Henkilökunnan jäsenhakemus

1. Liittymisen yleisohje -> 2. Hakemuksen ohjeistus & kirjoitus

Liity henkilökunnan jäseneksi kirjoittamalla vastaus tälle sivulle. Selaa sivun alalaitaan ja kirjoita tiedot alla olevien ohjeiden avulla. Olethan tarkkana ja vastaat kaikkiin esitettyihin kysymyksiin!

Nimi: Keksi hahmollesi nimi, jota käytät tällä sivustolla. Turvallisuussyistä ÄLÄ KIRJOITA oikeaa nimeäsi. Kirjoita hahmon nimi muotoon etunimi sukunimi

Sähköposti: Sähköpostiosoitettasi käytetään ainoastaan tervetulotoivotuksen lähettämiseen. Osoitettasi EI julkaista koulun sivuilla.

Kotisivu: Voit halutessasi jättää oman nettisivusi osoitteen tähän. Kenttä on kuitenkin vapaaehtoinen ja sen voi hyvin jättää tyhjäksi.

Kirjoita tekstikenttään vastaukset alla oleviin kysymyksiin hahmosi näkökulmasta:

 1. Mihin tehtävään koululla haluat? Jos haluat opettajaksi, minkä aineen opettajaksi haluat?
 2. Mikä olet koulutukseltasi ja mistä olet saanut taidot kyseiseen tehtävään?
 3. Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko vain muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
 4. Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?
 5. Kuinka vanha olet? (vähintään 22-vuotias)

Vastaa lisäksi seuraavaan kysymykseen pelaajan näkökulmasta eli omana itsenäsi:

+ Jos sinulla on aikaisempia hahmoja koululla, huomioithan, että niiden kaikkien täytyy olla kuukauden verran mukana ennen kuin voit lähettää uuden hakemuksen!

Klikkaa lopuksi ”lähetä kommentti”. Hakemuksesi pyritään käsittelemään mahdollisimman nopeasti. Kun hakemuksesi on hyväksytty, saat sähköpostia, jonka jälkeen pääset aloittamaan toimintasi.

57 thoughts on “Henkilökunnan jäsenhakemus

 1. 1. Mihin tehtävään koululla haluaisit?
  – Olen koulutukseltani parantaja, joten uskon, että tämä tehtävä olisi minulle sopiva.

  2. Mistä olet saanut tiedot ja taidot kyseiseen tehtävään?
  – Omien perusopintojen jälkeen olen suorittanut alemman ammatillisen tutkinnon parantajan tutkinnosta yhdessä vähän pienemmässä oppilaitoksessa. Se tosin lakkautettiin pari vuotta valmistumiseni jälkeen, ja se oli tosiaan Skandinaviasta, joten sen nimi ei varmaan kerro Teille kauheasti mitään. Siirryin sieltä Pohjois-Irlantiin opiskelemaan ja suoritin siis siellä tutkinnon loppuun. Nämä viimeiset kolme vuotta olen ollut täällä Ranskassa ja vieraillut erinäisillä luentotyyppisillä kursseilla kuin myös uusinut ensiapu -taitoja sekä päivitellyt lopputyökseni tehtyä tutkielmaa luontaisista parannusmenetelmistä. Julesin, hyvän kaverini kautta olen myös päässyt tutustumaan paremmin ensiapuun ja pelastustoimenpiteisiin jästien lääkintämiesten ja -naisten rinnalla.

  3. Mitkä kolme sanaa kuvailevat luonnettasi parhaiten?
  – Olen rauhallinen, rehti ja avoin.

  4. Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?
  – Pidän lapsista ja nuorista, ja tulen heidän kanssaan hyvin toimeen. Koulussa en ole aiemmin toiminut parantajana, mutta minulla on muualta kokemusta tästä ammatista. Parantajan työ on juuri sellainen työ, jota teen mielelläni, joten olisi aika hienoa päästä taas työskentelemään tässä tehtävässä.

  5. Kuinka vanha olet?
  – Olen syntynyt 03.08.1989, eli olen 26-vuotias. En siis ole vielä mitenkään vanha.

  1. //Ja erittäin tyylikkäästi unohtui liittää tuo toinen vastaus tähän samaan viestiin. Pahoittelut tästä//

   1. Onko sinulla muita hahmoja koululla? Mitkä hahmot ovat siinä tapauksessa sinun?
   – On minulla muita hahmoja koululla, esimerkiksi Lloyd Frankowski.

  2. Tervetuloa taikakoulu Châteaun parantajaksi, herra Bryggde. Vaikutatte oikein osaavalta ja oivalta parantajalta luonteenne, lapsiystävällisyytenne ja perusteellisen koulutuksenne takia.

   Mukavaa saada uusi parantaja mukaan, ja toivottavasti työpaikka ja kollega ovat oikein mieluisia. Voit aloittaa hommat heti, kun haluatte.

   Saat oman alueen foorumille ja sähköpostia tuota pikaa. Jos herää kysymyksiä, niitä voi jättää koulun vieraskirjaan tai yksityisviestillä vaikkapa Mila Molinalle.

 2. Mihin tehtävään koululla haluaisit?
  Tahtoisin ”koululääkäriksi”, joka toimisi ikään kuin taikamaailman versiona jästilääkäreistä. Lisäksi voisin pitää oppilaille eräänlaista kerho-kurssia lääketieteestä ja pimeyden voimista.

  Mistä olet saanut tiedot ja taidot kyseiseen tehtävään?
  No, käytännön kokemusta minulla on paljon. Olen matkustellut ja opiskellut useissa paikoissa ja opiskellut taikalääketieteen monia eri osa-alueita. Minulla on myös… sanotaanko paljon kokemusta pimeyden voimista.

  Mitkä kolme sanaa kuvailevat luonnettasi parhaiten?
  Sopeutuva, kylmähermoinen, älykäs

  Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?
  Kuten äskeiseen vastasin, olen kykenevä sopeutumaan eri tilanteisiin ja pitämään pääni kylmänä. Tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa ja osaan… käsitellä muita.

  Kuinka vanha olet?
  Sanotaan niin, että virallisesti olen hyvin vanha (tarkkaa ikää en itsekään tiedä). Ensimmäiset opettajani ovat olleet itse Merlin ja Morgan le Fay. Kuitenkin merkittäköön tietoihin, että olen 93-vuotias.

  Muut hahmot: K. Kärmes, Charlotte von Bouvier ja Sofie Müller. Tämän hahmon esittely on jo yleiset ja yhteiset hahmot -osiossa, mutta tahtoisin vielä liittyä hänellä omana hahmonaan. 🙂

  1. Tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Günther Schwillinger!

   Hienoa saada koulullemme uusi lääkäri, sillä nykyisillä hoitajilla on ollut kiirettä potilaiden suuren määrän vuoksi. Vaikutat juuri sopivalta tehtävään, sillä sinulla on paljon kokemusta alalta. Lisäksi kylmähermoisuus on erittäin tarpeellinen luonteenpiirre tässä työssä.

   Laitan sinulle sähköpostia sekä lisään hahmollesi oman alueen foorumille. Vaikka oletkin tuttu kasvo täällä, voit kysyä vapaasti kaikenlaista vieraskirjassa tai lähettämällä minulle foorumilla yksityisviestiä.

 3. 1. Mihin tehtävään koululla haluaisit?
  Riistanvartijaksi.

  2. Mistä olet saanut tiedot ja taidot kyseiseen tehtävään?
  Olen koulutukseltani aurori ja tehnyt työtä pari vuotta. Aurorina olen suorittanut myös vartiointiin ja suojeluun liittyviä tehtäviä. Jos pärjään kentällä pimeydenvelhoille, niin koulun pihalta nyt tuskin löytyy mitään, minkä hoitamiseen taitoni eivät riittäisi.

