3. luukku: Ikimuste 2020

Tämä artikkeli on osa Taikakoulu Châteaun vuoden 2019 joulukalenteria. Joulukalenteri on tarkoitettu pääasiassa Taikakoulu Châteaun jäsenille, mutta myös muut saavat vapaasti lukea luukkuja, kommentoida niitä ja halutessaan osallistua mukaan. Löydät kaikki joulukalenterin luukut täältä.

Ikimuste on vuodesta 2012 asti toiminnassa ollut nuorille noidille ja velhoille suunnattu nettilehti. Sen perustajina toimivat kolme virtuaalitaikakoulua: Illuminate, Tylypahkan taikakoulu ja MagWander. Nykyään lehteä pyörittää Taikakoulu Château. Roolipelillisesti koulun asukkaat osallistuvat lehden kirjoittamiseen, ja lehteä julkaistaan koulun sisällä paperisena versiona.

Ikimuste on ollut horroksessa vuodesta 2018 lähtien, mutta yritetään elvyttää lehteä lähestyvän uuden vuoden 2020 kunniaksi. Toivottavasti mahdollisimman moni tulee mukaan kirjoittamaan!

Hei, sinä enemmän tai vähemmän innostunut toimittajan alku!

Ikimuste kaipaa talveen ja uuteen vuoteen liittyviä artikkeleita. Artikkelit voivat pitää sisällä mitä tahansa: tekstejä ja ohjeita talveen tai uuteen vuoteen liittyen, kyselyitä, mielipidekirjoituksia, juoruja tai mitä ikinä keksitkään!

Lähetä kirjoittamasi tekstit tai keksimäsi ideat foorumilla Mila Molinalle yksityisviestinä TAI osoitteeseen taikakouluchateau(at)hotmail.fi viimeistään sunnuntaina 29.12.2019. Ideoita voit myös etsiä lehden aikaisemmista numeroista.

Lehti ja sen artikkelit julkaistaan uudenvuoden päivänä 1.1.2020. Jokaiselle kirjoitamiseen osallistuneelle on tiedossa tupapisteitä.

Luukun on suunnitellut Alain Astier ja Ronja Blomroos.

One response to “3. luukku: Ikimuste 2020

  1. Paluuviite: Joulukalenteri 2019 | Taikakoulu Château

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s