Aikajana 2019-2020

Alla näet lukuvuoden 2019-2020 aikajanan, joka sisältää tärkeitä roolipelillisiä ja // ei-roolipelillisiä (IRL) // ajankohtia kyseiselle lukuvuodelle. Lista sisältää mm. ajankohdat koulun alkamiselle ja päättymiselle sekä kaikki loma-ajat, joita lukuvuoden aikana on. Aikajanaa päivitetään lukuvuoden mittaan, kun uusia päivämääriä on päätetty.

  • Taikakoulu Château kuuluu Ranskan lomavyöhykkeeseen B
  • Tarkemman aikataulun Châteaun pikajunalle löydät täältä
  • Taikakoulu Châteaun oppilaat, jatko-opiskelijat ja muut jäsenet voivat halutessaan viettää lomansa myös koululla (pl. kesäloma)

2019

1. syyskuuta

Oppilaat ja jatko-opiskelijat matkustavat sunnuntaina kouluun Châteaun pikajunalla. Lajitteluseremonia ja juhlaruokailu järjestetään illalla.

2. syyskuuta

Maanantaina on ensimmäinen koulupäivä, joka alkaa edellisen illan lajitteluseremoniasta johtuen vasta klo 11. Tutustumista oppiaineisiin, kouluun ja sääntöihin. Ei vielä lukujärjestyksen mukaista opetusta.

3. syyskuuta

Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa tiistaina. Opetus jatkuu viikottain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin syyslomaan asti.

19. lokakuuta – 3. marraskuuta

Syysloma. Châteaun pikajuna lähtee kiertämään Ranskaa lauantaiaamuna 19.10., ja lomalle lähtevät oppilaat ovat kotonaan lauantaipäivän aikana. Paluumatka koululle tapahtuu sunnuntaina 3.11., ja juna on koululla myöhään illalla. Loman saa viettää myös koululla.

31. lokakuuta

Kurpitsajuhlat kaikille koululle jääville henkilöille.

4. marraskuuta

Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa maanantaina. Opetus jatkuu viikottain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin joululomaan asti.

20. joulukuuta

Koulun joulujuhla perjantai-iltana.

21. joulukuuta – 6. tammikuuta

Joululoma. Loman viettoon lähdetään lauantaiaamuna 21.12. ja paluumatka järjestetään maanantaina 6.1. Châteaun pikajuna liikkuu loman aikana Poudlardinen ja muun Ranskan väliä kaksi kertaa viikossa, joten lomalle voi halutessaan lähteä myös myöhemmin ja sieltä voi palata takaisin aikaisemmin niin halutessaan. Loman saa viettää myös kokonaan koululla.

2020

6. tammikuuta

Maanantaina paluu joululomalta koululle Châteaun pikajunalla.

7. tammikuuta

Koulun opetus jatkuu lukujärjestyksen mukaan heti tiistaiaamusta. Opetus jatkuu viikottain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin talvilomaan asti.

14. helmikuuta

Ystävänpäiväjuhlat illalla kaikille koulun jäsenille

15. helmikuuta – 1. maaliskuuta

Talviloma. Loman viettoon lähdetään lauantaiaamuna 15.2., ja paluumatka järjestetään sunnuntaina 1.3. Juna liikkuu loman aikana Poudlardinen ja muun Ranskan väliä kaksi kertaa viikossa, joten lomalle voi halutessaan lähteä myös myöhemmin ja sieltä voi palata takaisin aikaisemmin niin halutessaan. Loman saa  viettää myös kokonaan koululla.

2. maaliskuuta

Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa maanantaina. Opetus jatkuu viikottain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin syyslomaan asti.

11. – 26. huhtikuuta

Kevätloma. Loman viettoon lähdetään lauantaiaamuna 11.4., ja paluumatka järjestetään sunnuntaina 26.4. Juna liikkuu loman aikana Poudlardinen ja muun Ranskan väliä kaksi kertaa viikossa, joten lomalle voi halutessaan lähteä myös myöhemmin ja sieltä voi palata takaisin aikaisemmin niin halutessaan. Loman saa viettää myös kokonaan koululla.

27. huhtikuuta

Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa maanantaina. Opetus jatkuu viikottain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin helatorstaihin asti.

21.– 24. toukokuuta

Helatorstain vapaapäivät. Loman viettoon lähdetään torstaiaamuna 21.5., ja paluumatka järjestetään sunnuntaina 24.5. Loman saa viettää halutessaan myös kokonaan koululla.

25. toukokuuta

Lukujärjestyksen mukainen opetus jatkuu maanantaina. Opetus jatkuu viikottain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin koeviikkoihin asti.

// 31. toukokuuta //

Oppituntien julkaisu päättyy

// 1. kesäkuuta //

Loppukokeet ilmestyvät

// 21. kesäkuuta //

Oppitunneille osallistuminen ja läksyjen tekeminen päättyy

15. – 28. kesäkuuta

Koeviikot

29. kesäkuuta – 3. heinäkuuta

Viikko on pyhitetty kokeiden palautukselle ja kertaukselle

// 3. heinäkuuta //

Viimeinen päivä kerätä tupapisteitä

3. heinäkuuta

Lukuvuoden 2019-2020 päätösjuhlat perjantai-iltana

4. heinäkuuta

Oppilaat ja jatko-opiskelijat matkustavat kotiin kesälomanviettoon lauantaiaamuna 4.7. Opettajille järjestetään vielä omat lukukauden päättäjäiset oppilaiden lähdettyä, ja opettajat suuntaavat loman viettoon sunnuntaina 5.7.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s