Sovita lajitteluhattua (2018–2019)

1. Liittymisen yleisohje -> 2. Hakemuksen ohjeistus & kirjoitus

Liity oppilaaksi lukukaudelle 2018–2019 kirjoittamalla vastaus tälle sivulle. Selaa sivun alalaitaan ja kirjoita tiedot alla olevien ohjeiden avulla. Olethan tarkkana ja vastaat kaikkiin lajitteluhatun kysymyksiin!

Nimi: Keksi hahmollesi nimi, jota käytät tällä sivustolla. Turvallisuussyistä ÄLÄ KIRJOITA oikeaa nimeäsi. Kirjoita hahmon nimi muotoon etunimi sukunimi.

Sähköposti: Sähköpostiosoitettasi käytetään ainoastaan tervetulotoivotuksen lähettämiseen. Osoitettasi EI julkaista koulun sivuilla.

Kotisivu: Voit halutessasi jättää oman nettisivusi osoitteen tähän. Kenttä on kuitenkin vapaaehtoinen ja sen voi hyvin jättää tyhjäksi.

Kirjoita tekstikenttään vastaukset Lajitteluhatun esittämiin kysymyksiin hahmosi näkökulmasta:

 1. Mikä on lempieläimesi?
 2. Mitä harrastat?
 3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
 4. Mikä on unelma-ammattisi?
 5. Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko vain muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
 6. Milloin olet syntynyt? (Hahmosi täytyy olla syntynyt viimeistään 1.9.2007, jotta hän voi aloittaa opiskelut koulussa)
 7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi? (Gryffondor, Serdaigle, Pouffsouffle, Serpentard)
 8. Mitkä valinnaisaineet valitset tälle lukuvuodelle? (alla lisää)
 9. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa? (Jos sinulla on aikaisempia oppilashahmoja Taikakoulu Châteaussa, ilmoitathan heidän nimensä tai tupansa hakemuksesi yhteydessä. Huomaa, ettei sinulla voi olla oppilashahmoa kaikissa koulun neljässä perustuvassa. Jos kaikki entiset hahmosi eivät ole olleet mukana vielä kuukautta, et voi luoda vielä uutta jäsenhakemusta!)

Luokka 2

 • Valitse 0–1 valinnaisainetta.
 • Vaihtoehdot: huispaus & lentäminen

Luokat 3–5

 • Valitse 2–7 valinnaisainetta
 • Vaihtoehdot: huispaus & lentäminen, jästitieto, ennustus, taikaolentojen hoito, muinaiset riimut, numerologia, sauvatieto

Luokat 6–7

 • Valitse 4–14 valinnaisainetta
 • Vaihtoehdot: loitsut, muodonmuutokset, pimeyden voimilta suojautuminen, yrttitieto, taikaliemet ja -juomat, tähtitieto, taikuuden historia, huispaus & lentäminen, jästitieto, ennustus, taikaolentojen hoito, muinaiset riimut, numerologia, sauvatieto

***

Klikkaa lopuksi ”lähetä kommentti”. Lajitteluhattu päättää vastauksiesi perusteella tulevan tupasi. Hakemuksesi pyritään käsittelemään mahdollisimman nopeasti. Kun sinut on lajiteltu, saat sähköpostia, jonka jälkeen pääset aloittamaan toimintasi.

58 responses to “Sovita lajitteluhattua (2018–2019)

 1. 1. Neitokakaduni Pedro. Se on kahdesta neitokakadustani hieman leikkisämmän oloinen.
  2. Harrastan pianonsoittoa ja huispausta. Luen myös paljon kirjoja.
  3. Vastuullisuus, luotettavuus ja kekseliäisyys ainakin. Minulle on hyvin tärkeää se, että ystäväni osaavat toimia itsenäisesti, eikä heitä tarvitse vahtia tai ohjata kuin pikkulapsia. Arvostan myös paljon sitä, että ystäväni osaavat ajatella itse ja ratkaista helpoimmat ongelmat itse ilman aikuisen apua.
  4. Mietin usein, että kuinka upeaa olisi olla huispaaja tai vaikkapa aurori. Unelmoin ehkä enemmän siitä, että voisin olla aurori.
  5. Olen melko ujo, mutta hiljaisemman puoliseksi ihmiseksi yllättävän spontaani. Janoan seikkailuja ja jännitystä sekä muiden seuraa, mutta ei minua yleensä pyydetä jännille retkille mukaan tai yhtään minnekään. Mutta jos joku joskus pyytääkin jonnekin, niin korkeintaan kirjastoon läksyjä tekemään. Se johtuu varmaankin siitä, että moni näkee minua katsoessaan vain fiksun ja hyvin opiskelevan nuoren ja ajattelee, että ei minua muu kiinnosta kuin koulu ja omat harrastukseni. Ei sillä ettenkö olisi fiksu ja pitäisi koulusta, mutta kun minä olen paljon muutakin ja minua kiinnostavat muutkin asiat!

  Yksi asia, josta pidän itsessäni ja joka ei jää muilta huomaamatta, on minun kekseliäisyyteni. Olen aika monella tapaa nokkela. Huomaan asioita, joita muut eivät näe ja tarkastelen asioita monesta eri näkökulmasta. Minä myös teen asiat usein hieman eri tavalla kuin muut – joskus jopa rikon sääntöjä niin tehdessäni, mutta kuinka voisin olla tekemättä niin, jos oma tapani on ohjeistuksia parempi? Minulla on myös tietynlaista tilannetajua ja ihan hyvä huumorintaju, jotka ovat hauska yhdistelmä. Niiden avulla onnistun joskus olemaan varsin piikikäs, jos vain avaan suuni.
  6. 18.11.2004
  7. Gryffondor ja Serdaigle
  8. Huispaus & lentäminen, jästitieto ja sauvatieto
  9. On, mm. Benjamin Blanchard

  • Lajitteluhatun luokse kutsutaan 13-vuotias Syracuse Youell. Kun tyttö on istuutunut salin etuosassa olevan jakkaran päälle, kyseinen lajitteluhattu asetetaan tuon päähän. Hattu alkaa välittömästi pohtia tytön tulevaa tupaa.

