Läsnäoloilmoittautuminen syksylle 2015

Taikakoulu Châteaun listoilla on valtavasti porukkaa ja olemme siitä oikein iloisia. Tulevan lukuvuoden suunnittelun kannalta on kuitenkin tärkeää saada selvyys läsnäolijoihin. Siksi syyslukukaudelle tarvitsee ilmoittautua erikseen VASTAAMALLA eli kommentoimalla TÄHÄN ARTIKKELIIN. Näin ylläpidon on helppo koota läsnäolijalistaa.

Tarkemmat ohjeet

 1. Kirjoita ilmoittautumisviesti hahmosi nimellä. (Jos pelaat montaa hahmoa, kirjoita jokaisella oma)
 2. Kerro hahmosi luokka tai tehtävä ensi syksynä. (Lähtökohtaisesti kaikki oppilaat pääsevät siirtymään seuraavalle luokalle, poikkeuksista erikseen alla)
 3. Valinnaisaineesi (jos olet syksyllä luokilla 3-7 tai jatko-opiskelija)
 4. Kerro myös, jos hahmollesi tapahtuu jotain mullistavaa syksyyn mennessä
 5. Kaikki 1.9.2015 mennessä ilmoittautuneet saavat tuvalleen yhden tupapisteen alkavalle lukukaudelle. Ilmoittauduthan kuitenkin viimeistään 1.10., muuten poistamme nimesi listoilta.
 6. Jos olet liittynyt 1.8.2015 tai sen jälkeen, sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua tähän (saat tervetuliaislahjana kaksi tupapistettä, mutta et pisteitä tähän artikkeliin kirjoittamisesta)

Poikkeuksia luokkajakoon

Lukuvuoden loppupäässä, touko-kesäkuussa 2015, liittyneet oppilaat voivat halutessaan jatkaa samalta luokalta, jolla aloittivat liittyessään. Jokainen loppupäässä liittynyt voi itse valita, eikä hahmoa silti tarvitse tulkita luokalleen jääneeksi. Arvioit itse, oletko ehtinyt tekemään tarpeeksi sen ikäisellä hahmollasi.

Heinäkuussa 2015 ja sen jälkeen liittyneet hahmot jatkavat sillä luokalla, jolla ovat hahmonsa kanssa liittyneet. Tämä siksi, että he olisivat käytännössä ehtineet korkeintaan päättäjäisiin ja kesälomalle.

Valinnaisaineet luokille 3-7

Luokilla 3, 4 ja 5 opiskellaan vähintään kahta valinnaisainetta. Kaikki aineet voi myös valita. Aineiden opiskelu aloitetaan kolmannella luokalla ja samaa ainetta jatketaan V.I.P.-tutkintoon asti. Mikäli opiskelee montaa ainetta saa kuitenkin jonkun aineen opiskelun keskeyttää (jos esimerkiksi käy liian raskaaksi tai tylsäksi).

Luokilla 6 ja 7 kaikki aineet ovat vapaaehtoisia ja niistä olisi hyvä valita vähintään neljä opiskeltaviksi aineiksi. Mahdollisesti V.I.P.-tutkinnossa menestyminen rajaa hieman ainevalikoimaa, mutta ainakin tässä lukukausi-ilmoittautumisessa on mahdollisuus valita kaikki aineet.

Myös jatko-opiskelijat valitsevat vähintään kaksi ainetta, joihin haluavat panostaa tulevana syksynä.

Koulun kaikki oppiaineet voi kerrata Opetusblogilta: Ainevalikoima


76 thoughts on “Läsnäoloilmoittautuminen syksylle 2015

 1. Rehtorihahmo jatkaa rehtorin tehtävissä tulevana lukuvuonna. Hän kuitenkin menee sekaisin oltuaan koomassa puolet tästä lukuvuodesta ja tulee toimimaan eri lailla kuin aiemmin. Muodonmuutoksia hän ei enää opeta, vaan keskittyy rehtoroimaan ja tekemään salaperäisiä tutkimuksiaan.

