5. luukku: Talvista taiteilua

Tämä artikkeli on osa Taikakoulu Châteaun vuoden 2019 joulukalenteria. Joulukalenteri on tarkoitettu pääasiassa Taikakoulu Châteaun jäsenille, mutta myös muut saavat vapaasti lukea luukkuja, kommentoida niitä ja halutessaan osallistua mukaan. Löydät kaikki joulukalenterin luukut täältä.

Mitä olisikaan joulukalenteri ilman yhtä taiteellista luukkua?

Tämän luukun tarkoituksena on piirtää, maalata tai söhrätä taideteos haluamallaan tavalla; lyijykynällä, maaleilla, vesiväreillä, tussilla, paintilla tai muulla tietokoneohjelmalla. Kaksi vaatimusta taideteokselle kuitenkin on:

  1. Sen täytyy liittyä jouluun tai talveen jollain tavalla
  2. Sen täytyy olla piirretty oman hahmon näkökulmasta

Kuvassa voi olla hahmo itse, joku toinen châteaun hahmo tai kuvaus ympäristöstä. Ideoi ja toteuta sellainen taideteos kuin oma hahmosi olisi sen toteuttanut. Jos hahmo on kömpelömpi käsistään, älä itsekään panosta liikaa piirroksen laatuun, mutta jos hahmo on taiteellisempi persoona, yritä parhaasi mukaan jäljennellä hänen taitojaan.

Jos otat kuvan piirroksestasi, voit liittää sen nettiin esimerkiksi Uppaa.fi tai Aijaa.com-sivustoa käyttäen. Voit myös lähettää kuvan osoitteeseen taikakouluchateau(at)hotmail.com.

Jokainen tähän luukkuun osallistunut saa 10 tupapistettä. Osallistuthan viimeistään 31. tammikuuta 2020.

Tämän luukun on suunnitellut Alain Astier ja Ronja Blomroos.


2 thoughts on “5. luukku: Talvista taiteilua

  1. Rain on onnistunut löytämään jostakin puhelimensa syövereistä Mean Girls -elokuvan Jingle Bell Rock -kohtauksen ja yrittänyt sitten piirtää Noahin tuhmassa tonttuasussa. Kuva on hieman vähäpukeinen mutta kaiketi riittävän huonosti piirretty, ettei siihen tarvita varoitusta. xD Linkki kuvaan: https://aijaa.com/OA4B1L

  2. Kiitos osallistumisesta. Lukitsen ja pisteytän tämän!

    -Alain.

Kommentointi on suljettu.