Lukuvuoden päättyminen (info)

Eletään kesäkuun puoltaväliä, eli lukukautta on enää puoli kuukautta jäljellä. Oppilaat ahertavat vielä kesäkuun ajan kokeiden kimpussa, ja heinäkuussa päästään vihdoin lomailemaan. Odotetaan kuitenkin vielä hetki lukuvuoden kohokohtaa, eli tupamestaruuden julkistusta.

Tänään on tehty suuri tupapistetilanteen päivitysprosessi, ja tällä hetkellä tilanne näyttää tupien ja hahmojen välillä seuraavanlaiselta:

 1. Serdaigle (1106)
 2. Pouffsouffle (913)
 3. Serpentard (868)
 4. Gryffondor (442)
 5. Cerfeur (128)
 1. Katrine Wall (557)
 2. Heather Rose (410)
 3. Ivan Kushnir (222)
 4. Renée Mason (212)
 5. Sylviane Gren (173)

 

Serdaigle on hienoisessa johdossa, mutta Pouffsouffle ja Serpentard tulevat kovaa vauhtia perässä. Serdaiglen Katrine Wall pitää ensimmäistä sijaa hahmokohtaisessa tilanteessa, mutta mitä vain voi vielä tapahtua. Vielä on yli kaksi viikkoa aikaa vaikuttaa pistetilanteisiin, ja nyt on korkea aika ottaa loppukiri. Kaikki oppilaat siis tupiin suunnittelemaan taktiikkaa, jolla juuri sinun tupasi voittaa mestaruuden tänä lukuvuonna.

Tässä vielä kertauksena keinoja, joilla ratkaisevia pisteitä saa hankittua.

 • Roolipelaus foorumilla (1-4 pistettä / peliviesti, peliviestin pituudesta riippuen + 5 pistettä roolipelin päättämisestä)
 • Loppukokeisiin osallistuminen (20 pistettä)
 • Kesäkuun haasteeseen osallistuminen (10 pistettä)
 • Kerhotoimintaan osallistuminen kerhoalueella (liittymisestä 5 pistettä, + pisteitä kerhotoimintaan osallistumisesta)
 • Nettilehti Ikimusteeseen kirjoittaminen (3-12 pistettä tekstin pituudesta riippuen)
 • Kirjojen kirjoittaminen kirjastoon (4-15 pistettä kirjan pituudesta riippuen)
 • Tupa-aktiviteettiin osallistuminen (20 pistettä valmiista kuvauksesta + 5 pistettä jokaisesta osallistuneesta hahmosta)

Jokaisesta loppuun pelatusta roolipelistä jaetaan tupapisteet tämän lukuvuoden tupamestaruuskilpailuun. Tähän mennessä kaikki loppuun pelatut roolipelit on pisteytetty. // Lukuunottamatta pelejä, joissa on mukana minun hahmoja (Mila Molina, Ronja Blomroos, London Morel, Marceau Forest), mutta nekin pisteytetään pian. // Jos loppuunpelattua roolipeliäsi ei ole vielä pisteytetty, ilmoitathan siitä tähän alle, vieraskirjaan tai yksityisviestillä Mila Molinalle viimeistään 30. kesäkuuta. Jos sinulla on roolipeli, joka on kesken, mutta et aio jatkaa sitä pelikaverisi kanssa, ilmoitathan siitä myös. Tällöin kaikki roolipelit tulevat varmasti pisteytetyiksi.

Kaikki kurpitsajuhla-alueen pelit suljetaan ja pisteytetään 27. kesäkuuta alkaen. Lisäksi kaikki roolipelit, joihin ei ole kirjoitettu peliviestejä lainkaan tämän vuoden puolella, lukitaan ja pisteytetään. Jos haluat vielä jatkaa tauolla olevaa roolipeliäsi, ilmoitathan siitä.

In-game viimeinen virallinen koulupäivä on 30. kesäkuuta. Illalla 1. heinäkuuta pidetään lukukauden päättäjäiset ja seuraavana aamuna, 2. heinäkuuta, oppilaat lähtevät kesäloman viettoon. IRL lukuvuoden päätösjuhla julkaistaan 1. heinäkuuta, mutta kesälomapelien pelaamisen voi jo aloittaa. Osallistu kesäaktiviteettien suunnitteluun täällä.

Mukavaa kesää kaikille!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s