   ”Miksi Serpentard ei ole ensisijainen tupatoiveesi? Sinussa olisi nimittäin hyvinkin paljon kyseiseen tupaan sopivia piirteitä. Etenkin ystäväsi tärkeimmät piirteet sekä osa omista luonteenpiirteistäsi veisivät sinut Serpentardiin. Kyseisestä tuvasta voisi olla hyötyä mahdollista tulevaa aurorin uraasikin ajatellen, mitä mieltä olet?”

   Lajitteluhattu jää pohdiskelemaan itsenäisesti neljän vaihtoehdon välillä. Ensimmäiseksi hän karsii Pouffsoufflen pois ja seuraavana Serdaiglen – tyttö vaikuttaa fiksulta, mutta tuntuu siltä, että tuo on sisimmässään paljon enemmän. Lopullinen valinta tulisi tehdä Serpentardin ja Gryffondorin välillä. Tulisiko hatun arvostaa Syracusen omaa toivetta, vaiko ei?

   ”Unelma-ammattisi, spontaaniutesi, seikkailunjanosi, kekseliäisyytesi, huumorintajusi sekä oma toiveesi vie sinut tupaan nimeltä… GRYFFONDOR!”

   Tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Syracuse Youell! Aloitat syyskuussa koulun luokalta 3. Oman foorumialueesi löydät täältä: http://chateau2004.foorumi.eu/viewforum.php?f=836 Jos kysyttävää ilmenee, voit esittää kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjassa.

 2. 1. Lempieläin? Mikä lastentarhakysely tämä on olevinaan? No sanotaan sitten vaikka mantikori.

  2. Seikkailemista, riskinottoa, uskaliaita tekoja, kapinointia ja… Hmm, sen tekemistä mitä muut väittävät mahdottomaksi. *virn*

  3. Noh, mikään petturiliero ei ainakaan tule kysymykseen! Tietynlainen haastavuus luonteessa on jopa enemmän plussaa kuin miinusta, mutta luotettava täytyy olla ja mielenkiintoinen. En voi väittää että viihtyisin pitkäveteisten ihmisten seurassa kovinkaan pitkään.

  4. No en tiedä, pimeydenvelho, taikaministeri? Auroria on jo kokeiltu. Niin tai siis että edellisen koulun tuvanjohtaja ei suositellut minulle sitä. Vaikka syynä ei tietenkään ollut se, ettenkö olisi äärimmäisen taitava aurori.

  5. Rohkea ja päättäväinen, en epäröi vaan menen ja teen. Olen todellinen toiminnan mie- nain? …toiminnan ihminen! Pidän haasteista ja jännityksestä. Minua ei myöskään pysty komentelemaan tai pitämään kaidalla tiellä sillä teen mitä haluan. Lisäksi olen tietenkin erittäin älykäs ja kyvykäs muutenkin, tähtään elämässä korkealle, eikä minulla ole tapana tunteilla turhia.

  6. 19.11.2001, eli olen siis 16-vuotias mutta huomattavan kypsä ikäisekseni enkä suvaitse kohtelua pentuna.

  7. Miten niin kaksi? Gryffondor! Eikö se ole itsestään selvää? (Pelaajan toinen ehdotus on Serpentard)

  8. Jästitieto, ennustus ja numerologia ehdottomasti, sillä niitä minulla ei ollut viime kerralla… siis edellisessä koulussa, ja kun täällä nyt kerran täytyy olla, niin haluan opiskella edes jotain sellaista mitä en jo osaa täydellisesti!
  Ja tietysti loitsut, muodonmuutokset, pimeyden voimilta suojautuminen, yrttitieto, taikaliemet ja -juomat, taikaolentojenhoito ja huispaus & lentäminen. Parempi kai se helpoillakin tunneilla on käydä kuin tylsistyä jossain aineiden vähäisyyden vuoksi.

  9. Hahmojani ovat Natrix ja muut, oppilaita on kaikissa muissa tuvissa paitsi Serdaiglessa.

  • Lajitteluhattu asetetaan seuraavaksi Rain Savage -nimisen oppilaan päälaelle, ja se alkaa välittömästi pohtia tuon tulevaa tupaa. Hattu suorittaa pohdinnat kuitenkin niin, ettei kukaan muu voi kuulla niitä Rainin lisäksi.

   ”Sinä olet helppo lajiteltava! Kiitos – sinunlaistesi ansiosta ajatustyöni käy helpommin ja elinvuoteni lisääntyvät. Eikö olekin mukava kuulla?

   Palatakseni itse lajitteluun, voin rajata kolme tupaa jo suoraan pois – et kuulu niihin. Sen sijaan kuulut täydellisesti yhteen tiettyyn tupaan. Luotettavuuden arvostus ystävissä, päättäväisyys, itsepäisyys, älykkyys ja kunnianhimoisuus sekä unelma-ammattisi, harrastuksesi ja jopa lempieläimesi vievät sinut erääseen tupaan. Harmi, ettei kyseinen tupa ole oma toiveesi, mutta tulet vielä huomaamaan, kuinka sopiva se on sinulle.

   Tervetuloa tupaan nimeltä… SERPENTARD!”

   Tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Rain Savage! Aloitat syyskuussa koulun luokalta 6. Oman foorumialueesi löydät täältä: http://chateau2004.foorumi.eu/viewforum.php?f=837 Jos kysyttävää ilmenee, voit esittää kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjassa.

