Hakemus muulle hahmolle

1. Liittymisen yleisohje -> 2. Hakemuksen ohjeistus & kirjoitus

Liity muuksi hahmoksi kirjoittamalla vastaus tälle sivulle. Muut hahmot ovat Taikakoulu Châteaun ulkopuolella, lähikylässä, Poudlardinessa asustavat henkilöt. Olethan tarkkana ja vastaat kaikkiin esitettyihin kysymyksiin!

Nimi: Keksi hahmollesi nimi, jota käytät tällä sivustolla. Turvallisuussyistä ÄLÄ KIRJOITA oikeaa nimeäsi. Kirjoita hahmon nimi muotoon etunimi sukunimi.

Sähköposti: Sähköpostiosoitettasi käytetään ainoastaan tervetulotoivotuksen lähettämiseen. Osoitettasi EI julkaista koulun sivuilla.

Kotisivu: Voit halutessasi jättää oman nettisivusi osoitteen tähän. Kenttä on kuitenkin vapaaehtoinen ja sen voi hyvin jättää tyhjäksi.

Kirjoita tekstikenttään vastaukset alla oleviin kysymyksiin hahmosi näkökulmasta:

 1. Missä asut? (Vakituisesti Poudlardinessa vai vain silloin tällöin? Minkälaisessa asunnossa?)
 2. Mikä on roolisi? (Pidätkö ravintolaa tai kauppaa Poudlardinessa, vai teetkö jotain muuta?)
 3. Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko vain muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
 4. Kuinka vanha olet?

Vastaa lisäksi seuraavaan kysymykseen pelaajan näkökulmasta eli omana itsenäsi:

+ Jos sinulla on aikaisempia hahmoja koululla, huomioithan, että niiden kaikkien täytyy olla kuukauden verran mukana ennen kuin voit lähettää uuden hakemuksen!

Klikkaa lopuksi ”lähetä kommentti”. Hakemuksesi pyritään käsittelemään mahdollisimman nopeasti. Kun hakemuksesi on hyväksytty, saat sähköpostia, jonka jälkeen pääset aloittamaan toimintasi.

5 thoughts on “Hakemus muulle hahmolle

 1. Missä asut?
  – Asun arkipäivät Tararessa ja Pariisissa (jossa käyn koulua, jonka takia jään välillä tätini luokse yöksi), yleensä viikonloput asun Poudlardinessa, jotta voin tavata isääni. Meillä on siellä asunto, ei se mikään iso ole, mutta kyllä siinä viikonloput viettää.

  Mikä on roolisi?
  – Tapaan isääni, saisinko minä pitää kahvilaa vai? Se voisi olla kivaa!

  Kuvaile luonnettasi
  – Olen hellä ja huolehtiva ystävä. Olen persoonallisuustyypiltäni ENFJ, eli minulla on luontaista taipumusta johtajaksi ja osaan kannustaa muita menestymään.

  Kuinka vanha olet?
  – 10 vuotta. Eli ensi vuonna aloitan taikaopinnot!

  Ja kyllä, hahmoni ovat olleet mukana toiminnassa yli kuukauden. Kaikki niistä. Ja nimestä voikin ehkä päätellä, mitka hahmot ovat minun 😀

  1. Lämpimästi tervetuloa mukaan, Andrea!

   En toivota sinua tervetulleeksi Taikakoulu Châteauhon, sillä taidat viettää suurimman osan ajastasi Poudlardinen puolella. Saat tietenkin tulla moikkaamaan isääsi koulun puolelle, jos niin haluat.

   Toivottavasti törmäät lukuvuoden aikana moniin koulun asukkaisiin. Vuoden päästä oletkin tervetullut hakemaan mukaan oppilaaksi koulullemme! Sitä ennen luon sinulle oman alueen foorumille sekä lähetän sähköpostia.

