Taikakoulu Château 2004-2019

Moni on varmasti laittanut merkille, että Taikakoulu Châteaun toiminta on vähentynyt huomattavasti edellisiin vuosiin verrattuna. Rehtorin, ylläpitotiimin tai kenenkään hahmon aktiivisuus ei ole yltänyt sille tasolle, jossa sen toivoisi olevan. Roolipelejä on pelattu ennätyksellisen vähän, kukaan ei ole osallistunut lukuvuoden aktiviteettiin ja lisäksi tammikuun ja maaliskuun chatpeli ei ole toteutunut.

Niinpä on tultu siihen pisteeseen, että Taikakoulu Château lopettaa toimintansa tähän lukukauteen. Viimeinen mahdollisuus kirjoittaa roolipeliviestejä on 7. heinäkuuta, jolloin tupamestari julistetaan. Aktiivisimpia hahmoja ei palkita epäaktiivisuuden vuoksi. Lisäksi molemmat WhatsApp-ryhmät lopetetaan.

Kiitos kaikille näistä upeista vuosista, olette ihania! ♡ Toivon, ettette syytä itseänne tästä lopputuloksesta, vaikka tietenkin jokaisen olisi hyvä kurkata edes hieman peiliin.

Mila Molina
Taikakoulu Châteaun rehtori

//Edit: Uusien havaintojen mukaan chatpeliin osallistuikin 3 henkilöä ja 1 henkilö on osallistunut lukuvuoden aktiviteettiin. Se ei kuitenkaan yllä edelleenkään edellisvuosien aktiivisuuden tasolle.


One thought on “Taikakoulu Château 2004-2019

  1. Kuten moni varmasti aavistikin, kyseessä oli aprillipila. Taikakoulu Château jatkaa siis normaalisti toimintaansa myös jatkossa. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s