 3. Mikä on lempieläimesi?
  – En tiedä. Tykkään monista eläimistä. Ehkä pantteri tai tiikeri.

  Mitä harrastat?
  – Oh! Minä harrastan vaikka mitä! Liikuntaharrastuksina mainittakoon huispaus, kuntolento, koripallo, aikido, miekkailu, jousiammunta, uinti, taitoluistelu ja paritanssit. Muihin harrastuksiin voisi laskea pianonsoiton, alkemian, leivonnan sekä suklaasammakkokorttien keräilyn.

  Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  – Se, että hän osaa keskustella sivistyneesti, eikä vedä vesimelonia nenäänsä siitä, että keskustelukumppanilla on eroavat mielipiteet. Ystävän täytyy olla myös luotettava, eikä lähteä heti jotakin kuultuaan lähteä sitä levittelemään kaikille.

  Mikä on unelma-ammattisi?
  – Tahtoisin olla alkemisti, mutta tiedän kyllä, ettei kovinkaan moni kykene itseään sillä elättämään. Yritystoimintaa olen aloittanut, mutta en minä tahdo pelkästään sitä tehdä! Mutta kai minulla on vielä vähän aikaa keksiä mitä tahdon oikeasti tehdä? Eikö vain?

  Kuvaile luonnettasi
  – Olen kohtuu älykäs kai ja minulla on ehkä hieman höpöttämiseen taipumusta. Persoonallisuustyypiltäni olen ENFJ!

  Milloin olet syntynyt?
  – 8.2.2007, kello 12.38 (jos sillä on jotain merkitystä!)

  Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  – En kannata tupajakoa. Se on aivan idioottimainen ja suorastaan keskiaikainen tapa tehdä jakoa ihmisten välillä ja aiheuttaa kiistoja, jotka voivat aiheuttaa pahojakin vahinkoja. Vaikka pohjiltamme me kaikki olemme samanlaisia ja meissä kaikissa on palanen jokaista tupaa.

  Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  – On, Andrea Drake (yllätys!) ja muut ihastuttavat lapsoseni ❤ Serdaiglessa ja Pouffsoufflessa taitaa lapsoseni olla tällä hetkellä? Vai olenko unohtanut jonkun?

  • Seuraavaksi lajitteluhatun luokse kutsutaan tutut kasvot omaava Andrea Drake. Myös lajitteluhattu muistaa nähneensä kyseiset kasvot koulun käytävillä ainakin kerran. Hattu asetetaan Andrean päähän ja se käy välittömästi miettimään tytön tulevaa tupaa.

   ”Haluan aivan ensimmäiseksi sanoa sinulle, että olet taatusti yksi haastavimmista lajiteltavista lajitteluhatun urani aikana. Mutta ei hätää, kyllä me sinulle tupa löydetään, olenhan Taikakoulu Châteaun paras lajitteluhattu (ja ainoa)!

   Lempieläimesi perusteella menisit suorinta tietä Gryffondoriin, mutta kun tarkastelen harrastuksiasi, voisit kuulua myös Serdaigleen tai Pouffsouffleen. Urheiluharrastuksiesi perusteella olisit kuitenkin Gryffondor. Jos haluat alkemistiksi, voisin harkita myös Serpentardin tupaa sinulle. Epävarmuus unelma-ammattiasi kohtaan veisi sinut kuitenkin ennemmin Pouffsouffleen.

   Ystäväsi tärkeimpien piirteiden perusteella voisit kuulua mihin vain neljästä tuvasta, mutta aavistuksen verran eniten Pouffsouffleen, tai Gryffondoriin, tai Serpentardiin. Omaa luonnettasi painotan valinnassani kuitenkin eniten. Harmi, etten saa luonteestasi paljoa irti, mutta älykkyytesi veisi sinut joko Serdaigleen tai Serpentardiin. Sen sijaan höpöttäjäluonteesi veisi sinut joko Gryffondoriin tai miksei myös Pouffsouffleen. Persoonallisuustyypin ENFJ perusteella olisit kuitenkin Pouffsouffle.

   Jos koulussa olisi tupa nimeltä Pouffondor, laittaisin sinut siihen, mutta koska sellaista ei ole, laitan sinut tupaan nimeltä… POUFFSOUFFLE!”

   Tervetuloa opiskelemaan Taikakoulu Châteauhon, Andrea Drake! Aloitat syyskuussa koulun luokalta 1. Oman foorumialueesi löydät täältä: http://chateau2004.foorumi.eu/viewforum.php?f=759 Jos kysyttävää ilmenee, voit esittää kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjassa.

 4. Mikä on lempieläimesi?
  – Joutsen

  Mitä harrastat?
  – Ehkä runojen kirjoittelun ja piirtelyn voi harrastuksiksi laskea? Ei minulla mitään oikeaaoikeaa harrastusharrastusta ole.

  Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  – Se, etteivät he ole aivan pelkureita – tahdon ystäviä joiden kanssa voi tehdä jotain vähän luvattomampaakin! Luotettavuus on myös tärkeää ja se, että he ovat hyviä tyyppejä!

  Mikä on unelma-ammattisi?
  – Tahtoisin tietäjäksi! Mutta pelkkä parantajankin työ voisi olla kiva.

  Kuvaile luonnettasi
  – Olen ihmisten seurassa melko hiljainen, mutta en kumminkaan ujo! Tykkään seikkailla ja nähdä asioita.

  Milloin olet syntynyt?
  – Olen syntynyt 23.06.2006

  Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  – Gryffondor ja Serdaigle

  Mitkä valinnaisaineet valitset tälle lukuvuodelle?
  – Huispaus ja lentäminen

  Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  – Tuo Andi ja kaverit ovat, mutta minulle luvattiin että Andi saa ottaa +1 mukanaan ❤

  • Andrea Draken jälkeen lajitteluun kutsutaan 12-vuotias Jasmine Bernard. Kun tyttö on istuutunut puisen jakkaran päälle, tuon päälaelle asetetaan vanha, mutta viisas lajitteluhattu. Tuo hattu tekee päätöksen Jasminen tulevasta tuvasta.

