Kevätpostaus 2019

Eilisen päivän uutinen Taikakoulu Châteaun matkan päättymisestä osoittautui aprillipilaksi. Tämän taikakoulun matka tulee jatkumaan toivottavasti vielä pitkään, joten huolta lopettamisesta ei ole. Kiitos kuitenkin upeista reaktioistanne! (Ja anteeksi huonosta ja hätäisesti toteutetusta pilasta.)

***

Kevät on nousevan aktiivisuuden aikaa, joten kannustan teitä jokaista aktiiviseen toimintaan Taikakoulu Châteaussa. Muun elämän kiireittenne puitteissa tietenkin. Keväiset roolipelit voidaan aloittaa, ja yhä pystyy myös pelaamaan talveen sijoittuvia pelejä.

Alle on listattu muutamia ajankohtaisia asioita, aktiviteetteja sekä päivämääriä nykyiseen lukuvuoteen liittyen.

  • On tullut kevät! Talvi on jäänyt taka-alalle myös Taikakoulu Châteaussa. Lähes kaikki lumet ovat sulaneet pihamailta ja lämpötila on kohonnut huomattavasti. Esimerkiksi tänään päivällä lämpötila on lähes +10 astetta. Aamuisin ja iltaisin on viileämpää.
  • Huhtikuun chatpelin äänestys on aloitettu. Jokainen châteaulainen saa tuttuun tapaan osallistua äänestykseen, ja viimeinen äänestyspäivä on sunnuntaina 7.4. Päivämäärävaihtoehtoja on 21 kpl ja aihevaihtoehtoja 4 kpl.
  • Huhtikuun suklaasammakot ja huhtikuun haaste on julkaistu. Tämän kertaisena haasteena on suunnitella oman hahmon lähipiiri. Minkälainen lähipiiri hahmollasi on ja ketkä siihen hahmosi mielestä kuuluvat?
  • Lukuvuoden 2018-2019 Suuri Foorumiroolipelihaaste on edelleen käynnissä. Tarkoituksena on pelata eri sisältöisiä roolipelejä foorumin eri alueilla ennalta määrättyjen pelisisältöjen pohjalta. Aktiviteettiin osallistutaan hahmokohtaisesti, ja siihen osallistuminen on hyvä keino kerätä tupapisteitä.
  • Ajankohtaisista päivämääristä mainittakoon oppilaiden kevätloma 6.-21.4., loppukokeiden ilmestyminen 1.6., viimeinen päivä oppitunneille osallistumiselle 16.6. sekä viimeinen päivä kerätä tupapisteitä 5.7., jolloin lukuvuosi päättyy.
  • Pistetilanne on päivitetty tänään tupien sekä hahmojen osalta, ja tilanne on seuraavanlainen:

1. Pouffsouffle (486p)
2. Gryffondor (392p)
3. Serdaigle (289p)
4. Cerfeur (256p)
5. Serpentard (227p)

1. Elicia Beaudouin (174p)
2. Luol Crunel (145p)
3. Rain Savage (143p)
4. Ophelia Villard (139p)
5. Rebecca Hope (103p)

Aurinkoista kevättä jokaiselle!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s