7. luukku: Kadonneet lumiukot

Tämä artikkeli on osa Taikakoulu Châteaun vuoden 2018 joulukalenteria. Joulukalenteri on tarkoitettu pääasiassa Taikakoulu Châteaun jäsenille, mutta myös muut saavat vapaasti lukea luukkuja, kommentoida niitä ja halutessaan osallistua mukaan. Löydät kaikki joulukalenterin luukut täältä.

Eilen Taikakoulu Châteaun pihamaille rakennettiin viisi upeaa ja suuren suurta lumiukkoa. Napit oli tehty hiilistä, nenät porkkanoista ja silmät pyöreistä, mustista kivistä. Käsinä toimivat monihaaraiset oksat ja jokaiseen viiteen päähän oli asetettu harmaa, komea silinterihattu. Lisäksi niihin laitettiin ripaus taikuutta, jolloin jokainen lumiukko sai taidon siirtyä paikasta toiseen itsenäisesti. Se oli virhe.

Tänään aamulla herätessä kaikki lumiukot olivat tipotiessään. Niistä ei näkynyt jälkeäkään, ei askeleita lumessa eikä merkkiäkään hiilen tai porkkanan palasista. Minne lumiukot olisivat voineet karata?

lumiukko_etsilumiukko_etsilumiukko_etsilumiukko_etsilumiukko_etsi

Sain vihiä, että lumiukot ovat piiloutuneena koulun pääblogille, kukin omaan osoitteeseensa. Voisitko sinä etsiä kaikki lumiukot, jotta ne saataisiin taas koristamaan koulun pihamaita?

Kun löydät yhden tai useamman yllä olevista lumiukoista, kerro niiden sijainti Mila Molinalle foorumilla yksityisviestitse viimeistään loppiaisena (6.1.2019). Jokaisesta löydetystä kuvasta ansaitset 2 pistettä, eli jos löydät kaikki viisi kuvaa, ansaitset yhteensä 10 tupapistettä!

Jos jonkun kuvan etsiminen tuottaa sinulle ongelmia, voit kysyä apua Mila Molinalta. Ethän kuitenkaan spoilaa kuvien sijaintia muille!

Tämän luukun teki Mila Molina
Viimeinen osallistumispäivä: 6.1.2019

One response to “7. luukku: Kadonneet lumiukot

  1. Paluuviite: Joulukalenteri 2018 | Taikakoulu Château

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s