24. luukku: Hyvää joulua!

Tämä artikkeli on osa Taikakoulu Châteaun vuoden 2018 joulukalenteria. Joulukalenteri on tarkoitettu pääasiassa Taikakoulu Châteaun jäsenille, mutta myös muut saavat vapaasti lukea luukkuja, kommentoida niitä ja halutessaan osallistua mukaan. Löydät kaikki joulukalenterin luukut täältä.

Kaikkien odottama päivä on koittanut! Jouluaatto saapuu Châteaun maille kevyen lumisateen saattelemana. Kaikki tuntuvat olevan hyvällä tuulella aamusta asti, ja lämpimiä halauksia sekä tarkkaan harkittuja lahjoja jaetaan päivän mittaan paljon. Illalla luvassa on eilen julkistetut joulutanssiaiset, ja tämä aiheuttaa luonnollisesti jännittyneen ja odottavaisen tunnelman.

Tässä luukussa julkistamme virallisesti, että joulutanssiaisiin sijoittuvia pelejä voi oikeasti pelata! Foorumille ilmestyy kello 12:00 oma alueensa juhlille, jossa voit etsiä peliseuraa, kuvailla hahmosi asua sekä tietenkin pelata itse roolipelejä. Pelejä on mahdollista pelata aina lukuvuoden 2018-19 loppuun asti, ja normaalin roolipelien pisteytyksen lisäksi jokaisesta loppuun asti pelatusta joulutanssiaispelistä saa viisi bonustupapistettä.

Toivottavasti kaikkien joulunaika sujuu mukavasti! Chateuan ylläpitotiimi haluaakin toivottaa kaikille

OIKEIN HYVÄÄ JOULUA!

Tämän luukun on luonut Sonia Cartier.

One response to “24. luukku: Hyvää joulua!

  1. Paluuviite: Joulukalenteri 2018 | Taikakoulu Château

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s