20. Luukku: Liemikeittiö

Tämä artikkeli on osa Taikakoulu Châteaun vuoden 2020 joulukalenteria. Joulukalenteri on tarkoitettu pääasiassa Taikakoulu Châteaun jäsenille, mutta myös muut saavat vapaasti lukea luukkuja, kommentoida niitä ja halutessaan osallistua mukaan. Löydät kaikki joulukalenterin luukut täältä.

Tässä luukussa sukelletaan Châteaun upouuden aktiviteetin pariin! Koululla on jo pidemmän aikaa voinut kerätä suklaasammakoita, mutta tulevaisuudessa keräilylistalle voivat päätyä myös taikaliemet, liemiainekset, huispausvälineet, kirjat sekä muut taikamaailmassa ilmenevät esineet, kuten ennustuspallot tai Bertie Bottien Joka maun rakeet. Tarkoitus on, että tavaroita voi kerätä ja hyödyntää roolipeleissä lisämausteena. Alkuperäinen idea oli etenkin taikaliemien ja ainesten hyödyntäminen, siitä otsikko, mutta idea hieman laajeni (hupsista) 😀

Kerättäviä esineitä varten tarvitaan kuitenkin ensin liuta jaettaviksi esineiksi soveltuvia kuvia. Ja tässä onkin päivän luukku: suunnittele jaettava esine, kirjoita sille pieni kuvaus ja tee siitä kuva! Suositeltu kuvakoko on 50×50 pikseliä transparent taustalla. Luukkuun voi suunnitella myös uusia suklaasammakkokortteja, mutta koska niitä jo on olemassa, toiveissa ovat etenkin muut esineet.

Esimerkki:

Wiggenweldin liemi: Parantava taikajuoma, jolla voi herättää henkilön taikaperäisestä unesta. Toimii unijuoman vasta-aineena.  

 

Mukaan saa osallistua monta kertaa! Jokaisesta osallistumisesta saa 4 tupapistettä! Voit lähettää kuvan joko tätä tekstiä kommentoimalla tai foorumilla Deborah Feylle 31.1.2021 mennessä.

Luukun on suunnitellut Deborah Fey.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s