22. luukku: Joululahjat

Tämä artikkeli on osa Taikakoulu Châteaun vuoden 2019 joulukalenteria. Joulukalenteri on tarkoitettu pääasiassa Taikakoulu Châteaun jäsenille, mutta myös muut saavat vapaasti lukea luukkuja, kommentoida niitä ja halutessaan osallistua mukaan. Löydät kaikki joulukalenterin luukut täältä.

Jouluaatto on jo melkein oven takana. Nyt viimeistään on siis aika hankkia joululahjat ja paketoida ja lähettää ne! 🎁

Tässä luukussa tehtävänäsi on kuvailla mitä joululahjoja hahmosi antaa ja kenelle. Voit myös kuvailla miten lahjat on paketoitu. Halutessasi voit liittää vastaukseesi myös itse piirtämiäsi kuvia lahjapaketeista.

Saadaksesi 5 tupapistettä tulee sinun laittaa vastauksesi tähän artikkeliin 31.1.2020 mennessä.

 


Tämän luukun on suunnitellut Elicia Beaudouin.

8 responses to “22. luukku: Joululahjat

 1. Shadowfieldien perinteisiin ei vieläkään lahjat kuulu – eivät sen enempää juhlimattomaan jouluun kuin muihinkaan juhliin, joten Christopher Jeremiah ei ole hankkinut yhtäkään lahjaa ja on yhtä monta myöskin paketoinut.

 2. Luol lähettää tänä vuonna seuraavat neljä pakettia:

  Ensimmäinen paketti on kääritty kultaiseen paperiin ja sidottu mustalla nauhalla. Sieltä löytyy kirja ”Leipomusten lumous”, söpö pinkki esiliina, 50 kaljuunan lahjakortti La Penderieen ja rasia kultasiepin muotoisia suklaakonvehteja. Se menee Ophelia Villardille.

  Toinen paketti on kääritty valkoiseen lahjapaperiin jossa on vihreitä joulukuusikuvioita ja sidottu ruskealla nauhalla. Tähän pakettiin on kääritty kirja nimeltä ”Pohjolan taikaolennot”, jossa on upeat liikkuvat kuvat. Lisäksi paketista löytyy iso laatikko suklaasammakoita. Tämän paketin saa Ronja Blomroos.

  Kolmas paketti on kääritty tumman harmaansiniseen paperiin ja sidottu kultaisella nauhalla. Paketista löytyy pisaranmuotoinen tansaniittikorvakoru, kortti jossa lukee ”sain kirouksen murrettua, ole hyvä” ja rasia tähden muotoisia suklaakonvehteja.

  Neljäs paketti on kääritty yksinkertaiseen vaaleanruskeaan paperiin ja sidottu vihreällä nauhalla. Paketista löytyy rasia hapanpastilleja. Tämän paketin saa Noah Andersson (viittaus ystävänpäivätapahtumapeliin, ”ja näytä vielä kerran kieltäsi niin muutan sen käärmeeksi”).

 3. Rain antaa joululahjoja ainoastaan Noahille. Hän raahaa tälle pussin, jossa on 7 pakettia kukin käärittynä kiiltävänpunaiseen lahjapaperiin ja solmittuna mustalla nauhalla. Paketointi on hieman kömpelön näköistä. Sisältä löytyy:

  * Epämääräinen piparitaikinasta leivottu möykky (ks. luukku 16.) sekä pullo terästettyä glögiä
  * Piirustus Noahista tonttuasussa (ks. luukku 5.) sekä kaksi lippua vesipuistoon, jossa on paljon liukumäkiä
  * 2 pakettia teetä: tavallinen musta tee ja suklaatee
  * Vanha näkymättömyysviitta, joka ei valitettavasti täysin toimi vaan tapaa ”välähdellä” hetkittäin näkyväksi noin puolentunnin välein
  * Luudanvarrenhoitosarja
  * Dildo ja kallis viininpunainen seksikäs yöpuku
  * Pimeästä liikkeestä ostettu nätti mutta karmiva keijunkallo-koru, jonka pitäisi suojella kantajaansa kaikilta vaaroilta. (Mutta se ei estä mahdollista takavarikointia ja jälki-istuntoa, jos sitä sattuu käyttämään koulun aikuisten silmien alla.)

 4. Noah on hankkinut seuraavat lahjat seuraaville henkilöille:

  Rain Savage saa…

  -englantilaisen lihapiiraan (luukku16).
  -vanhan kannettavan CD-soittimen, kasan vanhoja klassikkoelokuvia, sekalaisen sarjan Noahin lapsuuden lempijouluelokuvista sekä punaisen pörröviltin. Rain on pihalla jästikulttuurista, ja Noah toivoo kaksikon viettävän yhteisiä leffailtoja (ja -öitä)) yhdessä.
  -Siron kultaisen nilkkakorun, jossa roikkuu kultainen revolveririipus edustamassa Noahia
  -Noahin neulomat (eli hieman reikäiset ja epämuodostuneet) huispaushanskat, joissa on lämmin (teko)turkisvuori.
  -viskipullon, joka on tai ei ole varastettu Noahin isän alkoholikaapista.