 2. Evelyn Clément jatkaa koulun oppilaana myös syksyllä. Hän siirtyy luokalle 4 ja päättää luokan 3. // Mitän kovin mullistavaa ei Evelle ole sattunut, tai luultavasti tule sattumaan, mutta kommentoin tätä vielä, jos nyt saan jonkun ihmeellisen älynväläyksen.// 😛
  Evelyn on valinnut tottakai valinnaisaineikseen kaikki koulun valinnaisaineet (joita aikoo jatkaa kaikkia), eli jästitieto, muinaiset riimut, ennustus, taikaolentojen hoito ja numerologia. //Ainakin tällä hetkellä aika on antanut myöten.// 🙂

 3. Mila Molina jatkaa vararehtorin, ennustuksen professorin ja Gryffondorin tuvanjohtajan tehtävissä myös ensi lukuvuonna. Mitään muutoksia hänessä ei tapahdu, vaan nainen jatkaa toimintaa omana tiukkapipoisena itsenään.

 4. Inés jatkaa koulussa siirtyen syksyllä 5. luokalle. Oltuaan kevään kangistettuna (tästä ei ollut mitään peliä, mutta suunnittelin sitä etukäteen ja se sopii hyvin omaan kevään poissaolooni :D) Inés on rehtori Evansin tavoin hieman pihalla asioista. Kesän aikana tyttö kuitenkin palautuu kutakuinkin ennalleen.

  1. Oho, se tosiaan unohtui! Inéksen valinnaisaineita ovat muinaiset riimut, ennustus ja taikaolentojen hoito.

 5. Vicky siirtyy kolmannelle syksyllä ja jatkaa näin ollen koulussa oleskeluaan. Valinnaisaineikseen hän on valinnut numerologian, muinaiset riimut ja taikaolentojen hoidon. Hänelle ei tapahdu mitään sen kummempia muutoksia, mutta Inéksen tavoin ajattelin että hänkin olisi ollut kangistettuna jonkin aikaa oman epäaktiivisuuteni takia.

 6. Tässä ilmoittautuneille on laitettu merkintöjä jäsenlistalle. Kiitos ilmoittautumisesta!

 7. Lloyd siirtyy syksyllä neljännelle luokalle ja jatkaa valittujen valinnaisaineidensa (jästitiedon, ennustuksen ja taikaeläinten hoidon) parissa. Suuria häntä koskevia muutoksia ei tule tapahtumaan.

 8. Sylviane jatkaa koulussa ja siirtyy täten syksyllä toiselle luokalle. Tyttö on ottanut huispauksen ja lentämisen valinnaisekseen, sillä haluaa pysyä entistä paremmin luudan päällä. Hän ei tule kokemaan suuria muutoksia syksyyn mennessä.

 9. Chelsea:
  – jatkaa syksyllä
  -siirtyy kolmannelle luokalle
  – valinnaisaineikseen ottaa ennustuksen, taikaolentojen hoidon ja numerologian

  1. Ilmoittelisin, että en jatka Chelsealla enää syksyllä. Inspiraatio tällä hahmolla pelaamiseen on nollissa. Effie j

   1. Hups, viesti lähti ennenaikaisesti. Viimeinen lause kokonaisuudessaan: Effie ja Cerinna pysyvät kuitenkin kuvioissa mukana.

 10. Shanietta Kei jatkaa koululla Serdaiglen tuvassa. Hän siirtyy syksyllä neljännelle luokalle ja jatkaa valinnaisaineitaan muinaisia riimuja ja taikaolentojen hoitoa. Hän lopettaa numerologian, sillä ei oikein tykästynyt siihen. Tytölle ei pitäisi loman aikana tapahtua mitään sen ihmeellisempää.

 11. Louis Caldwell jatkaa Châteaussa ensi syksynä siirtyen kolmannelle luokalle. Valinnaisaineikseen Louis valitsee taikaolentojen hoidon ja jästitiedon.