   ”Aivan ensimmäiseksi rajaan Serpentardin pois, sillä sinussa ei luotettavuuden arvostuksen lisäksi ole juurikaan piirteitä kyseisestä tuvasta. Sen sijaan Gryffondor voisit olla, sillä ystäväsi tärkeimmät piirteet ovat hyvin gryffondormaisia. Lisäksi seikkailijaluonteesi voisi viedä sinut kyseiseen tupaan. Sen sijaan Serdaigle sinä voisit olla lempieläimesi sekä harrastuksiesi perusteella, mikset myös unelma-ammattisi perusteella. Pouffsoufflemaisia piirteitäkin sinussa on, kuten hiljaisuutesi, luotettavuuden arvostus sekä unelma-ammattisi parantajana.

   Olen nyt kuitenkin jo päätökseni tehnyt. Sinusta ei tule Pouffsoufflea, eikä myöskään Gryffondoria. Niinpä minulle jää vain yksi vaihtoehto ja se on… SERDAIGLE!”

   Tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Jasmine Bernard! Aloitat syyskuussa koulun luokalta 2. Oman foorumialueesi löydät täältä: http://chateau2004.foorumi.eu/viewforum.php?f=840 Jos kysyttävää ilmenee, voit esittää kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjassa.

 5. Mikä on lempieläimesi?
  Lempieläimeni on varmaan kanat. Tai kissat. Tai kanat. Kanat taisin sanoa jo. Minulla on kaksi kanaa, mutta pidän myös kissoista.

  Mitä harrastat?
  Olen sirkushirviö. Jonglööraan esineillä, mutta lempiasiani on ilmataiteet. Niin kuin rengastrapetsi, ilmakankaat, tankotanssi ja akrobatia. Tykkään myös kiipeillä, jos minulla olisi joku, missä kiipeillä. Kaikki uudet jutut on tervetulleita myös elämään aina. Harrastan myös teehetkiä ja kanoja ja ilmajuttuja.

  Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  Se, ettei ole riippuvainen. Ja se, että on kiva ja mukava ja hauska ja kiva. Kaverin kanssa pitää olla kivaa.

  Mikä on unelma-ammattisi?
  Öööö… en osaa sanoa… En yleensä ajattele niin pitkälle, mutta kai viihtyisin eniten pätkätöissä, joihin ei tarvitse jäädä jumiin iäksi. Olisin ehkä hyvä kahvilassa. Ja sirkuksessa tietenkin, voi pojat, jos siitä saisin ammatin niin olisin onnellinen.

  Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko vain muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
  Olen tosi kiva ja mukava, mutta joskus puhun liikaa. Usein puhun liikaa. Mutta olen itsenäinen enkä sitoudu mihinkään enkä kehenkään. Kyllästyin juttuihin helposti ja olen vähän sellainen häslääjä. Höpsöksi minua on myös sanottu. Olen aika iloinen, koska en huomaa surullisia asioita, tai sitten unohdan ne. Unohtelen paljon ja siksi joskus sanon samoja asioita moneen moneen kertaan. Olen aikamoinen hurjapää ja tykkään korkeista paikoista. Vähän liiankin utelias ja tarkkaavainen, sillä huomaan kaiken ja keskityn huonosti asioihin pitkän aikaa. Olen myös itsenäinen, en tykkää että minua autetaan, enkä pelkää yksinäisyyttä, mutta tykkään ihmisistä (ja kanoista (ja kissoista)).

  Milloin olet syntynyt? (Hahmosi täytyy olla syntynyt viimeistään 1.9.2007, jotta hän voi aloittaa opiskelut koulussa)
  3.6.2003

  Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi? (Gryffondor, Serdaigle, Pouffsouffle, Serpentard)
  Varmaan Gryffondor ja sitten Pouffsouffle

  Mitkä valinnaisaineet valitset tälle lukuvuodelle? (alla lisää)
  Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  On ollut, ei ole enää

  • ”Pimpant, Iris!”

   Kuuluu huudahdus, ja 5. luokkaansa aloittavan tytön odotetaan saapuvan salin etuosaan. Kun tyttö on istahtanut jakkaran päälle, tuon päähän asetetaan reunoista rispaantunut lajitteluhattu. Tuo hattu alkaa välittömästi pohdiskella Iriksen tulevaa tupaa, mutta vain tyttö itse kykenee kuulemaan hatun pohdinnat.

   ”Pot pot, vaan sinullekin. Sinun tupaasi ei tarvitse kauaa miettiä, sillä heti kun näin sinut, tiesin, mihin tupaan kuulut.

   Lempieläimesi perusteella voisit kuulua kyseiseen tupaan, sekä etenkin harrastuksiesi perusteella. Kivuuden, mukavuuden, hauskuuden ja kivuuden arvostuksesikin veisivät sinut tuohon tupaan, kuin myös oma luonteesi. Myös tulevassa ammatissasi kyseisestä tuvasta voisi olla hyötyä. Olen varma, että löydät gryffondorista sinulle sopivaa, puheliasta, iloista ja hupsua seuraa.

   Oho, paljastinko jo vahingossa tupasi. Se todellakin on… GRYFFONDOR!”

   Tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Iris Pimpant! Aloitat syyskuussa koulun luokalta 5. Oman foorumialueesi löydät täältä: http://chateau2004.foorumi.eu/viewforum.php?f=841 Jos kysyttävää ilmenee, voit esittää kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjassa.

 6. 1. Mikä on lempieläimesi?

  Vaikka poni

  2. Mitä harrastat?

  Puihin kiipeilyä

  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?

  Se, että on paljon yhteistä tekemistä. Hyvä ystävä ei myöskään kiusaa tai puhu pahaa selän takana. Ystävän pitää olla luotettava ja vähintään melko hauska.

