Animaagi, ihmissusi ja muodonmuutos – mitä eroa?

Animaagi

Animaagi on noita tai velho, joka tahdon voimalla muuttuu joksikin eläimeksi. Animaagin täytyy olla rekisteröitynyt Taikaministeriöön ja rekisteröitäessä kerrotaan erityistuntomerkit ja velhon/noidan nimi. On tietysti olemassa myös rekisteröimättömiä animaageja. Yleensä eläin joksi muuttuu kuvastaa jotenkin noidan/velhon luonnetta. Esim. jos muutut hiireksi olet todennäköisesti hyvin arka. Jos taas olet karhu, olet johtajaluonnetta.

Ihmissusi

Ihmissusi on velho/noita jota on purrut ihmissusi tämän ollessa susivaiheessa. Siitä hetkestä lähtien pureman uhri muuttuu täydenkuun aikaan verenhimoiseksi pedoksi. Ihmissusi ei susivaiheen aikana tunnista edes parasta ystäväänsä, joten se voi tappaa ystävänsä. On olemassa liemi, jota juomalla ihmissusi ei täydenkuun aikaan muutukaan ihmissudeksi, mutta on kuitenkin sairaan oloinen. Ehkäpä tulevaisuudessa kehitellään liemi, jota heti pureman saatua joisi, ei tulisi mitään oireita.

Muodonmuutos

Muodonmuutoksen avulla voi muuttua eläimeksi käyttämällä taikasauvaa ja sanomalla taikasanan. Se on kuitenkin hyvin vaativaa ja kaikki eivät koskaan opi sitä. Muodonmuutos voi kuitenkin mennä hyvin pahasti pieleen, jolloin seuraukset ovat kamalat.

Kirjoittanut: Jessica Mcguire (Serpentard)