Merlin (alun perin Myrddin)

Merlin syntyi maailmaan, kun demoni raiskasi hänen äitinsä, kristityn nunnan. Äiti pelkäsi lapsen tulevan isäänsä, joten hän kastoi lapsen pyhässä lähteessä. Mutta kuitenkin isänsä ominaisuuksia siirtyi Merliniin. esim. muodonmuutoskyky, levottomuus, taikavoimat, sekä voimakas naistenhimo.

Merlinin kasvatti noita Nimue, joka rakastui aikuiseen Merliniin. Merlin kuitenkin hylkäsi hänet. Merlin esiintyi viisaana vanhuksena usein miten. tässä hahmossa hän toimi monien tietäjä-neuvonantajana. Vortiger oli yksi heistä. Hänen sotilaansa löysivät Merlinin kun tämä oli lapsi. kuningas yritti saada linnoitusta rinteeseen, mutta aina se romahti. Merliniä uhattiin uhrata jollei kertoisi mikä mättäsi. Merlin selitti että se oli ennustus, kuninkaan kukistumisesta joka toteutui.

Merlin myös vastasi Stonehengen pystyttämisestä. Uther Pendragon pyysi muodonmuutosta Merliniltä, joka muutti tämän kilpailijakseen Gorlois. mutta Uther hullaantui Ygerniin, Gorloisin vaimoon. Ygerni tuli raskaaksi Utherille, ja Merlin kasvatti lapsen salassa. Poika nimettiin Arthuriksi. Hän vetäsi Utherin miekan kivestä ja yhdisti Britannian. Monenet luulevat että tämä miekka olisi suuri ja kuuluisa Excaluburia, mutta se ei ole. Miekka katkesi ja Merlin vei Arthurin Järven Neidon luo. Vedestä nousi käsi, joka piteli Excaliburia, jonka terä ei koskaan tylsynyt, ja sen tuppi tyrehdytti kaiken verenvuodon.

Merlinin kohtaloksi koitui hänen himonsa. Nimue päätti kostaa Merlinille, joka joka kerta onnistui pakenemaan hänen ansastaan, mutta sitten Nimue muutti itsensä kauniiksi naiseksi ja vietteli Merlinin. Merlin ei huomannut vaaraa. Nimue muuttui meripihkapalloksi ja nielaisi Merlinin sisäänsä- kun Merlin oli ansassa, Nimue muuttautui tammeksi. He ovat toisiinsa sidottuja edelleen.

Merlin on kuolematon, ja hänen tärkeimmät kykynsä ovat ennaltanäkeminen ja muodonmuutoksen kyky. hän on erittäin voimakas, ja hän on tyypiltään enimmäkseen taikurivelho.

Kirjoittanut: Jemalia Gract (Châteaun henkilökuntaa)