Kokeet 2019

Täältä löydät 1.-4. luokkien loppukokeet sekä V.I.P.-kokeet ja S.U.P.E.R.-kokeet lukuvuodelle 2018-2019. Jokainen jäsenlistalla oleva Taikakoulu Châteaun oppilas ja jatko-opiskelija voi suorittaa kokeet alla olevien ohjeiden mukaisesti. Muistathan tarkistaa, millä luokalla hahmosi on ja tehdä kyseisen luokka-asteen kokeet. Jokainen kokeita suorittanut hahmo saa itselleen tupapisteitä, sekä todistuksen suoriutumisistaan heinäkuun alussa. Viimeinen osallistumispäivämäärä on 29. kesäkuuta 2019.

 

1.-luokan loppukoe

Tämä loppukoe on tarkoitettu kaikille Taikakoulu Châteaun 1.-luokkalaisille. Koe sisältää kahdeksan eri osiota, yksi kullekin oppiaineelle; loitsut, muodonmuutokset, pimeydenvoimilta suojautuminen, yrttitieto, taikaliemet & -juomat, tähtitieto, taikuudenhistoria sekä huispaus & lentäminen. Koe muodostuu teoriakysymyksistä, joihin jokaiseen on yksi oikea vastausvaihtoehto, sekä käytännönkysymyksistä, joihin vastaat oppilashahmosi taitojen mukaisesti.

Pääset kokeeseen tästä!

Saat osallistumisestasi 20 tupapistettä. Onnea kokeeseen!

 

2.-luokan loppukoe

Tämä loppukoe on tarkoitettu kaikille Taikakoulu Châteaun 2.-luokkalaisille. Koe sisältää kahdeksan eri osiota, yksi kullekin oppiaineelle; loitsut, muodonmuutokset, pimeydenvoimilta suojautuminen, yrttitieto, taikaliemet & -juomat, tähtitieto, taikuudenhistoria sekä valinnaisena huispaus & lentäminen. Koe muodostuu teoriakysymyksistä, joihin jokaiseen on yksi oikea vastausvaihtoehto, sekä käytännönkysymyksistä, johon vastaat oppilashahmosi taitojen mukaisesti.

Pääset kokeeseen tästä!

Saat osallistumisestasi 20 tupapistettä. Onnea kokeeseen!

 

3.-luokan loppukoe

Tämä loppukoe on tarkoitettu kaikille Taikakoulu Châteaun 3.-luokkalaisille. Koe sisältää 13 eri osiota, yksi kullekin oppiaineelle; loitsut, muodonmuutokset, pimeydenvoimilta suojautuminen, yrttitieto, taikaliemet & -juomat, tähtitieto ja taikuudenhistoria sekä valinnaisina huispaus & lentäminen, jästitieto, ennustus, taikaolentojen hoito, muinaiset riimut sekä numerologia. Koe muodostuu teoriakysymyksistä, joihin jokaiseen on yksi oikea vastausvaihtoehto, sekä käytännönkysymyksistä, joihin vastaat oppilashahmosi taitojen mukaisesti.

Pääset kokeeseen tästä!

Saat osallistumisestasi 20 tupapistettä. Onnea kokeeseen!

 

4.-luokan loppukoe

Tämä loppukoe on tarkoitettu kaikille Taikakoulu Châteaun 4.-luokkalaisille. Koe sisältää 13 eri osiota, yksi kullekin oppiaineelle; loitsut, muodonmuutokset, pimeydenvoimilta suojautuminen, yrttitieto, taikaliemet & -juomat, tähtitieto ja taikuudenhistoria sekä valinnaisina huispaus & lentäminen, jästitieto, ennustus, taikaolentojen hoito, muinaiset riimut sekä numerologia. Koe muodostuu teoriakysymyksistä, joihin jokaiseen on yksi oikea vastausvaihtoehto, sekä käytännönkysymyksistä, joihin vastaat oppilashahmosi taitojen mukaisesti.

Pääset kokeeseen tästä!

Saat osallistumisestasi 20 tupapistettä. Onnea kokeeseen!

 

V.I.P.-kokeet

V.I.P.-kokeet ovat Taikakoulu Châteaun 5. ja 6.-luokkalaisia varten. 5.-luokkalaiset saavat suorituksistaan V.I.P.-todistuksen ja 6.-luokkalaiset lukuvuositodistuksen. Suorita kokeet niistä aineista, joista haluat hahmosi saavan arvosanan todistukseensa. Saat tupapisteitä 10p / koe (max 50p).

Alla näet linkit kunkin aineen V.I.P.-kokeeseen. Kokeen yhteydessä näet tehtävien määrän sekä tehtävänannot kuhunkin tehtävään. Ethän osallistu V.I.P.-kokeisiin, jos sinulla ei ole hahmoa 5. tai 6. luokalla.

Onnea kokeisiin!

 

S.U.P.E.R.-kokeet

S.U.P.E.R.-kokeet ovat Taikakoulu Châteaun 7.-luokkalaisia ja jatko-opiskelijoita varten. 7.-luokkalaiset saavat suorituksistaan S.U.P.E.R.-todistuksen ja jatko-opiskelijat lukuvuositodistuksen. Suorita kokeet niistä aineista, joista haluat hahmosi saavan arvosanan todistukseensa. Saat tupapisteitä 10p / koe (max 50p).

Alla näet linkit kunkin aineen S.U.P.E.R.-kokeeseen. Kokeen yhteydessä näet tehtävien määrän sekä tehtävänannot kuhunkin tehtävään. Ethän osallistu S.U.P.E.R.-kokeisiin, jos sinulla ei ole hahmoa 7. luokalla tai jatko-opiskelijana.

Onnea kokeisiin!

 

Jos sinulla ilmenee kysyttävää tai kommentoitavaa kokeisiin liittyen, voit kertoa asiasi tässä alla. Jos kysymys liittyy koekysymysten vastauksiin, laitathan yksityisviestiä foorumilla Mila Molinalle. Ethän paljasta oikeita vastauksia kenellekään!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s