi aloitusajankohta on: 10.11.

  Ennen kuin voimme aloittaa pelin, molempien joukkueen kapteenien tulee ilmoittaa joukkueidensa kokoonpano vastaamalla tähän ketjuun. Eli Anastasia Willsson on violetin joukkueen kapteeni, ja Inés Ortega on oranssin joukkueen kapteeni.

 11. //Jos tämä siis aiotaan pitää ja saisi vielä ilmoittautua mukaan niin[?]:
  Olisin halukas ilmoittautumaan Lloyd Frankowskilla yhdeksi lyöjäksi.

 12. Violetti joukkue

  Pitäjä:Anastasia Willsson
  Jahtaaja 1:Selena McLover
  Jahtaaja 2:Karakatus Kärmes
  Jahtaaja 3: täytepelaaja
  Lyöjä 1:Lloyd Frankowski
  Lyöjä 2:täytepelaaja
  Etsijä:Ashley Smith

  1. Kiitos, Anastasia! Vielä siis joukkueeseen mahtuu mukaan joko jahtaaja tai lyöjä. Mukaan voi ilmoittautua vielä tämän viikon ajan.

 13. Oranssin joukkueen kokoonpano on seuraavanlainen:

  Pitäjä: Louis Caldwell
  Jahtaaja 1: Chelsea Crèin
  Jahtaaja 2: Inés Ortega
  Jahtaaja 3: Täytepelaaja
  Lyöjä 1: Täytepelaaja
  Lyöjä 2: Täytepelaaja
  Etsijä: Effie Solender

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s