Aikajana 2020-2021

Alla näet lukuvuoden 2020-2021 aikajanan, joka sisältää tärkeitä roolipelillisiä ja // ei-roolipelillisiä (IRL) // ajankohtia kyseiselle lukuvuodelle. Lista sisältää mm. ajankohdat koulun alkamiselle ja päättymiselle sekä kaikki loma-ajat, joita lukuvuoden aikana on. Löydät listasta myös päivämääriä lukuvuoden turnajaisiin (Le Tournoi) liittyen. Aikajanaa päivitetään lukuvuoden mittaan, kun uusia päivämääriä on päätetty.

  • Taikakoulu Château kuuluu Ranskan lomavyöhykkeeseen B
  • Tarkemman aikataulun Châteaun pikajunalle löydät täältä
  • Lukuvuoden lukujärjestykset löydät täältä
  • Taikakoulu Châteaun oppilaat, jatko-opiskelijat ja muut jäsenet voivat halutessaan viettää lomansa myös koululla (pl. kesäloma)

2020

1. syyskuuta

Oppilaat ja jatko-opiskelijat matkustavat kouluun Châteaun pikajunalla tiistaina. Lajitteluseremonia ja juhlaruokailu järjestetään illalla.

2. syyskuuta

Keskiviikko on ensimmäinen koulupäivä, joka alkaa edellisen illan lajitteluseremoniasta johtuen vasta klo 11. Tutustumista oppiaineisiin, kouluun ja sääntöihin. Ei vielä lukujärjestyksen mukaista opetusta.

3. syyskuuta

Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa torstaina. Opetus jatkuu viikottain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin syyslomaan asti.

17. lokakuuta – 1. marraskuuta

Syysloma. Châteaun pikajuna lähtee kiertämään Ranskaa lauantaiaamuna 17.10., ja lomalle lähtevät oppilaat ovat kotonaan lauantaipäivän aikana. Paluumatka koululle tapahtuu sunnuntaina 1.11., ja juna on koululla myöhään illalla. Loman saa viettää myös koululla.

31. lokakuuta

Kurpitsajuhlat kaikille koululle jääville henkilöille.

2. marraskuuta

Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa maanantaina. Opetus jatkuu viikottain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin joululomaan asti.

18. joulukuuta

Koulun joulujuhla perjantai-iltana.

19. joulukuuta – 3. tammikuuta

Joululoma. Loman viettoon lähdetään lauantaiaamuna 19.12. ja paluumatka järjestetään sunnuntaina 3.1. Châteaun pikajuna liikkuu loman aikana Poudlardinen ja muun Ranskan väliä kaksi kertaa viikossa, joten lomalle voi halutessaan lähteä myös myöhemmin ja sieltä voi palata takaisin aikaisemmin niin halutessaan. Loman saa viettää myös kokonaan koululla.

2021

3. tammikuuta

Sunnuntaina paluu joululomalta koululle Châteaun pikajunalla.

4. tammikuuta

Koulun opetus jatkuu lukujärjestyksen mukaan heti maanantaiaamusta. Opetus jatkuu viikottain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin talvilomaan asti.

14. helmikuuta

Ystävänpäiväjuhlat illalla kaikille koulun jäsenille

20. helmikuuta – 7. maaliskuuta

Talviloma. Loman viettoon lähdetään lauantaiaamuna 20.2., ja paluumatka järjestetään sunnuntaina 7.3. Juna liikkuu loman aikana Poudlardinen ja muun Ranskan väliä kaksi kertaa viikossa, joten lomalle voi halutessaan lähteä myös myöhemmin ja sieltä voi palata takaisin aikaisemmin niin halutessaan. Loman saa  viettää myös kokonaan koululla.

8. maaliskuuta

Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa maanantaina. Opetus jatkuu viikottain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin kevätlomaan asti.

24. huhtikuuta – 9. toukokuuta

Kevätloma. Loman viettoon lähdetään lauantaiaamuna 24.4., ja paluumatka järjestetään sunnuntaina 9.5. Juna liikkuu loman aikana Poudlardinen ja muun Ranskan väliä kaksi kertaa viikossa, joten lomalle voi halutessaan lähteä myös myöhemmin ja sieltä voi palata takaisin aikaisemmin niin halutessaan. Loman saa viettää myös kokonaan koululla.

10. toukokuuta

Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa maanantaina. Opetus jatkuu viikottain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin koeviikkoihin asti.

// 31. toukokuuta //

Oppituntien julkaisu päättyy

// 1. kesäkuuta //

Loppukokeet ilmestyvät

// 20. kesäkuuta //

Oppitunneille osallistuminen ja läksyjen tekeminen päättyy

14. – 27. kesäkuuta

Koeviikot

28. kesäkuuta – 2. heinäkuuta

Viikko on pyhitetty kokeiden palautukselle ja kertaukselle

// 1. heinäkuuta //

Viimeinen päivä kerätä tupapisteitä

2. heinäkuuta

Lukuvuoden 2019-2020 päätösjuhlat perjantai-iltana

3. heinäkuuta

Oppilaat ja jatko-opiskelijat matkustavat kotiin kesälomanviettoon lauantaiaamuna 3.7. Opettajille järjestetään vielä omat lukukauden päättäjäiset oppilaiden lähdettyä, ja opettajat suuntaavat loman viettoon sunnuntaina 4.7.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s