  3. Mitkä kolme sanaa kuvailevat luonnettasi parhaiten?
  Itsevarma, rohkea ja huumorintajuinen.

  4. Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?
  Olen tehokas ja voimakas niin taikuuden suhteen kuin fyysisestikin. Saan hommat hoidettua ja pystyn myös puolustamaan koulun tiluksia tarvittaessa vaikkapa metsän otuksilta tai mitä ikinä tuleekaan vastaan. Helppo nakki! *virn*

  5. Kuinka vanha olet?
  25-vuotias, syntynyt 19.11.1991.

  Aikaisemmat hahmoni ovat Cyan Grenier ja Natrix Goldenrod.

  1. Tervetuloa mukaan Taikakoulu Châteauhon, herra Lesauvage!

   Koulullamme ei ole ollut kevään jälkeen lainkaan riistanvartijaa, joten oikein mukavaa, että saavuit. Aurorin koulutuksesi on varsin vakuuttava, ja olet takuulla vähintäänkin erittäin pätevä tehtävääsi. Perustelusi olivat mainiot.

   Luon sinulle pian oman foorumialueen sekä lähetän sähköpostia!

   Terveisin,
   Mila Molinan automaattinen vastaaja

 4. 1. Haluaisin ”parantajaksi”
  2. Olen saanut tähän tehtävään opetusta kirjoista sekä erilaisista oppilaitoksista, joten minulla on myös käytännön kokemusta.
  3. Iloinen, rauhallinen, ja niin kuin itse sanon, fiksu.
  4. Olen hyvä parantelemaan vakaviakin vammoja ja pikkuhaavoissa todella nopea.
  5. 25 vuotta.

  1. Annah Bash, aloittaa kolmannelta, Kathie Bash, muistaakseni odottaa jatko-oppilaaksi hyväksymistä, ei muita.

  1. Hei, Alicia!

   Valitettavasti hakemustasi ei voida hyväksyä, sillä aikaisempi hahmosi ei ole ollut mukana kuukautta. Saat lähettää seuraavan hakemuksesi aikaisintaan 6.9., jolloin Annah on ollut mukana kuukauden. Samasta syystä emme voineet hyväksyä myöskään jatko-opiskelijasi hakemusta. Löydät koulun säännöt täältä: https://chateau2004.wordpress.com/tietopaketti/saannot/

 5. 1. Mihin tehtävään koululla haluat? Jos haluat opettajaksi, minkä aineen opettajaksi haluat?
  Loitsujen opettajaksi

  2. Mikä olet koulutukseltasi ja mistä olet saanut taidot kyseiseen tehtävään?
  Kävin itse Châteauta, josta valmistuinkin huippuarvosanoin. Pidin muutaman välivuoden, jonka jälkeen hakeuduin opettajakoulutukseen. Olen myös opiskellut muutaman vuoden loitsuja sekä kasvattanut tietojani lukemalla sekä kiertelemällä maailmalla.

  3. Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko vain muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
  Olen huumorintajun omaava, mutta tarvittaessa pystyn olemaan erittäin tiukkakin. Minua ärsyttää suunnattomasti, mikäli oppilaat eivät tee niin kuin pyydän. Opettajana olen kuitenkin pitkäjänteinen ja pyrin opettamaan aina mahdollisimman selkeästi. Homman nimihän on se, että mikäli minulle on kiva, olen myös kiva sinulle.

  4. Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?
  Loitsut ovat mielestäni todella mielenkiintoisia ja vuosien aikana olenkin kerännyt itselleni paljon tietoa sekä taitoa. Haluaisin kovasti päästä jakamaan osaamistani muille ja näen opettajana olemisen parhaaksi mahdolliseksi tavaksi tehdä näin. Minusta on hienoa nähdä tunneilla oppilaiden onnistumisia ja auttaa heitä suoriutumaan vielä paremmin!

  5. Kuinka vanha olet? (vähintään 22-vuotias)
  Syntynyt olen vuonna 1984, ikää löytyy siis 34-vuotta.

  //Toinen hahmoni on Serpentardin Theodore Snape 🙂

  1. Hei, Carmen De Martino!

   Mukavaa, että päätit hakea loitsujen opettajan virkaan koulullemme. Vaikutat erittäin pätevältä opettajalta, joten voit aloittaa tehtävässäsi välittömästi.

   Mielenkiintoista kuulla, että olet itsekin aikoinasi opiskellut Taikakoulu Châteaussa. Vaikka koulu on muuttunut huomattavasti sinun opiskeluvuosiltasi, on taustoistasi varmasti hyötyä. Myös muut opiskelusi kuulostavat vakuuttavilta.

   Luon sinulle oman foorumialueen sekä lähetän sähköpostia. Tervetuloa mukaan!

   Mila Molina
   Rehtori

   // Jos tarkkoja ollaan, niin Carmen ei ole voinut opiskella Taikakoulu Châteaussa, koska koulu on perustettu vuonna 2004, jolloin hahmosi on ollut 20-vuotias. Tällöin Châteaussa ei vielä ollut mahdollisuutta jatko-opiskelulle. //

 6. 1. Haluaisin ”parantajaksi” tai opettamaan jästitietoa.
  2. No, olen vähän pienemmässä rakennuksessa harjoitellut, jästitietoa olen poiminut paljon matkustelusta.
  3. Hmm… Muistini on hyvä, ja olen aika taitava ( jostain syystä ) lukemaan riimuja.
  4. Öh, en oikein muuta syytä tiedä, mutta olen molemmissa aika innokas toimimaan. Olen myös hyvä vakavissakin vammoissa.
  5. 25 vuotta.

  1. Annah Bash.

  1. Tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Alicia Bash!

   Koska sinulla ei nähtävästi ole koulutusta parantajan tehtäviin, eikä suurta kokemusta kyseisistä työtehtävistä, pääset koulullemme parantajaharjoittelijaksi. Saat parantaa ja hoitaa koulun jäseniä muiden parantajien kanssa ja saat kollegoiltasi tukea työpäiviesi aikana. Hyvä kuulla, että myös vakavien vammojen hoito onnistuu sinulta.

   Luon sinulle foorumialueen sekä lähetän sähköpostia. Jos tulee jotain kysyttävää, voit esittää kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjassa tai sähköpostitse.

   Mila Molina
   Rehtori

   // Jostain syystä viestiä ei pystynyt lähettämään antamaasi sähköpostiosoitteeseesi. Olet kuitenkin tervetullut mukaan!

 7. 1. Haluan pimeyden voimilta suojautumisen opettajaksi
  2.olen ollut aurori ja olen ollut kuuluisan pimeyden voimilta suojautumisen mestarin Rust MacGuringin oppipoikana. Olen saanut Taikaminiseriöltä opetusluvat huippupistein. Minulle on myönnetty Merlinin ritarikunnan kunniamerkki luokka 1
  Ps. Olen ollut 3 vuotta Azkabanissa, mutta olen täysin pätevä opettamaan ja olen vaihtanut kaidalle tielle
  3.olen hieman outo, rohkea hengellinen ja salaperäinen
  4. Olen täydellinen valinta ja tiedän erittäin paljon pimeydessä (älkää edelleenkään kysykö Miksi)
  5. Olen 58 v.

  1. Hei, Oscar Frenco!

   Lähetit työhakemuksen juuri sopivasti, sillä meillä on tällä hetkellä suuri tarve uudelle pimeyden voimilta suojautumisen opettajalle. Saavutuksesi ovat varsin vakuuttavat, ja aurorin koulutuksesta ja työstä on varmasti suuri hyöty kyseisen aineen opettamisessa. On varsinainen kunnia, että saamme sinut koulullemme.

