1. luukku: Suklaamuori

Tämä artikkeli on osa Taikakoulu Châteaun vuoden 2018 joulukalenteria. Joulukalenteri on tarkoitettu pääasiassa Taikakoulu Châteaun jäsenille, mutta myös muut saavat vapaasti lukea luukkuja, kommentoida niitä ja halutessaan osallistua mukaan. Löydät kaikki joulukalenterin luukut täältä.

Talvi on laskeutunut Taikakoulu Châteauhon viime yön aikana. Se on kuin taikuutta, että joka vuosi joulukuun ensimmäisenä päivänä koulun asukkaat heräävät hennon lumisateen täytteiseen aamuun. Myös tänä vuonna koulun tiluksille on satanut kevyt lumikerros, joka kertoo talvesta ja lähestyvästä joulusta.

Ensilumi ei ole ainoa joulukuun ensimmäisen päivän perinne, vaan myös joulukalenteri avataan perinteitä kunnioittaen. Kyseessä on upouusi suklaasammakkokortti, joulumuori. Suklaamuorista tulee lisä Taikakoulu Châteaun erikoiskorttien joukkoon, eli voit saada sen tällä hetkellä vain tästä joulukalenterista.

joulumuorijoulumuorijoulumuorijoulumuorijoulumuorijoulumuorijoulumuorijoulumuorijoulumuorijoulumuori

Jos haluat tämän joulumuorin muotoisen suklaasammakkokortin itsellesi, vastaa tähän artikkeliin ottaaksesi kyseisen kortin, loppiaiseen mennessä (6.1.2019). Kopioi sitten alla oleva linkki kokoelmasi jatkoksi.

[url=https://chateau2004.wordpress.com/suklaasammakkokortti-joulumuori/][img]https://chateau2004.files.wordpress.com/2018/11/joulumuori.png[/img][/url]

Jos suklaasammakkokorttien kerääminen on sinulle vielä vierasta, lue suklaasammakkoinfo läpi. Jos jotain jäi vielä infonkin lukemisen jälkeen epäselväksi, lähetä kysymyksesi vieraskirjaan tai osoitteeseen taikakouluchateau(at)hotmail.com, niin ratkaistaan ongelma.

Tämän luukun teki Mila Molina
Viimeinen osallistumispäivä: 6.1.2019


9 thoughts on “1. luukku: Suklaamuori

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s