 12. Rosaliné siirtyy viidennelle luokalle syksyllä, ja koska en ole ennen valinnut valinnaisaineita, ne ovat nyt numerologia, ennustus ja muinaiset riimut.

 13. Lily Lion jatkaa Châteaussa ensi syksynä siirtyen viidenelle luokalle. Valinnaisaineiksi tulevat: taikaolentojen hoito, ennustus, sekä muinaiset riimut. Muutoksia ei tapahdu 🙂

 14. Renée jatkaa taikakoulu Châteaun oppilaana siirtyen syksyllä neljännelle luokalle. Hän opiskelee valinnaisaineinaan jästitietoa, muinaisia riimuja ja taikaolentojen hoitoa. Häelle ei tapahdu mitään mullistavaa kesän aikana.

 15. Valerie jatkaa taikakoulu Chàteaun oppilaana jääden neljännelle luokalle.
  Valinnaisaineina hänellä on taikaolentojen hoito, muinaiset riimut ja jästitieto.
  Muutoksia ei kesän aikana tapahdu.

 16. Rose jatkaa taikakoulu Chàteaun oppilaana ja siirtyy viidennelle luokalle.
  Valinnaisaineina Rosella on muinaiset riimut, taikaolentojen hoito, ennustus ja numerologia. Mullistavia muutoksia ei tapahdu kesän aikana.

 17. Sanda siirtyy 2. luokalle. Hän oppii pelaamaan huispausta ja opettelee riimuaakkoset kesän aikana.

 18. Vanessa jatkaa syksyllä siirtyen 4. luokalle. Valinnaisaineina tulee olemaan ennustaminen, jästitieto, muinaiset riimut, numerologia ja taikaeläinten hoito. Kesän aikana ei tule tapahtumaan mitään mullistavaa.

  1. Vanessa opiskelee valinnaisaineinaan jatkossa ennustusta, jästitietoa, muinaisia riimuja, numerologiaa ja taikaeläinten hoitoa.

 19. Fanny jatkaa koulussa siirtyen toiselle luokalle. Hänelle ei tapahdu mitään erikoista kesän aikana.

 20. Eerika Lehtinen
  -jatkaa
  -jatkaa professorina/ vielä aloittelevana professorina

 21. Emilie Lehtinen
  -jatkaa 2-luokalle oltuaan lukuvuodella kangistuneena 😉

 22. Effie:
  – jatkaa koululla syksyllä , liityttyään uudelleen mukaan
  – ottaa valinnaisaineikseen numerologian, muinaiset riimut ja jästitiedon
  – on edelleen jatko-opiskelija
  – roolipelillisesti päätin, että Effie oli alun alkaenkin viime syksynä tullut vain puoleksi vuodeksi ja piti kevään taukoa opinnoista

 23. Athelard jatkaa syksyllä jatko-opiskelijana, eikä hänelle tapahdu mitään erikoista syksyyn mennessä. Valinnaisina aineina Athe ottaa (jos mahdollista? :3) pvs:n ja muinaiset riimut.

 24. Annie jatkaa edelleen syksyllä keittäjättären hommassaan, ja kesällä hän tulee tapailemaan Rossia entistä ahkerammin. Syksyyn mennessä kaksikko on (toivottavasti) jo kihlautunut :3

 25. Jäsenlistalla, nimeni kohdalla lukee: Effie Solender [jatkaa, aineina N M J]

  Olisiko tuossa pitänyt ilmoittaa kaikki aineet mitä aikoo tulevan vuoden aikana jatkaa? Vai oliko kyse vain valinnaisaineista?

  Jos siinä piti mainita muutkin aineet, niin tämä tyttö haluaa auroriksi ja jatkaisi edellämainittujen lisäksi loitsuja, muodonmuutoksia, taikaliemiä, PVS:ää ja yrttitietoa.

