Aktiviteetit

Taikakoulu Châteaussa on opiskelun ja roolipelaamisen lisäksi myös muunlaista aktiviteettia. Alla näet listauksen kaikista aktiviteeteista, joihin voit omilla hahmoillasi osallistua.

Kerhot tarjoavat erityyppistä puuhaa erityyppisille hahmoille ja pelaajille. Huipauksesta ja kirjallisuudesta, taikaolentoihin ja Cheerleadingiin.

Jokainen koulun oppilas ja jatko-opiskelija on tervetullut pelaamaan huispausta. Huispausottelut pelataan blogiartikkelein blogilla ja tulevaisuudessa myös chatin puolella.

Ikimuste on Taikakoulu Châteaun lehti. Käy tutustumassa lehteen ja kirjoita toki myös jokin artikkeli lehden seuraavaan numeroon niin halutessasi.

Jokaisen kuukauden alussa julkaistaan haaste, jonka suorittamalla saa tupapisteitä. Klikkaa linkkiä ja katso, mikä on tämän kuukauden haaste.

Joka kuukausi julkaistaan suklaasammakkokortteja, joista jokainen koulun hahmo voi valita mieleisensä. Kortteja voi kerätä myös muulla tapaa. Tutustu!

Koulun kirjastosta löytyy paljon tietoa liittyen oppiaineisiin ja muihin aihealueisiin. Käy tutustumassa kirjaston valikoimaan ja kirjoita halutessasi oma kirjasi.

Jos haluat toimia mukana koulun kehittämisessä sekä oppilaiden ja pelaajien kannustamisessa, sinun kannattaisi ehkä hakea yllä oleviin tehtäviin.