   Lähetän sinulle pientä infoa sähköpostitse. Saat myöhemmin oikeudet opettajien huoneeseen sekä mahdollisuuden oppituntien työstämiseen.

   Jos jossain vaiheessa esiintyy jotain kysyttävää, voit esittää kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjassa tai sähköpostitse.

   Tervetuloa mukaan!

   Mila Molina
   Rehtori

   Hei, Oscar Frenco!

   Huomasin, ettei edellinen hahmosi olekaan ollut aktiivisena vielä kuukautta. Pystyt lähettämään uuden jäsenhakemuksen vasta sitten, kun kaikki edelliset hahmosi ovat olleet mukana koulun toiminnassa vähintään kuukauden. Eli joudun hylkäämään Oscarin hakemuksen.

   Pyydän, että tutustut koulun sääntöihin täältä: https://chateau2004.wordpress.com/tietopaketti/saannot/

   Ystävällisin terveisin,

   Mila Molina
   Rehtori

 8. 1. Mihin tehtävään koululla haluat? Jos haluat opettajaksi, minkä aineen opettajaksi haluat?
  – Kuulin, että olisi joku korkeakouluharjoittelijan paikka auki, niin sitä hakisin. Voin mä tietty muutakin tehdä, mutta sovitaan sopimuksissa paremmin ja näin. Tykkään pikkulapsista, mutta voin myös leikkiä paperihommien kanssa, että ihan mitä vain. Ylipäätään olisi aika huippua työskennellä joskus itsekin koulussa.

  2. Mikä olet koulutukseltasi ja mistä olet saanut taidot kyseiseen tehtävään?
  – Oon aika hyvä ja pätevä velho. Opiskelen ööh An- The Valleyssa, siellä on yksi hyvä toisen asteen koulu, niin siellä. Ihan näitä perusjuttuja tietty tai vähän parempaakin, että en mä mitään alkeita enää opettele, kun jo osaan. Ja siis haen tätä harjoittelupaikkaa siksi, koska se sopii mun tutkintoon ja mun tutkinnossa vaaditaan se. Mä opiskelen sosiaali- ja yhteiskuntajuttuja. Voin myös näyttää todistuksia ja arvosanojakin, mutta ne mun pitäisi pyytää pöllöitse The Valleysta, kun unohdin ottaa ne tänne lähtiessä mukaani. Yleensä muistan kyllä kaiken.

  3. Kuvaile luonnettasi
  – Olen tosi hyvä tyyppi monessa mielessä. Osaan tulla eri ihmisten ja olentojen kanssa tosi hyvin toimeen, ja mulla on taipumus sivistää muita. Oon aika suorapuheinen, mutta se on aika hyvä juttu myös. Ainakin kerron aina totuuden. Olen aika ystävällinen, mutta tietty suutun, jos mua suututetaan. Kaikki tekisivät niin. Tykkään kohteliaisuuksista.

  4. Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?
  – Olen itsevarma ja tulen kaikkien kanssa toimeen. Oon aika mukava ja tykkään selittää ja kertoa asioista muille, jos ne eivät vielä tiedä niistä. Oon hyvä pitää asioita järjestyksessä ja osaan toimii oikein. Muutenkin en oikein usko, että tulisi mitään tehtävää vastaan, mihin en osaisi vastata tai olisin avuksi. Oon kaikessa hyvä.

  5. Kuinka vanha olet?
  Oon kakskytvitonen. Siis kakskytviis.

  //Köhköhköh, valheita vähän, vähäsen… Ajattelin vetäistä chatpelissä käyttämäni satunnaisen pimeyden voimien kannattajani/velhoni myös ihan jäseneksi asti. 😀 Tiedot ovat siis sitä pajunköyttä mitä syksyllä on syötetty.. Pahimmat valheet ehkäpä tuossa 2. ja 5. kohdassa. xD Okei, 3. kohdan totuuden kerronta on myös hyvä….. valhe :’D //

  1. Tevetuloa Taikakoulu Châteauhon, Leonhard Flynn!

   Korkeakouluharjoittelijalle on meillä aina tarvetta. Mitään tarkempaa tehtävää emme sinulle anna, mutta voit toimia avustavissa tehtävissä esimerkiksi oppitunneilla, kerhotoiminnassa ja muussa oppilaiden vapaa-aikaan liittyvässä tekemisessä. Haastavammat työtehtävät pidetään kuitenkin edelleen koulun työntekijöillä.

   Luon sinulle foorumialueen ja lähetän pientä tietoa sähköpostitse.

   Mila Molina
   Rehtori

 9. 1. Siivoojaksi
  2. Olen käynyt siivous- ja puhdistusalan koulutuksen ja hygieniapassin.
  3. Sosiaalinen, romanttinen ja haaveileva, mutta silti ripeä työssään
  4. Olen sosiaalinen ja tottunut toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi olen käynyt kaikki tarpeelliset kurssit ja koulut.
  5. 25 vuotias

  1. Anteeksi kirjoitusvirheestä virheestä mutta siis ikäni on 35

   1. Ja siis tosiaan näköjään tuli ”virhe” sana kaksi kertaa…

  2. Tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Courtney Laurent!

   Mukavaa, että juuri sinä lähetit meille työhakemuksen, sillä vaikutat ripeältä ja ammattimaiselta työssäsi. Kotitonttumme eivät siivoa tilojamme halutunlaiseen tarkkuuteen, joten meillä on todellista tarvetta ihmistyövoimalle. Voit aloittaa tehtävässäsi välittömästi.

   Lähetän sinulle sähköpostia sekä luon sinulle foorumialueen. Jos kysyttävää ilmenee, voit esittää kysymyksesi koulun vieraskirjassa.

   Mila Molina
   Rehtori

 10. 1. Mihin tehtävään koululla haluat? Jos haluat opettajaksi, minkä aineen opettajaksi haluat?
  – Pimeyden voimilta suojautumisen opettajaksi

  2. Mikä olet koulutukseltasi ja mistä olet saanut taidot kyseiseen tehtävään?
  – Valmistuin Beauxbatonsin taika-akatemiasta vuonna 1997, minkä jälkeen olen käynyt useita kursseja liittyen pimeyden voimiin ja niiltä suojautumiseen. Sen jälkeen olen työskennellyt useita vuosia sanomattomana Ranskan taikaministeriössä, ja minut on koulutettu myös siihen tehtävään. Lisäksi olen antanut oppitunteja aurorikoulutuksessa oleville liittyen kirouksiin ja niiltä suojautumiseen sekä psykologiseen sodankäyntiin.

  3. Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko vain muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
  – Kunnianhimoinen, älykäs, vaativa, auttavainen

  4. Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?
  – Olen saanut laajan koulutuksen liittyen lähes kaikkiin pimeyden voimien eri haaroihin ja haluan jakaa tietämystäni eteenpäin nuoremmalle sukupolvelle.

  5. Kuinka vanha olet? (vähintään 22-vuotias)
  – 38-vuotias, täytän tänä vuonna 39

  1. Hei, Amaury Darcy!

   Mukavaa, että lähetit hakemuksen, mutta tauolla ollut pimeyden voimien professorimme, Benjamin Blanchard, palasi eilen takaisin opettajaksemme (hakemuksesi ei siis myöhästynyt kovinkaan paljoa). Tällä hetkellä vapaina olevat oppiaineet ovat muodonmuutos, yrttitieto, taikuuden historia, huispaus, jästitieto ja taikaolentojen hoito. Halutessasi hahmosi voi alkaa myös yleiseksi sijaiseksi, jolloin PVS-tuntien sijaistaminen onnistuu.

   Miten haluat tehdä?

   Mila Molina
   Rehtori

   1. Ai, harmi :/ Hmm, siinä tapauksessa taidan jättää Amauryn vielä hetkeksi hahmoarkistoihini hautumaan. Sen sijaan voisin ottaa Louis Caldwellin takaisin pelattavaksi, jos se sopii 🙂 Katsotaan, jos toisin Amauryn hieman myöhemmin johonkin toiseen virkaan.

