Aikajana 2022-2023

Alla näet lukuvuoden 2022-2023 aikajanan, joka sisältää tärkeitä roolipelillisiä ja // ei-roolipelillisiä (IRL) // ajankohtia kyseiselle lukuvuodelle. Lista sisältää mm. ajankohdat koulun alkamiselle ja päättymiselle sekä kaikki loma-ajat, joita lukuvuoden aikana on. Aikajanaa päivitetään lukuvuoden mittaan, kun uusia päivämääriä on päätetty.

2022

1. syyskuuta

Oppilaat ja jatko-opiskelijat matkustavat kouluun Châteaun pikajunalla torstaina. Lajitteluseremonia ja juhlaruokailu järjestetään illalla.

2. syyskuuta

Perjantai on ensimmäinen koulupäivä, joka alkaa edellisen illan lajitteluseremoniasta johtuen vasta klo 11. Tutustumista oppiaineisiin, kouluun ja sääntöihin. Ei vielä lukujärjestyksen mukaista opetusta.

5. syyskuuta

Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa maanantaina. Opetus jatkuu viikoittain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin syyslomaan asti.

15.-28. lokakuuta

Syysloma. Châteaun pikajuna lähtee kiertämään Ranskaa lauantaiaamuna 15.10., ja lomalle lähtevät oppilaat ovat kotonaan lauantaipäivän aikana. Paluumatka koululle tapahtuu lauantaina 28.10., ja juna on koululla myöhään illalla. Loman saa viettää myös koululla.

31. lokakuuta

Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa maanantaina. Opetus jatkuu viikottain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin joululomaan asti. Illalla pidetään kurpitsajuhlat kaikille koulun jäsenille.

22. joulukuuta

Koulun joulujuhla torstai-iltana.

23. joulukuuta – 6. tammikuuta

Joululoma. Loman viettoon lähdetään perjantaiaamuna 23.12. ja paluumatka järjestetään perjantaina 6.1. Châteaun pikajuna liikkuu loman aikana Poudlardinen ja muun Ranskan väliä kaksi kertaa viikossa, joten lomalle voi halutessaan lähteä myös myöhemmin ja sieltä voi palata takaisin aikaisemmin niin halutessaan. Loman saa viettää myös kokonaan koululla.

2022

6. tammikuuta

Perjantaina paluu joululomalta koululle Châteaun pikajunalla.

9. tammikuuta

Koulun opetus jatkuu lukujärjestyksen mukaan heti maanantaiaamusta. Opetus jatkuu viikoittain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin talvilomaan asti.

14. helmikuuta

Ystävänpäiväjuhlat illalla kaikille koulun jäsenille

20. helmikuuta – 6. maaliskuuta

Talviloma. Loman viettoon lähdetään maanantaiaamuna 20.2., ja paluumatka järjestetään maanantaina 6.3. Juna liikkuu loman aikana Poudlardinen ja muun Ranskan väliä kaksi kertaa viikossa, joten lomalle voi halutessaan lähteä myös myöhemmin ja sieltä voi palata takaisin aikaisemmin niin halutessaan. Loman saa  viettää myös kokonaan koululla.

7. maaliskuuta

Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa tiistaina. Opetus jatkuu viikoittain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin kevätlomaan asti.

24. huhtikuuta – 8. toukokuuta

Kevätloma. Loman viettoon lähdetään maanantaiaamuna 24.4., ja paluumatka järjestetään maanantaina 8.5. Juna liikkuu loman aikana Poudlardinen ja muun Ranskan väliä kaksi kertaa viikossa, joten lomalle voi halutessaan lähteä myös myöhemmin ja sieltä voi palata takaisin aikaisemmin niin halutessaan. Loman saa viettää myös kokonaan koululla.

9. toukokuuta

Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa tiistaina. Opetus jatkuu viikoittain lukujärjestyksen mukaisesti maanantaista perjantaihin koeviikkoihin asti.

// 31. toukokuuta //

Oppituntien julkaisu päättyy

// 1. kesäkuuta //

Loppukokeet ilmestyvät

// 18. kesäkuuta //

Oppitunneille osallistuminen ja läksyjen tekeminen päättyy

19. – 25. kesäkuuta

Koeviikot

26. kesäkuuta – 2. heinäkuuta

Viikko on pyhitetty kokeiden palautukselle ja kertaukselle

// 1. heinäkuuta //

Viimeinen päivä kerätä tupapisteitä

2. heinäkuuta

Lukuvuoden 2021-2022 päätösjuhlat sunnuntai-iltana

3. heinäkuuta

Oppilaat ja jatko-opiskelijat matkustavat kotiin kesälomanviettoon maanantaiaamuna 3.7. Opettajille järjestetään vielä omat lukukauden päättäjäiset oppilaiden lähdettyä, ja opettajat suuntaavat loman viettoon tiistaina 4.7.