Bienvenue au Château!

Taikakoulu Château on Ranskan vuoristomaisemissa sijaitseva taikuuden koulu, jossa opiskellaan taikuuden eri osa-alueita. Koulu tarjoaa perusopetusta 11–17-vuotiaille oppilaille sekä jatko-opintoja 18–25-vuotiaille noidille ja velhoille. Koulun elämään voi osallistua myös opettajana tai muuna koulun asukkaana. Roolipelin maailma pohjautuu J. K. Rowlingin Harry Potter -sarjaan, mutta ympäristö on siirretty nykypäivän Ranskaan. Koulun toiminta keskittyy roolipeliin foorumilla ja oppitunteihin blogilla.

Gryffondor
Gryffondor
30
SerdaigleSerdaigle
30
Pouffsouffle Pouffsouffle
40
SerpentardSerpentard
20
Jatko-opiskelijat
Cerfeur
18

Yllä näet kesän 2019 tupapistekilpailun tilanteen. Se tupa, joka on kerännyt eniten pisteitä elokuun loppuun mennessä, saa 100 pisteen etumatkan ensilukuvuoden tupapistekilpailuun.

Ajankohtaiset asiat

19.8. Elokuun chatpeliin ei tullut ainoatakaan osallistujaa edellisellä päivämäärällä, joten uusi yritys! Uusi ajankohta on sunnuntai 25.8. klo 18. Aihe on sama, eli retki taikakasvitieteelliseen puutarhaan. Ideointia voi jatkaa sekä foorumilla että koulun WhatsApp-ryhmässä.

17.8. Châteaulaisilta toivotaan vastauksia roolipeliaiheiseen kyselyyn. Toivottavasti mahdollisimman moni antaa vastauksensa! Muistakaa elokuun chatpeli tänään klo 18.

15.8. Lauantaina pelataan chatissa klo 18 alkaen elokuun chatpeliä, jossa vieraillaan taikakasvitieteellisessä puutarhassa. Mikäli tiedät jo mitä taikakasveja hahmosi palaa halusta nähdä tai mitä muuta puutarhassa voisi olla, käy kertomassa ideoistasi! Kaikki châteaulaiset ovat tervetulleita osallistumaan peliin.

7.8. Elokuun suklaasammakkokorteissa pääset valitsemaan antiikin ajan voimakkaimman velhon, taitavan kaksintaistelijan ja ensimmäisen naistaikaministerin väliltä sekä kuukauden haasteessa vastaamaan itsearviointikyselyyn jostakin oppiaineesta. Lisäksi koko elokuun ajan voi vielä ilmoittautua läsnäolevaksi lukuvuodelle 2019-2020.

Aikaisemmat ajankohtaiset asiat löydät arkistosta.

Uusimmat jäsenet: Nancy Laurent Serdaigleen (14.8.), Sophie Everett henkilökuntaan (17.7.), Michelangelo Pele henkilökuntaan (10.7), Shannon Baker Serpetardiin (10.7.), Natalia Nothendof Pouffsouffleen (10.7.), Alejandro Perez jatko-opiskelijaksi (10.7.)

—–

Châteaun löytää myös Facebookista sekä Instagramista @taikakouluchateau.

Verisen Paronin ritarikunta