   2. Louis Caldwell on palautettu listoille, hahmoalue löytyy foorumilta, ja foorumin tunnuksesi ovat taas toiminnassa. Tervetuloa takaisin!

 11. 1. Mihin tehtävään koululla haluat? Jos haluat opettajaksi, minkä aineen opettajaksi haluat?
  – Haluun opettaa yrttitietoo. Kasvit ja rehut on siisti maailma.

  Mikä olet koulutukseltasi ja mistä olet saanut taidot kyseiseen tehtävään?
  – Mä oon opiskellu yliopistossa opettajaks ja erikoistunu rehuihin. Kingstonis. Oon myös ite oppinu paljo. Miehen täytyy nähä maailmaa ja kokee, hei. Oon kokeillu kaikenlaista ja nähny, et ei tää pallo oo niin tyhjä.

  Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko vain muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
  – Mun luonne? Voisin sanoo olevani rento, se kuvaa luonnettani ehkä parhaiten. Otan iisisti. Miks pitäs turhaa mesoo? Ei oo mitään pahaa, jos yrittää. En ikinä kadu mitään tekemääni vaan sitä, minkä oon jättäny tekemättä. Kerron sulle yhen jutun, sun pitää tuntee rytmi ja antaa sen viedä. Ei mikää oo niin vakavaa hei. Tartu hetkeen ja nauti elämästä.

  Mä en oo koskaan piitannu mistää radikaalimmast toiminnast. Kaiken voi ratkaista vaan istumal alas ja tsiigaamal asioit uudest perspektiivist. Voi kuunnella musaa ja unohtaa maailman menon – ja samalla syödä vaikka voileivän. M mm, tämä mies rakastaa voileipiä. Ne on se just oikee herkku joka päivään.

  Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?
  – No ne rehut kiinnostaa. Mun asenne on rento ja rempseä. Mulla on intoo ja kaikkee just tähän duuniin. Osaan kyl käsitellä näit rehui, ei siin mitää ongelmaa oo.

  Kuinka vanha olet? (vähintään 22-vuotias)
  – Hah, eiks ikä oo vaan numero? No… 32 kesää oon nähny.

  Pelaajan muita hahmoja mm. Günther Schwillinger ja Hanneke Kleef.

  1. Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Llanzo Zidane Campbell!

   Hienoa, että lähetit meille työhakemuksen, sillä Châteauhon tarvitaankin pikaisesti yrttitiedon opettajaa. Olen varma, että rempseä ja innokas asenteesi saa Châteaun oppilaat innostumaan taikayrttien ja -sienten opiskelusta. Voit aloittaa tehtävässäsi välittömästi.

   Lähetän sinulle sähköpostia sekä luon sinulle foorumialueen. Jos kysyttävää ilmenee, voit esittää kysymyksesi koulun vieraskirjassa.

 12. Mihin tehtävään koululla haluat?
  -Tahtoisin hakea hoitajan paikkaa, tiedän, että teillä on jo Madame Rousseau, mutta minulle olisi suuri kunnia päästä työskentelemään hänen alaisuudessaan… Eräs sukulaiseni… Günther Schwillinger on ollut töissä koululla sairaalasiiven puolella. Pahoittelen omalta osaltani hänestä aiheutunutta harmia. Minä lupaan olla oikein kuuliainen ja totella Madame Rousseauta.

  Mikä olet koulutukseltasi ja mistä olet saanut taidot kyseiseen tehtävään?
  – Olen parantaja. Olen opiskellut Roomassa alaa. Yritin parhaani ja en nyt sano, että se meni hyvin, vaikkei se huonostikaan mennyt. Mielestäni ei ole kuitenkaan minun tehtäväni sanoa, olenko hyvä. Jätän sen minua ylempien päätettäväksi.

  Kuvaile luonnettasi.
  – Monet sanovat minun olevan ystävällinen. Yritän auttaa muita, sillä se on hyvän kristillisen elämän perusta. Rakastan lähimmäistä. Minulle palkitsevinta on nähdä, että jollakin on hyvä olla, ja että minä pystyin auttamaan. Meidän ihmisten kuuluu auttaa toisiamme. Kuitenkin yritän olla kuuliainen ja sellainen kuin tässä asemassa olevan täytyy olla. Tehtäväni parantajana tai naisena ei ole kyseenalaistaa minua ylempiä auktoriteetteja. Toivon hartaasti, että Madame Rousseau on valmis auttamaan minua kehittymään.

  Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?
  – Kuten jo sanoin, tahdon auttaa muita ihmisiä. Muiden palveleminen on iloni ja velvollisuuteni.

  Kuinka vanha olet?
  – Synnyin 24.10.1994.

  Pelaajan muut hahmot: Günther Schwillinger, Hanneke Kleef ja Llanzo Zidane Campbell

  1. Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Klementia Schwillinger!

   Hienoa, että lähetit meille työhakemuksen, hoitaja Rousseau ilahtuu varmasti saadessaan apua sairaalasiipeen ja opettaa kaiken tietämänsä. Voit aloittaa tehtävässäsi välittömästi.

   Lähetän sinulle sähköpostia sekä luon sinulle foorumialueen. Jos kysyttävää ilmenee, voit esittää kysymyksesi koulun vieraskirjassa.

 13. Mihin tehtävään koululla haet?
  – Haen kouluavustajan työtä, voin autella hommassa kuin hommassa!

  Mikä olet koulutukseltasi ja mistä olet saanut taidot kyseiseen tehtävään?
  – Olen koulutukseltani nuoriso-ohjaaja, joten olen opiskellut vuorovaikutustaitoja ja ryhmän hallintaa. Lisäksi olen työskennellyt useissa työtehtävissä kuten käsityöalalla, siivoojana, ja tarjoilijana.

  Kuvaile luonnettasi
  – Olen heittäytyvä, auttavainen ja rento. Minulla on mielipiteitä, ja uskallan sanoa ne. Ihmiset kuvailevat minua kuplivaksi ja karismaattiseksi.

  Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?
  – Pidän auttamisesta, mielestäni se on palkitsevaa. Olisi ilo auttaa ympäri koulua erilaisissa tehtävissä. Pidän vaihtelusta, ja sen vuoksi erilaiset pikkuhommat (tai miksei isommatkin) ovat minun heiniäni.

  Kuinka vanha olet?
  – Olen syntynyt 19.7.1988.

  Pelaajan muut hahmot:
  Cedance Fleur

  1. Lämpimästi tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Bijou Beaulieu!

   On varsin mukavaa, että hait mukaan koulullemme, sillä meillä on jo pitkään ollut pula kouluavustajasta. Hienoa, että suostut tekemään kaikenlaista, ja toivottavasti osoittaudut ahkeraksi työntekijäksi. Jos oppituntien sijaistaminen kiinnostaa, muista olla yhteydessä minuun.

   Löydät foorumialueesi täältä: http://chateau2004.foorumi.eu/viewforum.php?f=838

   Jos kysyttävää ilmenee, voit esittää kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjassa.