  4. Mikä on unelma-ammattisi?

  Kumiankan kouluttaja

  5. Kuvaile luonnettasi

  Iloinen, ylirehellinen, välillä hiljainen, välillä puhelias, sinisilmäinen ja positiivinen luonnonystävä, joka innostuu helposti uusista asioista.

  Karolina on se luokan outo tyttö, joka kysyy opettajalta kummallisia kysymyksiä ja joka seisoo yksin pihalla kaatosateessa siksi, koska se on kivaa. Tämä tyttö myöhästyy oppitunnilta siksi, koska sukkien värin valitseminen oli niin haasteellista ja käyttää kaupassa karkkipussin valitsemiseen aikaa puoli tuntia. Hän viettää mieluusti aikaa yksin, mutta vielä mieluummin jonkun muun kanssa. Karolinan ja muiden hänen ikäistensä mielipiteet eroavat monesti; esimerkiksi hampurilaiset ovat pahoja ja aikaiset maanantaiaamut kivoja. Tällä tytöllä on poikkeuksellinen ajatusmaailma ja hän löytää helposti riemua elämän pienistä asioista. Jokainen päivä on uusi seikkailu.

  6. Milloin olet syntynyt?

  7.8.2005 (3. lk)

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?

  Kaikki muut paitsi Serpentard, koska olen kuullut huhuja kyseisestä tuvasta

  8. Mitkä valinnaisaineet valitset tälle lukuvuodelle?

  Kaikki mahdolliset, koska ei voi tietää etukäteen, mikä on oikeasti mielenkiintoista

  9. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?

  On useampikin, oppilashahmoni on Pouffsoufflessa

  • ”Porras, Karolina!”

   Seuraavaksi lajiteltavaksi kutsutaan 13-vuotias noidanalku, joka johdatetaan suurten salin etuosan korokkeella olevan jakkaran päälle. Kun tyttö on istuutunut, hänen päähänsä asetetaan lajitteluhattu, joka alkaa saman tien pohtia tytön tulevaa tupaa.

   ”Hmm…” lajitteluhattu aloittaa mietteliäänä. ”Sinä oletkin monimuotoinen persoona. Sinussa on seikkailunhalua ja rohkeutta olla oma itsesi, mikä veisi sinut Gryffondoriin. Toisaalta kaltaisesi utelias ja omalaatuinen persoona voisi viihtyä hyvin Serdaiglessa. Myös Pouffsoufflemaisia piirteitä sinusta löytyy, kuten luonnonläheisyys ja luotettavuuden arvostaminen. Olen kuitenkin varma, että paras tupa sinulle on…”

   ”SERDAIGLE!”

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Karolina! Aloitat opintosi syksyllä 3.luokalta. Ennen sitä voit kuitenkin luoda hahmollesi esittelyn hahmoalueellesi, jonka luon sinulle tuota pikaa. Lähetän sinulle myös sähköpostilla pientä infoa. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vieraskirjan kautta. Toivottavasti viihdyt!

 7. 1. Lempieläin, hah, helppo kysymys. En pidä juurikaan muista eläimistä kuin kissoista. Aika perus, vai mitä?

  2. Harrastan viulun ja pianon soittoa. Omalla ajalla soittelen myös muita soittimia ja kirjoittelen tarinoita sun muita tekstejä.

  3. Mikä kysymys tämä on olevinaan? No, arvostan monia piirteitä ihmisissä, mutta luotettavuus on yksi tärkeimmistä asioista. Haluan etupäässä ystäviä jotka eivät ole kanssani täysin samanlaisia, mutta eivät täysin erilaisiakaan. Tosi ystävä ei puhu pahaa, eikä levitä päättömiä huhuja.

  4. Taikaministeriön palveluksessa, ehkä unhoituttaja tai sanomaton. Parantajakin kyllä kävisi.

  5. Ööh… noh, olen suhteellisen temperamenttinen, suutun herkästi ja aiheesta hieman riippuen olen joko pitkä- tai lyhytvihainen, olen myös todella huono pyytämään anteeksi ja yleensä anteeksipyyntöäni saa odotella pidemmänkin aikaa. Vihaisena lauon loukkauksia ja sanon muutenkin asioita joita kadun myöhemmin. Kannattaa harkita hyvin tarkkaan, että minkälaisen ensivaikutelman minulle antaa, sillä se vaikuutta hyvin paljon tutustumis ja ystävystymis mahdollisuuksiin.
  Olen tyly monille uusille ihmisille, sillä pelkään heidän huijaavan minua ja aikovan vain kalastella yksityisiä tietojani ja levitellä niitä sen jälkeen ihmisille joille kyseiset asiat eivät kuulu. Eli siis tylyydestäni ei kannata ottaa itseensä, jos haluaa oikeasti vain tutustua, eikä loukata minua.
  Viihdyn pitkiäkin aikoja yksikseni, mutta ennemmin kuitenkin vietän aikaa ystävien kanssa. Opiskelunikin sujuu paremmin jos teen sen ystävieni kanssa enkä yksin, sillä yksin harhaudun usein tekemään jotain aivan muuta, kuten lukemaan tietoa esimerkiksi tupien alkuperästä.
  Ystävänä olen luotettava ja rakastan muiden huolien kuuntelemista ja heidän auttamistaan. Olen myös yleensä se joka ehdottaa kaikkea hullua, yleensä sääntöjen rikkomista, mutta en ole mikään pomottaja. Tai jos olenkin niin en tarkoita sillä mitään pahaa. Suojelen ystäviäni kiusaamiselta ja jos joku heitä kiusaisi niin menisin automaattisesti väliin. Itse saatan olla hieman koppava ihmisille, joista en pidä, enkä kyllä välitä siitä, vaikka he siitä loukkantuisivatkin ja saankin kuullasiitä melko usein.

  6. Olen syntynyt 13.1.2004.

  7. Ehdottomasti Serpentard. Jos nyt toinenkin pitää sanoa niin kai se on Serdaigle, jossa melkein koko suku muutamaa poikkeusta lukuunottamatta on ollut.

