6. luukku: Piirtohaaste

Tämä artikkeli on osa Taikakoulu Châteaun vuoden 2018 joulukalenteria. Joulukalenteri on tarkoitettu pääasiassa Taikakoulu Châteaun jäsenille, mutta myös muut saavat vapaasti lukea luukkuja, kommentoida niitä ja halutessaan osallistua mukaan. Löydät kaikki joulukalenterin luukut täältä.

Joulukuun kuudes päivä on täällä, ja kuten viime vuonnakin, aiheena on piirtohaaste. Tällä kertaa se on vain päivää aiemmin. Ideana on piirtää jonkinlainen jouluinen piirros ja julkaista se sitten meidän nähtäväksi.

Voit osallistua traditionaalisella tai digitaalisella piirroksella, ja se voi olla sellainen, jonka olet piirtänyt aiemminkin. Kunhan piirros on sinun tekemäsi, kaikki piirrokset käyvät. Sen ei ole edes pakko liittyä Châteauhun millään tavalla, mutta se voi, jos haluat piirtää jotain sellaista. Piirtelyiden ei tarvitse olla täydellisiä tai kuin Mona Lisa, eikä niissä tarvitse olla hullua määrää yksityiskohtia. Luukun pääideana on vain innostaa ihmisiä taiteilemaan ja pitämään hauskaa. Voit päättää, onko hahmosi piirtänyt piirroksesi, vai osallistutko riippumatta hahmosi taitoihin.

Julkaise piirroksesi loppiaiseen mennessä tähän alle. Ilmoita myös samalla, että saako sitä julkaista Châteaun Instagram-tilillä. Jos sen saa, kerro myös millä nimellä annamme sinulle creditit piirrokseen. Valmiista piirroksesta saat 5 pistettä! Mukavaa taiteilua 🙂

Tämän luukun teki Rebecca Hope
Viimeinen osallistumispäivä: 6.1.2019

5 responses to “6. luukku: Piirtohaaste

  1. Paluuviite: Joulukalenteri 2018 | Taikakoulu Château

  2. Tässä Luolin eeppinen osallistuminen:

    Mallina toimii Luolin pöllö Safiya, jonka kuva löytyy Luolin hahmoalueelta.

    • Ai niin, kuvan saa halutessaan julkaista IG:ssä.

  3. Kiitos mukavasta luukusta, ja eeppisistä piirroksista!