12. luukku: Talvinen sanasijoittelu

Tämä artikkeli on osa Taikakoulu Châteaun vuoden 2019 joulukalenteria. Joulukalenteri on tarkoitettu pääasiassa Taikakoulu Châteaun jäsenille, mutta myös muut saavat vapaasti lukea luukkuja, kommentoida niitä ja halutessaan osallistua mukaan. Löydät kaikki joulukalenterin luukut täältä.

Mitäpä olisi joulukalenteri ilman yhtä sanasijoitustehtävää?

Varsinkin he, jotka ovat olleet mukana Taikakoulu Châteaun toiminnassa pidempään, tietävät varmasti, mitä sanasijoittelu on. Se on sitä, kun annettaan etukäteen tietyt sanat, jotka tulee sisällyttää oman hahmon roolipeliviestiin mahdollisimman luontevasti. Sanat voi sisällyttää foorumiroolipeliviesteihin, oppituntiviesteihin blogilla tai chatpeliviesteihin.

Tänä jouluna sijoitettavat sanat ovat seuraavanlaisia:

  • Reki
  • Joulutähti
  • Lumisota
  • Neulanen
  • Kiitollinen

Sanoja saa taivuttaa (esim. reessä, joulutähdet, lumisodassa, neulasen, kiitollisesti). Kun olet saanut yhden tai useamman sanan sijoitettua, ilmoita siitä vastaamalla tähän alle. Liitä viestisi yhteyteen linkki roolipeliviestiisi, johon olet sanan sijoittanut. Sijoitathan alla olevista sanoista max. yhden (1) per foorumiroolipeliviesti / oppituntiosallistuminen / chatroolipeli.

Jokaisesta sijoittamastasi sanasta saat 2 pistettä, eli tästä luukusta voit saada yhteensä 10 pistettä. Viimeinen osallistumispäivä on 31.1.2020.

6 responses to “12. luukku: Talvinen sanasijoittelu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s