11. luukku: Joululaulut

Tämä artikkeli on osa Taikakoulu Châteaun vuoden 2018 joulukalenteria. Joulukalenteri on tarkoitettu pääasiassa Taikakoulu Châteaun jäsenille, mutta myös muut saavat vapaasti lukea luukkuja, kommentoida niitä ja halutessaan osallistua mukaan. Löydät kaikki joulukalenterin luukut täältä.

”Merry Christmas, Merry Christmas
Ring the Hogwart bell
Merry Christmas, Merry Christmas
Cast a Christmas spell”
– John Williams, Christmas at Hogwarts

Kuten otsikosta voi päätellä, on tämän päivän luukun aihe joululaulut. Mikä joululaulu on sinun hahmosi suosikki ja miksi? Ja jos hahmosi ei ole joulu(laulu)ihmisiä, niin mikä joululaulu mielestäsi kuvaa hahmoasi parhaiten?

Vastaa jompaan kumpaan tai vaikka molempiin kysymyksiin perusteluiden kera 6.1.2019 mennessä, niin ansaitset hahmosi tuvalle 5 tupapistettä!

Luukun teki Elicia Beaudouin

10 responses to “11. luukku: Joululaulut

 1. Zselyken lempijoululaulu on TNT:n fehér karácsony, eli valkoinen joulu. Tyttö pitää kappaleen melodiasta ja sanoista ja se saa tytön aina joulumielelle.

 2. Elician lempijoululaulu on O Tannenbaum, eli oi kuusipuu. Se on hyvin perinteinen saksalainen joululaulu, jonka sanat on kirjoitettu jo vuonna 1824. Elicia pitää laulusta lähinnä siksi, että se tuo niin paljon jouluisia lapsuudenmuistoja mieleen.

 3. Luol ei ole erityisemmin joulu(laulu)ihmisiä, mutta saattaisi hörähtää Juice Leskisen joululaululle ”sika” jos ymmärtäisi suomea. Huumori ja ironia, jota tässäkin kappaleessa on, ovat Luolin mieleen.

 4. Rainillekin passais kyllä toi Sika mainiosti. xDD Mutta lähdin hakemaan jotain muuta, ja kuuntelin ekaa kertaa tän: https://youtu.be/vRB_be8jCxU
  Haloo Helsingin Joulun kanssas jaan ois Rainille yllättävänkin hyvin sopiva joulubiisi varsinkin jonain sellaisena jouluna, kun se olis rakastunut.

  • Ja vaikka toi ilmeisesti kertoo oikeesti siitä, et kynttilä viedään haudalle jouluna, niin itse siis ajattelin ihan joulunviettoa jonkun elävän kanssa. :’) Vaikka sitten hautausmaalla…

 5. Paluuviite: Joulukalenteri 2018 | Taikakoulu Château

 6. Adéléosan lempijoululaulu on Walking In The Air. Se on kaunis ja Adéléosa rakastaa Lumiukko-animaatiota, jonka aikana kappale soi.

 7. 5 tupapistettä siis saavat:

  Zselyke Auvray (Gryffondor)
  Elicia Beaudouin (Pouffsouffle)
  Ophelia Villard (Pouffsouffle)
  Rain Savage (Serpentard)
  Adéléosa Dupont (Serdaigle)
  Luol Crunel (Cerfeur)
  Cassiopéa Iverney (Cerfeur)

  Kiitos osallistumisesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s