   Mila Molina
   Rehtori

 14. 1. Mihin tehtävään koululla haluat? Jos haluat opettajaksi, minkä aineen opettajaksi haluat? :
  -Haluaisin koululla opettajaksi ja mieluiten Taikuuden historian opettajaksi.
  2. Mikä olet koulutukseltasi ja mistä olet saanut taidot kyseiseen tehtävään? :
  -Olen työskennellyt viimeiset viisi vuotta Ranskan taikaministeriössä taikalainvartija osastolla (jotain jästien sosiaaliviranomaisen ja lakimiehen väliltä, ja valvonut typeriä ja hyödyttömiä lakeja), mutta olen kurkkuani myöten täynnä työtäni, joten haluaisin kokeilla opettamista. Ja koulutukseni taikuuden historiaan olen saanut eräästä pienestä taikakoulusta Saksassa ja S.U.P.E.R.-tutkinnossani Taikuuden historia oli U. Koulussa olin myös valvojaoppilas.
  3. Kuvaile luonnettasi :
  -Olen luonteeltani jääräpäinen, mutta erittäin lempeä ja ystävällinen. Olen myös päättäväinen, looginen, värikäs, tietyissä tapauksissa joustava ja anteeksi antava oikeanlaisissa tapauksissa.
  4. Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään? :
  -Olisin sopiva henkilö tehtävään, sillä tiedän aiheesta paljon ja olen hyvä lasten ja nuorten kanssa. Osaan myös opettaa aika hyvin, vaikkei kokemusta löydy paljoa koulussa tukiopettamisen lisäksi.
  5. Kuinka vanha olet? :
  -Olen 27- vuotias.

  + Minulla on yksi hahmo jo Chateaussa, joka on Stella Soleil Serpentardista.

  1. Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Alex Bogha-Froise!

   Hienoa, että lähetit meille työhakemuksen, sillä taikuuden historia on tärkeä oppiaine ja Châteauhon tarvitaankin asiantuntevaa professoria sitä opettamaan. Kaltaisesi päättäväinen ja looginen, mutta myös lempeä ja ystävällinen henkilö saa oppilaat varmasti kiinnostumaan historian tapahtumista.

   Lähetän sinulle sähköpostia sekä luon sinulle foorumialueen. Jos kysyttävää ilmenee, voit esittää kysymyksesi koulun vieraskirjassa.

   1. Hei! Huomasin äsken, että olin kirjoittanut sähköpostiosoitteeni väärin, joten voiko sen sähköpostin lähettää uudestaan, mutta tällä kertaa oikeaan osoitteeseen?
    Terveisin: tohelo, joka kirjoitti sähköpostiosoitteensa väärin

 15. 1. Mihin tehtävään koululla haluat? Jos haluat opettajaksi, minkä aineen opettajaksi haluat?
  – Mielelläni ryhtyisin muodonmuutosten opettajaksi.

  2. Mikä olet koulutukseltasi ja mistä olet saanut taidot kyseiseen tehtävään?
  – Olen opiskellut aikoinani Tylypahkassa ja kuuluin siellä Luihuisen tupaan. Kai voisi sanoa että olen koulutukseltani muodonmuutosten opettaja, vaikkakin olen jo niin vanha että ei silloin aikoinaan mitään ammattiinkoulutuksia ole ollut. Ryhdyin kuitenkin Tylypahkasta valmistumisen jälkeen sen hetkisen muodonmuutosten opettajan avustajaksi, ja sen jälkeen kun hän kuoli, sain itse kyseisen viran. Mitään virallista koulutusta minulla ei siis ole, mutta arvosanat olivat kouluaikoina huippuluokkaa ja työkokemusta löytyy tasan 70 vuotta.

  3. Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko vain muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
  – Olen varmasti monien mielestä aluksi vähän pelottava tyyppi; perusilmeeni on aika synkeä ja lisäksi vaadin että tunneillani käyttäydytään kunnolla ja keskitytään aiheeseen. Sisimmässäni olen kuitenkin aika leppoisa vanha ukko, joka nauttii syvällisistä keskusteluita ja suklaakonvehdeista. Olen opettajana kuulemma sopivalla tavalla vaativa ja pyrin siihen että jokainen oppilaani saa parhaan mahdollisen arvosanan. Kaipa minä myös olen kunnianhimoinen, sillä tännekin haen töihin kun koen että työurani ei ole vielä ohi ja minulla on asioita saavutettava, aivan sama mitä johtokunta edellisessä työpaikassa sanoi. (Minäkö muka eläkeikäinen? Ja pyh!)

  4. Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?
  – Sen lisäksi että minulla on paljon kokemusta työstäni ja hoidan sen hyvin, minulla on myös runsaasti elämänkokemusta. Toivon että voisinkin olla oppilailleni pelkän opettajan lisäksi myös jonkinnäköinen mentori ja ohjata heitä muodonmuutosten lisäksi yleisesti elämässä eteenpäin.

  5. Kuinka vanha olet? (vähintään 22-vuotias)
  – 87-vuotias.

  + Muita hahmojani ovat Sonia Cartier, Zoë Martinson sekä Lora Shelly.

  1. Lämpimästi tervetuloa muodonmuutosten opettajaksi Taikakoulu Châteauhon, Léon Sauvage! Todella ilahduttavaa, että jätit hakemuksen, sillä kyseiselle oppiaineelle on kaivattu opettajaa jo pitkään (eikä rehtori Molinan täten enää tarvitse sijaistaa kyseistä ainetta). Opetusblogille on tehty alustava opetussuunnitelma oppiaineellesi. Saat muuttaa sitä omanlaiseksesi niin halutessasi.

   Lähetin sinulle oikeudet opetusblogille, jossa oppituntien teko onnistuu. Käy toki sitä ennen perehtymässä opetusblogilta löytyvään opettajainfoon. Oman foorumialueesi löydät täältä: http://chateau2004.foorumi.eu/viewforum.php?f=853

   Lämpimästi tervetuloa vielä kerran!

   Mila Molina
   Rehtori

 16. 1. Mihin tehtävään koululla haluat? Jos haluat opettajaksi, minkä aineen opettajaksi haluat?

  Opettajaksi. Aine riippuu siitä, mitkä aineet ovat vapaina syksyllä, mutta näillä näkymin taikaolentojen hoito.

  2. Mikä olet koulutukseltasi ja mistä olet saanut taidot kyseiseen tehtävään?

  Liitän tähän alle ansioluetteloni, josta näkee koulutukseni sekä työkokemukseni kokonaisuudessaan.

  1992-1995: Esikoulu
  2001-2008: Peruskoulu
  2008-2014: Taikakoulun opettajan perusopintoja (+työntekoa)
  2014-2016: Taikuuden historian opettajaksi erikoistuminen (+työntekoa)
  2016-2019: Taikuuden opettajan määräaikainen työsuhde Isossa-Britanniassa

  3. Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko vain muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)

  Olen kunnianhimoinen ja asiallinen mies, joka ei pelkää vastuuta. Pyrin pitämään oppilaat oppitunnilla aina keskittyneenä jämäkällä asenteellani, mutta toisaalta myös rentoudellani. Mielestäni oppilaisiin saa luotua paremman yhteyden siirtymällä osittain heidän kanssaan samalle tasolle. Jämäkkyyttä tietenkään unohtamatta. Olen myös kuullut useampaankin kertaan olevani fiksu, mutta tiedä sitten siitä.

  Vapaa-ajalla olen kohtalaisen sosiaalinen, mutta tarvitsen myös omaa aikaa. Myös pilkettä löytyy silmäkulmasta tarvittaessa. Huonoksi piirteekseni laskettakoon liika perfektionismi.

  4. Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?

  Yllä tulikin mainittua luonteeni sopivuudesta tehtävään. Myös koulutus, työkokemus sekä erinomainen motivaatio ovat vahvuuksiani.

  5. Kuinka vanha olet? (vähintään 22-vuotias)

  29-vuotias (s. 11.9.1989)

  1. Oikein paljon tervetuloa Taikakoulu Châteauhon! Ihanaa että päätit liittyä, sillä täällä varmasti löytyy sinulle oppiaine opetettavaksi.

   Luon sinulle piakkoin alueen foorumille, jotta pääset kirjoittamaan. Tervetuloa vielä kerran!