  8. Huispaus & lentäminen, muinaiset riimut, numerologia ja sauvatieto.

  • ”De La Chapelle, Debriana!”

   Kuuluu huudahdus ja Suurten Salin etuosaan kutsutaan 14-vuotias Debriana, jonka päähän asetetaan lajitteluhattu tämän istuuduttua jakkaralle. Lajitteluhattu alkaa heti miettiä noidanalun uutta tupaa.

   ”Olet selvästi älykäs, utelias ja luova nuori nainen, mikä tekisi sinusta Serdaiglen. Sinusta löytyy kuitenkin myös kunnianhimoa sekä vahva itsesuojeluvaisto ja tietynlaista piittaamattomuutta sääntöjä kohtaan, mikä veisi sinut Serpentardiin. Taidat itsekin pitää itseäsi enemmän jälkimmäiseen tupaan sopivana. Tehdään sinusta siis…”

   ”SERPENTARD!” Viimeisen sanan lajitteluhattu huutaa ääneen ja Serpentardien pöydästä kuuluu raikuvat aploodit.

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Debriana! Aloitat opintosi syksyllä 4.luokalta. Ennen sitä voit kuitenkin luoda hahmollesi esittelyn hahmoalueellesi, jonka luon sinulle tuota pikaa. Lähetän sinulle myös sähköpostilla pientä infoa. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vieraskirjan kautta. Toivottavasti viihdyt!

 8. 1. Mikä on lempieläimesi?
  – Lohikäärme? Tai jos sitä ei lasketa, niin melkeinpä mikä tahansa iso ja mieluusti hieman vaarallinen eläinlaji. Oikeastaan tarkemmin ajatellen kaikki eläimet ovat ihan mielenkiintoisia.

  2. Mitä harrastat?
  – Huispausta, ruuanlaittoa ja yleisesti vaikeuksiin joutumista. Viimeisen kohdan puolustukseksi kuitenkin mainitsisin, että se on suoraan omaa syytäni vain noin hieman päälle puolet ajasta.

  2. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  – Tärkeimmät ominaisuudet ystävässä? Syvällisiä kysymyksiä heti alkuun? No kai se on ainakin tärkeää, että voi luottaa toiseen. Myös jonkinlainen huumorintaju pitäisi varmaan löytyä, että jaksaa olla seurassani paria minuuttia kauempaa.

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  – Vaikeat kysymykset siis vaan jatkuvat. En tiedä? Eikö se riitä vastaukseksi? Jos nyt ensin kärsittäisiin yksi tuomio kerrallaan, joka tällä hetkellä on koulu. Joka tapauksessa varmaankin jokin monipuolinen ammatti, jossa ei tule tylsää.

  5. Kuvaile luonnettasi
  – Olen sosiaalinen ja energinen, enkä yleensä ikinä tarkoituksellisesti yritä loukata ketään – puhun tosin aika paljon, ja kaikki eivät aina välttämättä ymmärrä vitsejäni, joten väärinymmärryksiä tapahtuu.

  Minulla löytyy sanottavaa joka tilanteeseen – suurimman osan ajasta se sanottava on joko vitsi tai iskurepliikki (Iskurepliikkejen tasosta on voidaan olla montaa mieltä – minusta ne ovat aina loistavia, mutta muutakin palautetta on tullut).

  Olen saanut kuulla aika usein, että toimin ja puhun ennen kuin ajattelen, mikä rehellisesti mielestäni on vain hyvä. Mitä turhia empimään jos tietää jo mitä tehdä? Myönettäköön tosin, että tämä asenne on pari kertaa aiheuttanut vähän ongelmia.

  Yleensä olen myös se, joka yrittää kohottaa tunnelmaa vaikeinakin hetkinä, ja olen aina valmis yrittämään piristää muita. Omista syvistä tunteistani ja asioista puhuminen voi olla minulle hankalaa, ja heitän sen toisinaan ehkä hieman liian helposti vitsiksi.

  Itse en tätä allekirjoita, mutta minua on muutamaan (aika moneen) kertaan sanottu myös ehkä hieman liian impulsiiviseksi. Toimin yleisesti oman fiilikseni eikä niinkään järjen ja logiikan mukaan.

  6. Milloin olet syntynyt?
  – 20. maaliskuuta 2002, eli olen täyttänyt jo 16 alkupuolella vuotta.

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  – Gryffondor ja Pouffsouffle

  8. Mitkä valinnaisaineet valitset tälle lukuvuodelle?
  – Loitsut, muodonmuutokset, pimeyden voimilta suojautuminen, yrttitieto, taikaliemet ja -juomat, huispaus & lentäminen, ennustus, taikaolentojen hoito

  9. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  – Ei ole!

  • ”Aviles, Quinn!”

   Seuraavaksi lajiteltavaksi astelee 16-vuotias Quinn Aviles. Kun tämä on istuutunut, asetetaan lajitteluhattu tämän päähän.

   ”Sinä oletkin helppo lajiteltava”, lajitteluhattu toteaa heti mielissään. ”Olet energinen, impulsiivinen ja pidät vauhdista ja vaarallisista tilanteista. Vaikka sinusta löytyy myös hieman Pouffsoufflea, olet kuitenkin aivan ehdottomasti…”

   ”GRYFFONDOR!” Viimeisen sanan hattu huutaa koko Suurten Salin kuultavaksi ja Gryffondorien pöydästä kajahtaa raikuvat aploodit.

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Quinn! Aloitat opintosi syksyllä 6.luokalta. Ennen sitä voit kuitenkin luoda hahmollesi esittelyn hahmoalueellesi, jonka luon sinulle tuota pikaa. Lähetän sinulle myös sähköpostilla pientä infoa. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vieraskirjan kautta. Toivottavasti viihdyt!