  1. Jatko-opiskelijoiden on hyvä ilmoittaa ainakin mihin aineisiin haluavat panostaa. Tarkemmin tässä ei ole ohjeistettu osittain senkin takia, että jatko-opiskelijoille on tulossa enemmän infoa suunnilleen elokuussa. (mm. keskustelen parhaillaan joistakin aurorien peruskurssien järjestelyistä ja ideoin ihan itsekseni jotain parantajalinjan perusteita. Näistä tulee enemmän infoa sitten, kun sitä on…)

 26. Neofytos tulee olemaan Châteaussa vielä syksyllä, hän minnekään katoa. Ja mitään mullistavaa (muuta kuin tuo kotipaikan muutos) hänen ”kesälomallaan” ei tule tapahtumaan. Ainakaan ei ole mitään mielessä.

 27. Selena jatkaa Chateussa ja siirtyy toiselle luokalle. Yritän olla aktiivisempi ensivuonna!

 28. Päivitetty tähän mennessä saadut ilmoitukset.

  Luokilla 3-7 jatkavat, muistakaa valita valinnaisaineita artikkelin ohjeistuksen mukaan!

 29. Minut lajiteltiin tänään, 2.7, joten jatkan ensi syksynä neljännellä luokalla, jolle myös liityin. Valinnaisaineikseni otan ennustuksen, taikaolentojen hoidon, muinaiset riimut, numerologian ja jästitiedon.

 30. Ashley jatkaa jatko-opiskelua omana ilkeänä itsenään syksyllä. Kesän aikana hän ei muutu paljoa, hän on huomannut olevansa hieman yksinäinen ja kohtelee muita ihmisiä hieman ystävällisemmin. Vanhoista tavoista on kuitenkin vaikea päästä eroon ja yritys on toivoton. Hän jaksaa silti yrittää. Ashley haluaa panostaa syksyllä taikajuomiin ja muodonmuutoksiin. (Hän haluaa myös oppia animaagiksi, jos sellainen kurssi tulee ensi vuodelle)

 31. Séraphin jatkaa taikakoulu Châteaussa jääden viidennelle luokalle. Vai pitäisikö sanoa, hän tulee viidennelle luokalle.
  Suunnitelmia kesän ajaksi ei ole, mutta luultavasti suuria mullistuksia ei tule tapahtumaan.

  Valinnaisaineiksi Sera valitsee Taikaolentojen hoidon, Muinaiset riimut ja Ennustuksen.

 32. London Morel jatkaa Taikakoulu Châteaussa. Hän on juuri valmistunut seitsemänneltä luokalta, joten lukukauden alussa hän siirtyy jatko-opiskelijaksi. Aineet, joihin poika haluaa panostaa seuraavana lukuvuonna ovat loitsut, pimeydenvoimilta suojautuminen sekä muodonmuutos.

 33. Myös Ronja Blomroos jatkaa Taikakoulu Châteaussa. Mietin pitkään, jatkaako tyttö jatko-opiskelijana vai hakisiko hän johonkin muuhun tehtävään koululle, mutta ainakin toistaiseksi hän on vielä jatko-opiskelija. Tyttö panostaa tulevana vuonna loitsuihin, yrttitietoon, taikaliemiin ja -juomiin sekä taikaolentojen hoitoon.

 34. Susanne siirtyy 3. luokalle. Hän ottaa ennustuksen, taikaeläinten hoidon, numerologian ja muinaiset riimut. Kesän aikana ei tapahdu mitään ihmellistä.

 35. Lora jatkaa syksyllä ja siirtyy 7. luokalle. Hän on viettänyt suurimman osan viime vuodesta huispauksen valmennusleirillä Italiassa, mutta on opiskellut ahkerasti itsekseen ja tuntee olevansa tarpeeksi oppinut siirtymään seuraavalle luokka-asteelle. Loppukoetta hän ei valitettavasti ehtinyt tekemään, mutta se toivottavasti annettakoon hänelle anteeksi.