 17. Mihin tehtävään koululla haluat?
  – Haluan loitsujen opettajaksi, mikäli paikka on avoinna lukukauden 2019-2020 alkaessa. Jos ei, niin haluan sauvatiedon opettajaksi.

  Mikä olet koulutukseltasi ja mistä olet saanut taidot kyseiseen tehtävään?
  – Olen loitsujen opettaja, joka on opiskellut myös sauvatietoa. Alla ansioluetteloni.

  1995-2001 – Beauxbatons
  2001-2006 – Loitsujen opettajan koulutus
  2006-2008 – Sauvatiedon perusopinnot
  2008-2009 – Loitsujen opettaja pienessä taikaopistossa Ranskan ja Espanjan rajalla
  2009-2013 – Loitsujen opettaja Châteaussa
  2013-2016 – Äitiysloma
  2016-2019 – Luennoitsija Pariisin taikayliopistossa

  Kuvaile luonnettasi
  – Olen rauhallinen, hyväntuulinen, ystävällinen, järjestelmällinen ja täsmällinen.

  Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?
  – Sovin tehtävään koska olen ammattitaitoinen ja pidetty opettaja ja luennoitsija joka tuntee myös Châteaun ja sen käytännöt hyvin.

  Kuinka vanha olet?
  – Täytän tänä vuonna 35.

  1. Lämpimästi tervetuloa takaisin Taikakoulu Châteauhon, Sophie Everett! Aloitat ensi lukuvuonna loitsujen opettajana, mikäli edellinen loitsujen opettaja ei jatka. Muussa tapauksessa sinusta tulee opettaja sauvatiedolle.

   Hahmoalueesi löytyy nyt henkilökunnan hahmoalueelta!

 18. Mihin tehtävään koululla haluat? Jos haluat opettajaksi, minkä aineen opettajaksi haluat?
  – Haluaisin tulla kouluunne opettamaan nekromantiaa. Tiedän ettei kyseessä ole mikään kovin yleinen aine eikä sitä varmasti löydy opetussuunnitelmastanne, mutta minun mielestäni kyseessä on taikuuden laji joka on saanut aivan turhan negatiivisen maineen. Ihmisten henkiin herättäminen on tietenkin laitonta enkä ole ajatellut sellaisia asioita opettaa, mutta nekromantia on niin paljon muutakin; kuolleisiin yhteyden ottamalla voidaan esimerkiksi ennustaa tulevaisuutta tai selvittää, mitä tapahtuu paikassa jonne ei itse omin silmin näe. Lisäksi elämää voi puhaltaa muuhunkin kuin vain kuolleisiin ihmisiin tai eläimiin, kuten esimerkiksi kasveihin.

  Mikä olet koulutukseltasi ja mistä olet saanut taidot kyseiseen tehtävään?
  – Eihän nekromantiaa virallisesti missään opeteta, joten virallista pätevyyttä minulla ei ole, mutta olen viimeiset 8 vuotta hankkinut tietoa alasta ympäri maailman ja kirjoittanut aiheesta jopa kirjan, ”Nekromantia on muutakin kuin vain pimeää taikuutta”. Olen valmistunut Tylypahkasta kiitettävin arvosanoin.

  Kuvaile luonnettasi.
  – Pehmeä, suvaitsevainen, eksentrinen, positiivinen, pohdiskelija, hajamielinen.

  Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?
  – Kohtuullisen nuoresta iästä huolimatta koen olevani erityisen pätevä omalla alallani. Lisäksi minulla on paloa aiheeseen ja sen maineen puhdistamiseen, ja olenkin varma siitä että nekromantian opettaminen koulussanne olisi valtavaa edistystä alaa kohtaan vallitsevan epäluulon hälventämistä kohti.

  Kuinka vanha olet?
  – 25-vuotias.

  Muita hahmojani ovat Sonia Cartier yms.

  1. Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Delphine Daniau!

   Kiitos mielenkiintoisesta työhakemuksesta! Nekromantia ei tosiaankaan ole kovin yleinen saati sitten hyvän maineen omaava taikuuden haara, mutta päätimme antaa sille – ja sinulle – mahdollisuuden. Voit aloittaa tehtävässäsi välittömästi.

   Lähetän sinulle sähköpostia sekä luon sinulle foorumialueen. Jos kysyttävää ilmenee, voit esittää kysymyksesi koulun vieraskirjassa.

 19. 1.Mihin tehtävään koululla haluat? Jos haluat opettajaksi, minkä aineen opettajaksi haluat?
  – Haluaisin kirjaston hoitajaksi.

  2.Mikä olet koulutukseltasi ja mistä olet saanut taidot kyseiseen tehtävään?
  -Opiskelin taikaeläin tutkijaksi. Nyt olen kuitenkin tullut toisiin aatoksiin ja päätin että taika eläinten tutkiminen ei ole minun juttuni. Nyt siis tähtään kirjailijaksi. Ja tarvitsen nyt kirjailijan työn kanssa jonkin muunkin työn. Joten päätin hakea tänne.
  Minä en ole ennen toiminut kirjaston hoitajana, mutta olen ollut kirjastossa kesätöissä ja muutenkin lukenut paljon kirjoja. Sen lisäksi olen opiskellut nyt muutaman vuoden erikoisen ahkerasti äidinkieltä.

  3.Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko vain muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
  – Olen kiltti, hauska ja avulias liikunnallinen ihminen. Tykkään puhua minua nuorempien ihmisten kanssa ja ratkoa heidän ongelmiaan. Olen välillä kyllä aika tiukka, varsinkin, jos juku rikkoo antamiani sääntöjä.

  4.Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?
  -Olen hyvin avulias ja opastan mielellään muita ihmisiä. Pidän kiinni säännöistä kirjatossa. Luen myös tosi paljon kirjoja, joten osaisin varmasti antaa hyvät kirja vinkit ja näyttää oikeat kirjat.

  5.Kuinka vanha olet? (vähintään 22-vuotias)
  -Olen 24 vuotias.

  + Jos sinulla on aikaisempia hahmoja koululla, huomioithan, että niiden kaikkien täytyy olla kuukauden verran mukana ennen kuin voit lähettää uuden hakemuksen!
  – Onhan minulla kaksi muuta hahmoa: Nancy Laurent ja Adele de la Gardie.

  1. Tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Michelle Gay!

   Uskon, että sinusta tulee varsin hyvä kirjastonhoitaja meidän koulullemme. Aikaisemmista opinnoistasi sekä kirjailijantyöstäsi on varmasti hyötyä tässä työssä. Uskon, että kykenet lisäksi auttamaan töittesi ohessa oppilaita koulutehtäviensä kanssa.

   Luon sinulle alueen foorumille ja lähetän sähköpostia. Jos sinulla on jotain kysyttävää, voit esittää kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjassa.

 20. Mihin tehtävään koululla haluat? Jos haluat opettajaksi, minkä aineen opettajaksi haluat?
  Haen koulusairaanhoitajaksi.

  Mikä olet koulutukseltasi ja mistä olet saanut taidot kyseiseen tehtävään? Parantajan opintoja on takana melko liuta, vaikken erinäisistä syistä ihan parantajaksi valmistumiseen asti ole päässytkään. Sitä ennen olen käynyt Ilvermornyn, ja kyllä täytyy sanoa että aika mahtavin arvosanoin. Ja käytännön kokemustakin löytyy, erityisen hyvin osaan parantaa taikojen ja kirousten aiheuttamia vammoja sekä sellaisen ihan tavallisen torveltamisen tuloksia kuten naarmuja ja murtumia. Sairauksista ja sen sellaisista en niin paljoa vielä tiedä, mutta olen innokas oppimaan! Olen myös lueskellut hieman psykologiaa. Niin ja olen zumbaohjaaja. Se on sellainen hauska ja hikinen jästien kuntoilulaji, jota voin mieluusti vetää joskus oppilaillekin, jos heitä vain kiinnostaa. Kuntoilu tukee terveyttä you know!

  Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko vain muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
  Voi minähän olen aivan ihana, varsinainen sweet disaster voisin sanoa. Siis oikeasti, olen kiva, tuskinpa olette tavanneet montaa mukavampaa. Olen jopa ärsytettynäkin todella herttainen. No okay ehkä siinä tapauksessa pirullisen herttainen, mutta en ikimaailmassa ilkeä kenellekään! Ja olen todella sosiaalinen, lähes aina iloinen ja puhelias. Tykkään ihmisistä, tykkään itsestäni, tykkään elämästä! Minua on kutsuttu sekä cooliksi että kummalliseksi ja allekirjoitan molemmat. Olen myös hyvä kommunikoija, pystyn puhumaan avoimesti ja diplomaattisesti oikeastaan mistä vain. Vaikka totuuden nimissä on myönnettävä sekin, että joskus jonkun voi olla vaikea pysyä juttujeni perässä, koska a: ajatuksenjuoksuni on hieman spontaanin lennokasta ja toisinaan filosofista tai b: en ole syntyperäinen ranskanperuna vaan aito Big Mac tuolta isosta Ämerikhasta. Kai sen ainakin aksentista kuulee, ja englannin kielisiä sanoja aina hyppää väliin silloin tällöin, mutta eivätkös nuoret muutenkin puhu sillä tavalla nykyään, they won’t mind! Ja tiedättekö olen myös sillä lailla hauska ihminen, että yhdessä hetkessä voin olla aivan kuin vanha ja kärsivällinen tietäjä, like so very very zen, ja seuraavassa taas erittäinkin nuorekas ja innokas kaveri! Tulen toimeen aivan kaikenikäisten kanssa.

  Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?
  No muun muassa kaikista edellä mainituista syistä tietysti! Taitoa riittää, sekä työyhteisössä hyvä ilmapiiri on hyvin tärkeä asia, ja kukapa sitä osaisi paremmin ylläpitää kuin joku sellainen kuin minä. Lupaan jo tässä heti kättelyssä, että koko linna tulee varmasti rakastamaan minua ja minä sitä! Tästä tulee aivan mahtavaa, I can tell! Lisäksi olen luotettava ja rehellinen ja siksi kerronkin tässä teille myös heti sen, että olen ollut parisen vuotta vankilassa. No no, it’s not that bad thing really! Tiedättehän te Amerikan, meillä oikeuteenkin haastetaan mitä pienimmästä syystä, niin ei tosiaan ole temppu eikä mikään joutua telkien taa aivan lähestulkoon syyttömänä kansalaisena. Ketään en ole vahingoittanut kuulkaa, ainoastaan parantanut! Olen vain tullut auttaneeksi niitäkin, joita ei olisi kaiketi sitten saanut tai kannattanut. Totta puhuakseni kun minun paras ja aivan Ilvermornyn ensimmäisestä luokasta asti rakas ystäväni ja hänen silloinen miesystävänsä olivat kulkeneet niin kovin pitkälle pimeää polkua, ja tarvitsivat minun kaltaistani tähteä sitä valaisemaan. Enhän mitenkään voinut jättää heitä pulaan vaikka… juuri niin he taisivatkin sitten tehdä minulle myöhemmin. But that’s life, sellaista sattuu, ja minä ymmärrän heitä ja tiedän, että te kyllä ymmärrätte minua. Vankilassa vietetty aika on myös kasvattanut minua henkisesti todella paljon, ja nyt olen esimerkiksi anteeksiantavaisempi, noin muutenkin kaikinpuolin antavaisempi ja enemmän elossa kuin koskaan! Olen sen myötä omaksunut myös hyvin terveelliset ja eettiset elämäntavat liikunnallisena luomua suosivana vegaanina, absolutistina, pasifistina, liberaalina ja muutenkin erittäin rakkaudellisena henkilönä. Uskoon en sentään ole tullut, kuten vankiloissa aina välillä pääsee käymään, mutta rakkauteen minä tosiaankin uskon, ja siitähän aivan kaikessa lopulta onkin kyse!

  Kuinka vanha olet? (vähintään 22-vuotias)
  Minun ikänihän siis vaihtelee ketterästi leikkisästä viattomasta lapsesta, selvinpäin villibilettävän sexyn teiniaikuisen kautta, aivan sinne ikivanhaan ja viisaaseen zen-mieliseen guruun asti. Mutta jos nyt tarkan numeroarvon tahdotte tietää, niin se on tällä hetkellä sellainen maaginen ja onnekas luku kuin 33.

  1. Lämpimästi tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Angel Lovelace!

   On suorastaan kunnia saada sairaalasiipeemme kaltaisesi ammattilainen. Myös eläväisen luonteesi puolesta olet takuulla oiva lisä henkilökuntaamme. Muista, että meillä kuitenkin toimit esimiehesi ohjeistuksien mukaan, jotta vältymme ylimääräisiltä ongelmilta.

   Tervetuloa vielä kerran!

   Mila Molina
   Rehtori

 21. 1. Mihin tehtävään koululla haluat? Jos haluat opettajaksi, minkä aineen opettajaksi haluat?
  – Toivoisin pääseväni koulullenne opetustehtäviin. Yrttitiedon opettajaksi siis jos pääsisin.

  2. Mikä olet koulutukseltasi ja mistä olet saanut taidot kyseiseen tehtävään?
  – Koulutukseltani olen yrttitieteen maisteri. Valmistuin Newfoundlandin taikayliopistosta vuonna 1996, jonka jälkeen olen ollut työelämässä ilman suurempia taukoja. Valmistuttuani aloitin työn Vancouverin taikakasvitieteellisessä puutarhassa, suurimmaksi tutkimustyötä tehden. Kahdentoista vuoden jälkeen, vuonna 2008 minulle tarjoutui mahdollisuus lähteä Lontoon taikakasvitieteelliseen puutarhaan jatkamaan tutkimustyötä, joka minun oli täytynyt muutamaa vuotta aikaisemmin jättää Vancouverissa kesken. Lontoossa olenkin siitä lähtien työskennellyt, ensiksi kyseisen tutkimuksen parissa, sitten muutamien muiden, sekä epäsäännöllisen säännöllisesti Lontoon taikayliopistossa, muissa brittikouluissa ja konferensseissa vierailevan luennoitsijan roolissa yrttitieteen aiheista luennoiden tai lyhyitä koulutuksia pitäen.

  3. Kuvaile luonnettasi
  – Olen hyvin tutkijahenkinen persoona. Nautin siitä, kun saan selvittää asioita, tehdä tutkimusta ja samaa pyrin myös opetuksessani mahdollistamaan. En usko, että opettajan tehtävä on antaa valmiita vastauksia vaan auttaa opiskelijoitaan löytämään itse omansa, tarjoten turvalliset puitteet tälle. Muutoin olen kohtalaisen rento, iloinen ja sosiaalinen, ei ehkä se perinteisin mielikuva vuosikymmeniä tutkimustyötä tehneestä henkilöstä? Minulle on helppoa käydä juttusille muiden kanssa ja yleensä minut koetaan henkilöksi, jolle on helppo puhua.

  4. Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?
  – Minulla on sekä koulutuksen, että työkokemuksen tuomaa pätevyyttä tehtävään, jonka lisäksi osaan toimia nuorten kanssa ja innostaa heitä oppimiseen.

  5. Kuinka vanha olet?
  – Olen 48-vuotias

  + onhan minulla pari muuta, Christopher Jeremiah Shadowfield, esimerkiksi

  1. Hei, ja tervetuloa opettajaksi Taikakoulu Châteauhon, Jack Huxley!

   Olemme jo jonkin aikaa etsineet yrttitietoon vakituista opettajaa, joten hienoa, että hait tehtävään. Vaikutat oikein pätevältä henkilöltä kyseiseen rooliin.