   Terveisin,
   Rehtori Molinan tuuraaja, sillä rouvan omasta suusta ei tulisi näin ystävällistä tekstiä

 2. Missä asut?
  – Virallisesti asun Kilkennyssa, Irlannissa. Ammattini takia kuitenkin matkustelen ympäri maailmaa. Oikeastaan en edes vietä aikaa Kilkennyssa, sillä kaiken sen vähäisen vapaa-ajan vietän erään, öh, ystäväni luona, joka asuu Poudlardinessa. Silloin kun hän sattuu siellä olemaan. Hänkin matkustelee paljon. En siis ole mitenkään hirveän usein maisemissa, mutta olen kumminkin!

  Mikä on roolisi?
  – Olen ammatiltani huispaaja, joten se on varmaan minun ”roolini”. Poudlardinessa en yleensä tee muuta kuin oleilen, mutta yritän aina siellä ollessani tavata myös ystäviäni, jotka vielä Châteaussa pyörivät.

  Kuvaile luonnettasi.
  – Koen olevani aika vastuuntuntoinen ja ahkera. Sen lisäksi ihmiset sanovat että olen kiltti ja huomaavainen hauskuuttaja, mikä saa minut kuulostamaan ihan Pouffsoufflelta, mutta olin kouluaikoinani Gryffondor! Eli ilmeisesti minusta löytyy myös jonkinlaista rohkeutta ja luotettavuutta. Olen kyllä tosi huono kuvailemaan luonnettani, sillä koen olevani niin tylsä kuin olla ja voi.

  Kuinka vanha olet?
  – 19!

  //Eli siis tosiaan, Lora palaa kuvioihin! Ei mitenkään superaktiivisesti, mutta minun alkoi tulla tyttöä ikävä ja lisäksi olen suunnitellut muutamia juonia tämän päänmenoksi, jotka haluaisin vain päästä toteuttamaan. Toivottavasti Lora on ihan kelpo hahmo, vaikka ei Poudlardinessa virallisesti asukaan. Ja jos mitenkään mahdollista, niin mieluummin saisin Loran vanhat foorumin käyttäjätunnukset takaisin aktivoiduiksi sen sijaan että tekisin uudet. Ainiin, minulla tosiaan on kaksi muutakin hahmoa, Sonia ja Zoë, mutta kummatkin ovat olleet aktiivisia yli kuukauden!

  1. Tervetuloa takaisin, Lora! Toivottavasti ehdit peleiltäsi ja matkustelultasi vierailla välillä Poudlardinessa ja Châteaussa.

   Vanhat käyttäjätunnuksesi on aktivoitu ja löydät hahmoalueesi täältä: http://chateau2004.foorumi.eu/viewforum.php?f=843

   Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vieraskirjassa. Toivottavasti viihdyt!

   Terveisin,
   Essi (lajitteluhattu)

 3. Nimi
  – Remy Cartier

  Missä asut?
  – Pariisissa ja missä milloinkin keikkoja ilmenee.

  Mikä on roolisi?
  – Ranskan taikaministeriön auroriviraston jonkin osaston/alueen pomo. Tekee aika usein kenttätöitä kyllästyttyään paperiviidakkoon.

  Kuvaile itseä/luonnetta
  – Työlleen omistautunut, seikkailunhaluinen, yleensä suora, ylpeä, rehentelevä, itsevarma, päällekäyvä, vahvatahtoinen. Kuulemma ”komea, viisas ja seksikäs”, uskoo sitten ken uskoo, mutta itse ainakin on tietty sitä mieltä. Sauva eebenpuuta, päättele siitä sitten kuinka jääräpäinen ja itsekeskeinen heppu on kyseessä.

  Kuinka vanha olet?
  – syntynyt 1977

  Muuta
  – hahmo on pääasiassa npc, eli Nicolaksen etäinen isä, mutta olen nyt eksyttänyt sen muutamiin peleihin mukaan, joten ehkä hyvä hakea varsinainen jäsenyys, vaikka mitään tupapisteitä en hahmolle hae.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s