 9. 1. Mikä on lempieläimesi?
  – Pidän linnuista, olipa kyse sitten tavallisesta tiaisesta tai upeasta feeniksistä. Myös kaikki suloiset ja pörröiset otukset ovat mieleeni. Eläinvauvelit ovat yleensä hurmaavia. Meidän kissakin oli pikkuinen pörröpallero, mutta nyt se on jo kasvanut isoksi.

  2. Mitä harrastat?
  – Valokuvausta, lentämistä ja kavereiden kanssa höpisemistä

  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  – Luotettavuus, huumorintaju ja puheliaisuus. Ja se että jaksaa kuunnella! Arvostan myös kiltteyttä ja iloista elämänasennetta. Siedän tylsyyttä kovin huonosti, joten ystäväni ovat yleensä olleet niitä, joiden kanssa aika ei käy pitkäksi.

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  – Ammattilaishuispaaja. Tai ehkä sittenkin laulaja. Taikaministeriössäkin olisi todella upeaa työskennellä. Niin ja entäs sitten jokin vanhojen esineiden perässä seikkaileva, arkeologiksi jästit taitavat niitä kutsua! En oikein tiedä mitä haluan, sillä unelmani vaihtuvat kovin ahkerasti, mutta tiedän, että jotakin todella ainutlaatuista ja jännittävää se on.

  5. Kuvaile luonnettasi:
  – Isoveljeni mielestä olen melkoinen tohelo. Minulla kun on tapana unohdella asioita, enkä ole erityisen lahjakas missään, ellei sitten luudalla lentämistä lasketa. Koulunkäyntikin on aina tuottanut hankaluuksia. Kyse ei ole siitä, ettenkö haluaisi oppia tai tekisi ahkerasti läksyjä. En vain aina tajua kaikkea, mutta ei kai sitä voi jokaiselta edes odottaa? Olen sentään niin hyvä, että pääsen kerta toisensa jälkeen seuraavalle luokalle, joten ehkä isoveljeni onkin väärässä? Sosiaalisesti olen kuitenkin melko lahjaton ja joskus kömpelö, en nimittäin aina tajua muiden vihjailujen päälle. Minulle asiat kannattaakin sanoa suoraan, jos haluaa viestin menevän perille.

  Veljeni siis pitää minua melkoisena tyhmyrinä, mutta ystäväni ovat toista mieltä, tai niin ainakin haluan uskoa. He sanovat minua hauskaksi ja leppoisaksi tytöksi, jonka kanssa saa nauraa. Osaan minä suuttuakin, ihan liian helposti, mikä yhdistettynä harkitsemattomuuteen on joskus kohtalokasta. Minulla on taipumusta liioitteluun ja asioiden paisutteluun. Teen siis varmasti kärpäsestä härkäsen ja saatan joskus kertoa jokusen valkoisen valheen. Puhun paljon, monen mielestä liikaakin ja enimmäkseen kaikkea turhanpäiväistä. Pohjimmiltani olen hyvin kiltti ja lempeä, pidän muiden seurasta ja viihdyn kovin huonosti yksin. Sellainen hassu ja suloinen, sanoi eräs ystävistäni, joka on tuntenut minut jo vuosikaudet.

  6. Milloin olet syntynyt?
  – 17.3.2003, olen siis 15

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  – Gryffondor ja Pouffsouffle, jos nyt kerran saa vain kaksi valita.

  8. Mitkä valinnaisaineet valitset tälle lukuvuodelle?
  – Ennustus (koska äärimmäisen mielenkiintoista ja sopivan mystistä, mistä sitä tietää vaikka saisin tietää jotakin huikeaa tulevaisuudestani!), Huispaus ja lentäminen (no totta kai, koska se sujuu paremmin kuin muut aineet), Taikaolentojen hoito (toivottavasti pääsen näkemään suloisia karvaturreja tai vaikka yksisarvisia) ja Jästitieto (jästit ovat mielenkiintoisia, vaikka vanhempani ovatkin eri mieltä asiasta).

  9. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  – Ei, tämä on ihka ensimmäinen

  • ”Villard, Ophelia!”

   Seuraavaksi lajiteltavaksi tulee 15-vuotias Ophelia. Tämä istuutuu Suurten Salin etuosassa olevan jakkaran päälle ja hänen päähänsä asetetaan koulun vanha ja risainen mutta viisas lajitteluhattu.

   ”Hmm”, lajitteluhattu aloitta mietteliäänä. ”Gryffondor ja Pouffsouffle ovat siis lempi tupiasi. Niistä jompaan kumpaan minäkin sinut laittaisin. Mutta kumpaan?”

   Seuraa pitkä hiljaisuus jonka ajan lajitteluhattu miettii ankarasti.

   ”Ei, ihan selväähän se on. Olet hyväntahtoinen, sosiaalinen, avoin, käytännöllinen ja eläinrakas. Olet siis aivan ilmiselvä…”

   ”POUFFSOUFFLE!” Viimeisen sanan lajitteluhattu huutaa koko koulun kuultavaksi ja Pouffsoufflen pöydästä kantautuu raikuvat aploodit.

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Ophelia! Aloitat opintosi syksyllä 5.luokalta. Ennen sitä voit kuitenkin luoda hahmollesi esittelyn hahmoalueellesi, jonka luon sinulle tuota pikaa. Lähetän sinulle myös sähköpostilla pientä infoa. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vieraskirjan kautta. Toivottavasti viihdyt!

 10. 1. Lemmikkini on suopöllö nimeltä medredion.
  2. Harrastan laulamista.
  3. Luotettavuus ja uskollisuus.
  4. Aurori tai kansainvälinen huispaaja.
  5. Innokas ja ujo.
  6.10.5.
  7. Serdaigle ja gryffondor.
  8. Huispaus, jästitieto, ennustus, taikaolentojen hoito.
  9. Ei ole.

  • ”Masashige, Ester!”

   Suurten Salin etuosaan kutsuttu tyttö istuutuu jakkaralle ja tämän päähän asetetaan lajitteluhattu.