   Löydät hahmoalueesi foorumilta, jonne voit rekisteröidyttyäsi kirjoittaa hahmoesittelyn. Lähetä Mila Molinalle foorumilla yksityisviestitse WordPress-tunnuksesi, minkä jälkeen saat oikeudet opetusblogille. Jos kysyttävää ilmenee, voit esittää kysymyksesi esim. vieraskirjassa.

   Mila Molina
   Rehtori

 22. 1. Mihin tehtävään koululla haluat? Jos haluat opettajaksi, minkä aineen opettajaksi haluat?
  Suoritan Lontoossa kaksoistutkintoa tällä hetkellä ja etsin harjoittelupaikkaa pakolliselle parantajaharjoittelulleni. Harjoittelujakson kesto on neuvoteltavissa.

  2. Mikä olet koulutukseltasi ja mistä olet saanut taidot kyseiseen tehtävään?
  Koulutusstatukseni on tällä hetkellä opiskelija ja teen kaksoistutkintoa. Olen suorittanut numerologian opintoja Lontoon yliopistossa pedagogisella painotuksella ja olen nyt tekemässä sen tutkinnon lopputyötä. Aloitin 2018 Lontoon parantajakoulussa, minkä puitteissa haenkin harjoitteluun. Tämän lisäksi olen toiminut tutkimusavustajana opintojeni ohessa.

  3. Kuvaile luonnettasi
  Sopeudun hyvin eri tilanteisiin, mistä on ollut etua elämäni aikana. Pidän itseäni varsin yhteistyökykyisenä henkilönä, joka antaa painoarvoa toisten ajatuksille ja näkökohdalle hyvissä määrin. Olen enemmänkin analyyttinen introvertti, kuin seurapiirikiitäjä ekstrovertti, mutta olen tästä huolimatta varsin selväsanainen.

  4. Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?
  Olisin hyvä valinta, sillä tulen erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja minulla on pedagogista tietoa, josta on varmaankin hyötyä kouluympäristössä.

  5. Kuinka vanha olet?
  24-vuotias

  1. Tervetuloa parantajaharjoittelijaksi Taikakoulu Châteauhon, Malik Huxley!

   Meiltä löytyy aina tilaa aktiivisille harjoittelijoille, ja olet varmasti hyvä lisä parantajiemme joukkoon. Lovelace ja Rousseau opastavat sinua alkuun pääsemiseksi.

   Hahmoalueesi löydät foorumin hahmoalueelta. Jos kysyttävää ilmenee, voit esittää kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjassa.

   Rehtori
   Mila Molina

 23. Mihin tehtävään koululla haluat? Jos haluat opettajaksi, minkä aineen opettajaksi haluat?
  -Haluaisin tulla suorittamaan viimeisen harjoitteluni yrttitiedossa, jotta voin valmistua viimeistään ensi syksynä yrttitiedon opettajaksi.

  Mikä olet koulutukseltasi ja mistä olet saanut taidot kyseiseen tehtävään?
  -Olen viimeisen vuoden opiskelija Yhdysvaltojen Taikayliopistosta, pääaineenani on muodonmuutokset, sekä sivuaineenani pedagogiikka ja sauvatieto.

  Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko vain muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
  -Olen sosiaalinen ja energinen. Viihdyn ihmisten kanssa ja autan muita mielelläni. Hermoni ovat kunnioitettavan pitkät ja minua on vaikea saada suuttumaan. Asiat riitelevät, ei ihmiset.

  Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?
  -Olisin sopiva henkilö kyseiseen tehtävään koska olen saanut ajankohtaisen opetuksen aiheesta, olen motivoitunut sekä osaan innostaa oppilaita oppimaan.

  Kuinka vanha olet? (vähintään 22-vuotias)
  Olen syntynyt 24.4.1994, eli olen 26-vuotias.

  1. Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Layla-Fae Hale!

   Otamme sinut mielellään opettajaharjoittelijaksi Châteauhon. Voit keskustella yrttitiedon tuntien sijaistamisesta yrttitiedon opettaja Jack Huxleyn kanssa. Voisit myös pitää oppitunteja muodonmuutoksista.

   Lähetän sinulle sähköpostia sekä luon sinulle foorumialueen. Jos kysyttävää ilmenee, voit esittää kysymyksesi koulun vieraskirjassa.

 24. Nimi: Raelle Baudelaire

  Mihin tehtävään koululla haluat? Jos haluat opettajaksi, minkä aineen opettajaksi haluat?

  Haluan Châteaun taikakoulun riistanvartijaksi.

  1. Mikä olet koulutukseltasi ja mistä olet saanut taidot kyseiseen tehtävään?

  Valmistuin vartijaksi ammattikoulusta, mutta toimittuani jonkinaikaa työssä, huomasin, että kaipaan jotain enemmän. Olen harrastanut vaeltamista, metsästystä ja eräilyä koko ikäni. Ymmärsin eläinten ja luonnon olevan enemmän minua puhuttulevaa toimintaa. Kouluttauduin eläintenhoitajaksi Ranskan kunnallistaikaolentotarhassa Marseillen maaseudulla. Chateaun riistanvartijan tehtävä kuulostaa kuin minulle tehdyltä ammatilta.

  2. Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko vain muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)

  Puhun suoraan. Olen eläinrakas ja viihdyn luonnon rauhassa. Koen, että vapaa-aika ja työt ovat erillisiä ja töissä keskitytään asiaan. Ennen kaikkea olen tekojen ja toiminnan ihminen, enkä pysy pitkään paikallaan.

  3. Miksi olisit sopiva henkilö kyseiseen tehtävään?

  Minulla on ammattitaitoa ja teen työni. Käsittääkseni riistanvartijan tehtävä on suojella luontoa, huolehtia koulun olennoista ja pitää koulu turvallisena ympäristönä oppilaille. Koen, että täytän työnvaatimukset ja olen oikea työntekijä tehtäväänne.

  4. Kuinka vanha olet? (vähintään 22-vuotias)

  55 vuotta.

  (Roolipelillisesti: Nainen seisoo molemmilla jaloilla suorassa työhaastattelun ajan kuin olisi armeijasta lähetetty patsas. Hän katsoi suoraan haastattelijaan, vaikutti puhuvan lyhyesti mutta ytimekkäästi ja englannista oli selkeästi kuultavissa korostunut ranskalainen aksentti. Jälkimakuna naisen vastaukset tuntuivat asiallisilta, harkituilta ja vastaavan täsmällisesti odotuksiin.)

  // Lollero, muut hahmoni on ollut mukana piiiiitkään ilman, et oon saanut aikaseks luotua oikeesti uutta hahmoa :DD (Muita hahmojani ovat Deborah ja Nicolas). En tarvitse mitään infoja ja jos laiskottaa, ni voin luua ite alueen itelleni (yms. yp jujutsut), jos nyt joku haluu eka hyväksyä hahmopyynnön sopivan hetken ilmetessä. (Vastaan myös viesteihin, mikäli kysyttävää, koska tää kyselylomake o vähä jännä (kärsin halusta olla painamatta enteriä, koska tekee mieli muokata jokainen kohta uusiksi vaik sil ei oo mitää merkitystä, mutta… ehkä nyt vihdoin, et tää ei veny taas kuukaudella) XD ) //

  1. Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Raelle Baudelaire!

   Otamme sinut mielellään riistanvartijaksi Châteauhon. Voit aloittaa työsi heti.

   Lähetän sinulle sähköpostia sekä luon sinulle foorumialueen. Jos kysyttävää ilmenee, voit esittää kysymyksesi koulun vieraskirjassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s