Aikajana 2021-2022

Alla näet lukuvuoden 2021-2022 aikajanan, joka sisältää tärkeitä roolipelillisiä ja // ei-roolipelillisiä (IRL) // ajankohtia kyseiselle lukuvuodelle. Lista sisältää mm. ajankohdat koulun alkamiselle ja päättymiselle sekä kaikki loma-ajat, joita lukuvuoden aikana on. Aikajanaa päivitetään lukuvuoden mittaan, kun uusia päivämääriä on päätetty.

2021

1. syyskuuta

Oppilaat ja jatko-opiskelijat matkustavat kouluun Châteaun pikajunalla keskiviikkona. Lajitteluseremonia ja juhlaruokailu järjestetään illalla.

2. syyskuuta

Torstai on ensimmäinen koulupäivä, joka alkaa edellisen illan lajitteluseremoniasta johtuen vasta klo 11. Tutustumista oppiaineisiin, kouluun ja sääntöihin. Ei vielä lukujärjestyksen mukaista opetusta.

3. syyskuuta

Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa perjantaina. Opetus jatkuu viikoittain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin syyslomaan asti.

16.-30. lokakuuta

Syysloma. Châteaun pikajuna lähtee kiertämään Ranskaa lauantaiaamuna 17.10., ja lomalle lähtevät oppilaat ovat kotonaan lauantaipäivän aikana. Paluumatka koululle tapahtuu lauantaina 30.10., ja juna on koululla myöhään illalla. Loman saa viettää myös koululla.

31. lokakuuta

Kurpitsajuhlat kaikille koulun jäsenille.

1. marraskuuta

Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa maanantaina. Opetus jatkuu viikottain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin joululomaan asti.

19. joulukuuta

Koulun joulujuhla sunnuntai-iltana.

20. joulukuuta – 3. tammikuuta

Joululoma. Loman viettoon lähdetään maanantaiaamuna 20.12. ja paluumatka järjestetään sunnuntaina 3.1. Châteaun pikajuna liikkuu loman aikana Poudlardinen ja muun Ranskan väliä kaksi kertaa viikossa, joten lomalle voi halutessaan lähteä myös myöhemmin ja sieltä voi palata takaisin aikaisemmin niin halutessaan. Loman saa viettää myös kokonaan koululla.

2022

3. tammikuuta

Maanantaina paluu joululomalta koululle Châteaun pikajunalla.

4. tammikuuta

Koulun opetus jatkuu lukujärjestyksen mukaan heti tiistaiaamusta. Opetus jatkuu viikoittain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin talvilomaan asti.

14. helmikuuta

Ystävänpäiväjuhlat illalla kaikille koulun jäsenille

21. helmikuuta – 7. maaliskuuta

Talviloma. Loman viettoon lähdetään maanantaiaamuna 21.2., ja paluumatka järjestetään maanantaina 7.3. Juna liikkuu loman aikana Poudlardinen ja muun Ranskan väliä kaksi kertaa viikossa, joten lomalle voi halutessaan lähteä myös myöhemmin ja sieltä voi palata takaisin aikaisemmin niin halutessaan. Loman saa  viettää myös kokonaan koululla.

8. maaliskuuta

Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa tiistaina. Opetus jatkuu viikoittain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin kevätlomaan asti.

25. huhtikuuta – 9. toukokuuta

Kevätloma. Loman viettoon lähdetään maanantaiaamuna 25.4., ja paluumatka järjestetään maanantaina 9.5. Juna liikkuu loman aikana Poudlardinen ja muun Ranskan väliä kaksi kertaa viikossa, joten lomalle voi halutessaan lähteä myös myöhemmin ja sieltä voi palata takaisin aikaisemmin niin halutessaan. Loman saa viettää myös kokonaan koululla.

10. toukokuuta

Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa tiistaina. Opetus jatkuu viikoittain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin koeviikkoihin asti.

// 31. toukokuuta //

Oppituntien julkaisu päättyy

// 1. kesäkuuta //

Loppukokeet ilmestyvät

// 20. kesäkuuta //

Oppitunneille osallistuminen ja läksyjen tekeminen päättyy

14. – 27. kesäkuuta

Koeviikot

28. kesäkuuta – 2. heinäkuuta

Viikko on pyhitetty kokeiden palautukselle ja kertaukselle

// 1. heinäkuuta //

Viimeinen päivä kerätä tupapisteitä

2. heinäkuuta

Lukuvuoden 2021-2022 päätösjuhlat lauantai-iltana

3. heinäkuuta

Oppilaat ja jatko-opiskelijat matkustavat kotiin kesälomanviettoon sunnuntaiaamuna 3.7. Opettajille järjestetään vielä omat lukukauden päättäjäiset oppilaiden lähdettyä, ja opettajat suuntaavat loman viettoon maanantaina 4.7.