Säännöt

1. Käyttäydy asiallisesti ja ystävällisesti. Älä kiusaa tai mollaa toisia äläkä haasta riitaa. Älä myöskään kirjoita tyhjiä viestejä tai käytä viestejäsi pelkästään mainostustarkoitukseen. Kunnioita kanssapelaajiasi, vaikka roolipelihahmosi olisikin hankaluuksia etsivää tyyppiä. Jos et ole varma siitä, tulkitseeko toinen pelaaja hahmosi käytöksen henkilökohtaisesti, selitä asia hänelle kohteliaasti pelin ulkopuolisena kommenttina.

2. Kaikilla on oikeus osallistua. Kaikki sivustosta kiinnostuneet ovat tervetulleita liittymään. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, eikä alaikärajaa ole. Oppitunnit ja tapahtumat ovat avoimia kaikille, ellei niissä erikseen ilmoiteta muuta. Voit siis täällä käydessäsi osallistua kaikkiin näkemiisi osiin.

3. Päätät vain omasta hahmostasi. Esiinny aina oman hahmosi nimellä äläkä toisten. Älä kirjoituksissasi keksi toisten hahmojen käytöstä, ulkonäköä tai sanoja, vaan anna heidän itse kertoa tai jättää kertomatta.

4. Kirjoita itse kaikki tekstisi.  Älä kopioi toisten tekemää ja esitä sitä omanasi. Tekstin lainaaminen on sallittua, kunhan lainaus on tehty hyvän tavan mukaisesti.

5. Älä liity ylimääräisillä nimillä tai hahmoilla. Liittyessäsi ensimmäistä kertaa varaat itsellesi yhden hahmon. Aloita hahmolla osallistuminen ja toimiminen. Kun olet osoittautunut aktiiviseksi ensimmäisellä hahmolla, saat luoda lisää hahmoja, mutta myös niillä tulee toimia aktiivisesti ja niillä on osallistuttava tasapuolisesti.  Hahmojen lukumäärälle ei ole ylärajaa, mutta hahmojen luomista rajoitetaan seuraavasti:

• Saat luoda uuden hahmon vasta, kun kaikki edelliset hahmosi ovat olleet aktiivisesti mukana kuukauden ajan.
• Et saa osallistua kaikkien koulun tupien toimintaan. Hahmojesi kotituvat voivat siis olla korkeintaan kolmessa eri oppilaiden tuvassa. (Jatko-opiskelijoiden tupaan liittymistä ei rajoiteta)

6. Pidä hauskaa! Vaikka säännöt ovat olemassa, se ei tarkoita sitä, että toiminnan täällä pitäisi olla jäykkää. Pidetään yllä positiivinen ilmapiiri, niin kaikilla on hauskaa.