21. luukku: Joululahjat

Tämä artikkeli on osa Taikakoulu Châteaun vuoden 2020 joulukalenteria. Joulukalenteri on tarkoitettu pääasiassa Taikakoulu Châteaun jäsenille, mutta myös muut saavat vapaasti lukea luukkuja, kommentoida niitä ja halutessaan osallistua mukaan. Löydät kaikki joulukalenterin luukut täältä.

Jouluaatto on jo melkein oven takana. Nyt viimeistään on siis aika hankkia joululahjat ja paketoida ja lähettää ne! 🎁

Tässä luukussa tehtävänäsi on kuvailla mitä joululahjoja hahmosi antaa ja kenelle. Voit myös kuvailla miten lahjat on paketoitu. Halutessasi voit liittää vastaukseesi myös itse piirtämiäsi kuvia lahjapaketeista.

Saadaksesi 5 tupapistettä tulee sinun laittaa vastauksesi tähän artikkeliin 31.1.2021 mennessä.


Tämän luukun on suunnitellut Sophie Everett.


4 thoughts on “21. luukku: Joululahjat

 1. Ophelia antaa lahjoja enimmäkseen perheenjäsenilleen. Äidilleen hän on ostanut uuden yrttikirjan, isälleen uuden salkun töihin. Veljilleen hän on ostanut noiden suosikkihuispausjoukkueen fanituotteita ja suklaasammakoita. Isovanhempiaan hän on piristänyt valokuva-albumilla amerikanreissultaan. Nämä lahjat on paketoitu punaiseen, joulukuusin koristeltuun paperiin.

  Näiden lisäksi muutama Châteaun oppilas saa Ophelialta paketin. Luolille hän on hankkinut kahvavahaa sekä mustan t-paidan, jossa kaksi kilpaluudanvartta ristikkäin ja näiden alla pääkallo. Melkein niin kuin merirosvolippu, joten sehän on tosi siisti. Luolin lahja on paketoitu hopeisenväriseen yksinkertaiseen paperiin ja koristeltu mustalla nauhalla.

  Lisäksi Ophelia lähettää kolmr rasiallista itse tekemiään suklaakonvehteja. Toinen rasia lähtee Ronja Blomroosille ihan vain koska tuo on kiva tyyppi. Toisen rasian saa Nicolas Cartier, koska Opheliasta tuntuu, että tuo kaipaa vähän lohdutusta, eikä mikään tepsi siihen ongelmaan suklaata paremmin. Nämä rasiat on paketoitu samanlaiseen punaiseen paperiin kuin perheelle menevät lahjat, mutta niistä valitettavasti unohtui kortti, joten saajille todennäköisesti jää arvoitukseksi keneltä paketti on. Lisäksi Layla-Fae Hale saa suklaarasian kiitokseksi hyvistä neuvoista (mikä lukee mukana olevassa kortissa). Tämä on myös paketoitu hopeiseen paperiin.

 2. Ronja Blomroos (Cerfeur)

  Ronja antaa vanhemmilleen joulukortin, konvehtirasian sekä lämpimät halaukset. Myös muille sukulaisille antamat lahjat on hyvin suklaa- ja karkkipainotteisia. Parhaalle ystävälleen, Rosa-Marialle, Ronja antaa konvehtirasian lisäksi oranssin lemmikkipuhpalluran.

  Tyttö antaa joululahjoja myös châteaulaisille. Taikaolentojen hoidon opettajalle Ronja antaa konvehtirasian sekä pienoismallin walesin vihreästä lohikäärmeestä. Nicolas Cartierille Ronja antaa pikkuruisen konvehtirasian. Ophelia Villardille tyttö antaa pussillisen suklaalla kuorrutettuja joka-maun-rakeita. Luol Crunelille hän antaa konvehtirasian, jonka sisällä ei ole suklaata, vaan nyrkkeilyhanska, jonka tarkoitus on pamahtaa pojan silmien väliin tuon avatessa rasian.

  (Jos joku Ronjan kaveri jäi ilman lahjaa, siitä voi syyttää sekä minun että Ronjan omaa muistamattomuutta.)

 3. Sophie lähettää kuusi pakettia, jotka on kukin kääritty kultaiseen lahjapaperiin ja joulunpunaiseen nauhaan. Jokaisessa niistä on joulukortti ja suklaarasia. Paketit menevät seuraaville henkilöille:

  – Deborah Fey
  – Layla-Fae Hale
  – Jack Huxley
  – Mila Molina
  – Michelangelo Pele
  – Ruth Rousseau

 4. Joululahjojen antamisesta pisteitä saavat:

  – Ophelia Villard, Pouffsouffle: 5p
  – Ronja Blomroos, Cerfeur: 5p
  – Sophie Everett, henkilökunta: 5p

Kommentointi on suljettu.