  Rebecca Hope saa…
  -Joulutähti-kukan, joka on loihdittu laulamaan joululauluja kastellessa. (Kasvi on hauska jonkin aikaa, mutta pidemmän päälle käy hermoon.)
  -Suklaarasian
  -Kynttilän

  Raphael Andersson saa…
  -teelajitelman.
  -lapaset.
  -paketin suklaasammakoita.

  Ruth Rousseau saa…
  -suklaarasian sekä joulukortin

 5. Sophie lähettää seitsemän pakettia, jotka on kukin kääritty kultaiseen lahjapaperiin ja joulunpunaiseen nauhaan. Jokaisessa niistä on joulukortti ja suklaarasia. Paketit menevät seuraaville henkilöille:

  • Delphine Daniau
  • Deborah Fey
  • Mila Molina
  • Michelangelo Pele
  • Ruth Rousseau
  • León Sauvage
  • E. S. Travere

 6. Tässä Elician joululahjat:

  Ensimmäinen paketti on tietenkin Elician tyttöystävälle, Sonia Cartierille. Se on kääritty joulunpunaiseen lahjapaperiin jossa on kuvioina valkoisia sydämiä ja sidottu valkoisella lahjanauhalla. Sisältä löytyy kirja ”Aikamme merkittävät aurorit”, Elician itse neuloma torkkupeitto, hopeinen kaulakoru jossa riippuu auroriosaston logo ja rasia kookosjääkuutioita.

  Toinen paketti on edellisen veljelle, Nicolas Cartierille. Se on sidottu vaaleanruskeaan lahjapaperiin ja sidottu vihreällä lahjanauhalla. Sisällä on Elician itse neuloma kaulahuivi ja rasia toffeeta.

  Rebecca Hopen lahja on kääritty valkoiseen lahjapaperiin jossa lukee punaisella tekstillä ”Joyeux Noël” ja sidottu punaisella lahjanauhalla. Sisällä on kilpihattu ja suklaarasia.

  Carmen Lunea varten hankittu lahja on sidottu valkoiseen lahjapaperiin jossa on kuvioina mistelinoksia ja sidottu vihreällä lahjanauhalla. Paketista löytyy upea riikinkukonsulkakynä ja rasia suklaasammakoita.

  Ophelia Villardille menevä paketti on paketoitu pinkkiin lahjapaperiin ja kultaiseen lahjanauhaan. Paketissa on setti erilaisten taikaolentojen muotoisia keksimuotteja ja paketti sokerisulkakyniä.

  Seuraava paketti on sidottu viininpunaiseen lahjapaperiin ja kultaiseen nauhaan. Lalita Kapoor saa Elicialta nenää näykkivän teekupin ja rasian räjähäviä namusia.

  Tämä paketti on kääritty vaaleansiniseen paperiin jossa on valkoisia tähtiä ja sidottu valkoisella nauhalla. Paketissa on suloinen haisku-pehmolelu ja rasia suklaata kermakaljatäytteellä. Paketin kyljessä lukee ”Natrix Goldenrod”.

  Viimeinen paketti on sidottu tummanviolettiin lahjapaperiin ja hopeiseen lahjanauhaan. Se sisältää kristallipalloavaimenperän. Usva kristallipallon sisällä vaihtaa väriään kantajansa mielialan mukaan. Lisäksi paketissa on rasia sukupalloja. Tämä paketti on osoitettu Maya Khalilille.

 7. Maya antaa tänä vuonna kolme lahjaa:

  Ensimmäinen paketti on Elicia Beaudouinille. Se on paketoitu hunajankeltaiseen lahjapaperiin ja sidottu joulunpunaisella nauhalla. Paketissa on Siuntio Silosäkeen tarinat arabiaksi, Mayan itse tekemä rannekoru ja suklaarasia.

  Toinen lahja on osoitettu Leonardo Marquesille. Se on paketoitu laivastonsiniseen lahjapaperiin jossa on kultaisia tähtiä ja sidottu kultaisella lahjanauhalla. Paketissa on söpö haiskumuki, Mayan itse tekemä rannekoru ja suklaarasia. Lisäksi paketissa on pussi hopeakastanjoita Mercuriukselle.

  Kolmannen lahjan saa Mila Molina. Se on paketoitu vaaleanruskeaan lahjapaperiin ja sidottu kultaisella lahjanauhalla. Sisällä on paketti lebanonilaista teetä, Mayan itse tekemä hopeinen ranneketju jossa roikkuu pieni kristallipalloriipus sekä suklaarasia.

 8. Kiitos osallistumisesta! Luukusta saavat siis 5 pistettä:

  – Noah Andersson, Gryffondor
  – Christopher Jeremiah Shadowfield, Serdaigle
  – Elicia Beaudouin, Pouffsouffle
  – Maya Khalil, Pouffsouffle
  – Luol Crunel, Cerfeur
  – Rain Savage, Serpentard
  – Sophie Everett, henkilökunta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s