  Valinnaisaineiksi Lora valitsee vain vähän, siksi että huispaus tulee luultavasti jatkossakin viemään paljon hänen aikaansa. Valinnaisaineita ovat loitsut, muodonmuutokset, pimeyden voimilta suojautuminen, muinaiset riimut sekä numerologia.

 36. Sharnee jatkaa syksyllä, mutta jää 4. luokalle. Aiempina vuosina tyttö on aina onnistunut parantamaan arvosanojaan loppua kohden niin että pääsee luokaltaan, mutta tänä vuonna tulokset jäivät niin heikoiksi, että tytön pitää kerrata 4. vuosi uudelleen. Tämän valinnaisaineita tulevat edelleen olemaan ennustus ja taikaeläinten hoito.

 37. Eun Ji jatkaa syksyllä, 5. luokalla. Valinnaisaineita ovat ennustus, muinaiset riimut ja numerologia.

 38. Hmm, oltan, että minunkin pitää ilmoittautua?

  Bianca Milanoqa
  aloittaa syksyllä koulutaipaleensa 1. luokalta

 39. Sienna aloittaa syksyllä 3. luokalla. Valinnaisina taikaolentojen hoito, muinaiset riimut ja numerologia.

 40. Cesilia Smith
  -Aloittaa 4-luokan
  -jatkaa siis
  -Aloittaa numerologian, muinaiset riimut, ennustus, jästitieto ja taikaeläinten hoito

 41. Päivitin nyt tähän mennessä ilmoittautuneet. Vielä voi ja kannattaa ilmoittautua jatkamaan!

 42. Aloitan kolmannelta syksyllä
  Valinnaisaineet ovat muinaiset riimut, ennustus ja taikaolentojen hoito

 43. Olen harkinnut asioita uudemman kerran ja tullut siihen tulokseen, että Chelsea Crèin ja Effie Solender eivät jatka Taikakoulu Châteaussa.

  Roolipelin sisäisesti Chelsea siirtyy opiskelemaan Beauxbatonsiin ja Effie saa töitä taikaministeriöstä.

  Eli heidän kohdalleen voi jäsenlistalla merkitä ”ei jatka”.

 44. Rosalie aloittaa 3-luokan syksyllä ja ottaa valinnaisaineeksi muinaiset riimut, numerologian ja taikaolentojenhoidon.

 45. Tähän mennessä ilmoittautuneet on päivitetty jäsenlistalle. Harmi, etteivät Chelsea ja Effie jatka. Onneksi sinulla on vielä muitakin hahmoja.

  Mitkä ovat Millien valinnaisaineet?

 46. No niin, pitäähän jonkun aina olla myöhässä ja tulla muiden perässä, joten täällä ollaan, moi vaan. Mutta juu, asiaan:

  Benjamin Blanchard jatkaa viime lukukaudelta tälle -jo alkaneelle- lukukaudelle pimeyden voimilta suojautumisen professorina ja pouffsoufflen tuvanjohtajana.

  Lena Primakovin ilmoitan myöskin osalliseksi lukukaudelle 2015-2016, valinnaisaineinaan jästitieto ja numerologia.

  Ross Padmore on myöskin kuvioissa mukana, eli pysyy hahmolistalla.

  Kiitos ja kumarrus! *vierii pois* :’D

 47. Sirena Rover jatkaa koulussa kolmannella luokalla, valinnaisaineinaan taikaeläinten hoito muinaiset riimut ja ennustukset.

 48. Siirtyy toiselle luokalle ja päättää ensimmäisen luokan.

  1. Koska uusi lukukausi on jo alkanut, uudet hahmot jatkavat automaattisesti koulussa. Koska hait hahmollasi ensimmäiselle luokalle ja hahmosi on 11-vuotias, hän opiskelee tämän lukukauden 1. luokalla.

 49. Kaikki tähän mennessä ilmoittautuneet on päivitetty jäsenlistalle. 1.8. jälkeen liittyneiden hahmojen ei tarvitse ilmoittautua uudestaan mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s