18. luukku: Juhlahumua

Tämä artikkeli on osa Taikakoulu Châteaun vuoden 2020 joulukalenteria. Joulukalenteri on tarkoitettu pääasiassa Taikakoulu Châteaun jäsenille, mutta myös muut saavat vapaasti lukea luukkuja, kommentoida niitä ja halutessaan osallistua mukaan. Löydät kaikki joulukalenterin luukut täältä.

On joulukuun 18. päivä, mikä merkitsee sitä, että tänään on koulun perinteiset, syyslukukauden päättävät joulujuhlat!

Tämän vuoden joulujuhlista tekee erityisen Le Tournoi -turnajaiset. Kuten perinteisissä kolmivelhoturnajaisissa, näihinkin turnajaisiin kuuluu oleellisena osana joulutanssiaiset!

(Kuva osoitteesta pixabay.com)

Miten sinun hahmosi valmistautuu joulutanssiaisiin? Millaisen puvun hän hankkii? Kenet hän pyytää tanssiparikseen?

Vastaa näihin kysymyksiin 31.1.2021 mennessä, niin saat 5 tupapistettä!

Luukun on suunnitellut Sophie Everett.


6 thoughts on “18. luukku: Juhlahumua

 1. Sophiella on juhlissa yllään tällainen mekko sekä kevyt viitta. Hän on juhlissa lähinnä valvojana mutta aikoo toki tilaisuuden tullen tanssia jonkun kolleegansa kanssa ja maistella juhlien tarjoiluja.

 2. Cerisellä ei ole ketään tiettyä tanssikumppaninaan, mutta suostuu kyllä paikan päällä tanssimaan jos häntä tulee joku pyytämään. Hänellä on yllään tällainen soma mekko.

 3. Ophelia pukeutui tansseihin vaaleanpunaiseen mekkoon (https://i.imgur.com/Ni9t6ig.jpg) Parikseen hän ei pyytänyt ketään, vaan Luol pyysi häntä. Valmistautumiseen kuului tietysti pukeutuminen, kampauksen väkertäminen ja meikkaaminen. Niiden lisäksi ennen juhlapäivää Ophelia harjoitteli tansseja yhdessä tupakavereidensa kanssa.

 4. Ronja Blomroos, Cerfeur

  Ronja odottaa tanssiaisia innoilla ja hän on valmistautunut niihin hankkimalla asun sekä suunnittelemalla kampauksen ja meikin. Tanssiparikseen hän on pyytänyt Nicolas Cartierin, sillä kyseinen poika ei saisi ketään muuta parikseen. Pitäähän kaveria auttaa hädässä.

  Ronja pukeutuu tummanvihreään, upeaan mekkoon, jossa on näyttävä, pitkä helma, lyhyet hihat sekä paljon pitsiä ja röyhelöä. Jaloissa on sievät, ruskeat ballerinat. Hiukset tyttö on kihartanut kauniiksi ja hän on asettanut päälaelleen kaksi sievää jouluista pinniä. Meikki on hillitty: ripsiväriä, puuteria ja hailakanpunaista huulipunaa.

 5. Pisteet 18. luukusta:

  – Luol Crunel, Cerfeur: 5p
  – Sophie Everett, henkilökunta: 5p
  – Cerise Krehbiel, Pouffsouffle: 5p
  – Ophelia Villard, Pouffsouffle: 5p
  – Ronja Blomroos, Cerfeur: 5p

  Kiitos osallistumisesta!

Kommentointi on suljettu.