Kevätpostaus 2020

Kevätpostauksen tarkoituksena on antaa inspiraatiota keväisiin roolipeleihin sekä antaa osviittaa siitä, miltä Taikakoulu Châteaun ympäristössä näyttää keväisin.

Tämä on monelle tuttu näky aamuisin. Ihana aamuaurinko valaisee koulurakennuksen ja pihamaat sekä tuikkii silmään makuusalien ikkunoista. Vaikka aamuisin on viileää, auringon lämmön tuntee jo.

Nurmikko alkaa vihertää ja puihin puskea pieniä lehtiä. Tässä kuvassa näet koulurakennuksen kokonaisuudessaan. Huomioi, että todellisuudessa maasto on kuitenkin vuoristoisempaa kuin yllä näkyvässä kuvassa.

Kevään tulon huomaa myös kauniista kukista, joita on ilmestynyt pihamaille. Tämä tarkoittaa sitä, että yrttitiedon sekä taikaliemien ja -juomien oppitunneilla päästään käyttämään tämän vuoden tuoreita kasveja kuivattujen sijaan.

Tästä kuvasta näet kauniin koulurakennuksemme, sen koristeelliset yksityiskohdat ja korkeat tornit. Kuva on otettu kirjastoon vieviltä portailta.

Pihamailla on paljon nurmikkoa, jota voi käyttää kaikenlaiseen oleskeluun, kuten auringonottoon, piknikiin tai leikkimiseen. Kuvittele kuvaan linnan taakse komea vuoristo ja kuvan vasempaan laitaan huispauskentän kulma.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s