   ”Hmm… mihinköhän tupaan sinut laittaisin?” lajitteluhattu miettii.

   ”Sinusta löytyy piirteitä useampaan tupaan. Kunnianhimoisuutesi ja uskollisuuden arvostaminen veisivät sinut Serpentardiin. Jokseenkin ujo luonteesi se että pidät luotettavuutta ystävän tärkeimpänä ominaisuutena viittaisivat sen sijaan Pouffsouffleen. Eniten sinussa on kuitenkin Serdaiglemaisia ja Gryffondormaisia piirteitä ja ne näyttävätkin olevan lempitupiasi”, Lajitteluhattu analysoi.

   ”Vaikka oletkin ujo, sinusta löytyy rohkeutta, mitä toiveammattisikin vaativat. Sen perusteella voisin melkein lajitella sinut Gryffondoriin. Olen kuitenkin varma, että kaltaisellesi innokkaalle, luovalle ja fiksulle tytölle paras tupa on…”

   ”SERDAIGLE!” Viimeisen sanan lajitteluhattu huutaa koko koulun kuultavaksi ja Serdaiglen pöydästä kantautuu raikuvat aploodit.

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Ester!

   Minä vuonna hahmosi on syntynyt? Mainitsit vain syntymäpäiväsi emmekä sen perusteella voi vielä lisätä hahmoasi jäsenlistalle. Voin kuitenkin tehdä sinulle jo hahmoalueen minne voit lisätä hahmoesittelysi ja lähettää sinulle sähköpostilla pientä infoa.

   Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vieraskirjan kautta. Toivottavasti viihdyt!

 11. – Mistä eläimistä pidät?

  Olen aina pitänyt monenlaisista eläimistä. Rakastan erityisesti eläimiä, joilla on kaunis ääni, kuten lintuja, jotka laulavat ja tuovat äänellään valoa pimeään maailmaan. Myös pehmeät koirat ja kissat ovat ihania. En kuitenkaan voi sanoa, etten pitäisi jostakin eläimestä. Se, että sen saa syliin silitettäväksi tai se, että se pitää jotakin ääntä, on tärkeintä. En ole niinkään esimerkiksi kalojen ystävä, sillä niistä en koe henkilökohtaisesti juuri mitään iloa, paitsi toki niiden tuoksu satamassa ja maku lautasella – ja tietenkin kalastettu kala, jonka viileillä suomuilla saan kuljettaa kättäni. Elävänä niistä ei kuitenkaan ole minulle juurikaan iloa.

  Tähän sopinee kertoa myös jotain maailman ihanimmasta eläimestä, kissastani Proudhonista. Minä rakastan sitä todella paljon. On ihana tuntea sen pehmeä turkki ja kuulla, miten se kehrää tyytyväisenä. Sen kynsien hellät pistot käsivarrella eivät juurikaan satu, ei se tahdo satuttaa. Kissat ovat ihania eläimiä. Pidän niistä sen vuoksi, että ne ovat niin rauhallisia. En pärjäisi mitenkään villin ja huomionkipeän koiran kanssa, joka hyppii päin ja voi jopa kaataa. Ovat nekin toki mukavia eliöitä, mutta satun nyt vain olemaan kissaihmisiä.

  – Mitä harrastat?

  Harrastan kuuntelemista, jos sitä voi harrastukseksi kutsua. Rakastan sitä, miten erilaiset äänet muodostavat täysin oman maailmansa, jossa ei koskaan ole pimeää, vaan siellä hehkuu aina valoa, joka kertoo, missä mikäkin on. Se, kun ääniaallot kohtaavat tärykalvon, on maailman kaunein tunne, melkeinpä äänestä riippumatta. Rakastan melkein kaikkia ääniä. Piadän sateen ropinasta vasten peltikattoa, pidän huilun hennosta soinnista, pidän musiikista, auton moottorista ja lasin särkymisestä. Nämä kaikki ovat elämän ääniä. Hiljaisuus on kuoleman ääni, eikä koskaan voi olla täysin hiljaista. Se olisi katastrofi. Olisin sokea, jos en kuulisi lehtien havinaa, joka muodostaa kattonsa hiljaiselle kaupunkikahvilan terassille. Tämä katto kuitenkin peittyy autojen ja ohi kulkevien ihmisten ääniin, kiireen ääniin, liikkeen ääniin. Sitten on vielä ääniä, joita kahvila muodostaa. On kuppien kilahduksia, iloista puhetta, kahvin lorinaa, kun se hellänä purona laskeutuu kuppiin ja on tarjoilijan liikettä, hänen pehmeä äänensä ja ääni, joka kajahtaa kupin posliinin kohdatessa puisen pöydän.

  En voi sanoa pitäväni lukemisesta, mutta pidän tarinoista ja äänikirjoista. Niiden lukijoilla on usein ihanan pehmeä ääni. Rakastan myös kävelylenkkejä. Silloin pystyy keskittymään kaikkiin niihin erilaisiin elämän merkkeihin, maailman sointiin. Rakastan myös runoutta ja musiikkia. Sanelen tarinoita ja runoja vanhalle kasettinauhurille. Samalle nauhurrille äänitän laulua ja soittoa. Pianon ääni pysyy ja soitankin sitä mielelläni kotona haasteista huolimatta. Vuosin varrella olen toki kehittynyt. Rakastan pianoani. Sen nimi on Joséphine ja laulan sen kanssa yhdessä, vaikkei minun ääneni koskaan tulekaan olemaan yhtä kaunis. Soitan myös mielelläni yhdessä siskoni kanssa. Hän soittaa saksofonia. Sen ääni on kaunis ja omalaatuinen.

  – Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?

  Ystävässä paljon merkkaavat käytös, ääni ja sanat. Se, että voin istuutua jonkun viereen ja tuntea, miten hän on siinä läsnä, on tärkeää. Minulle vaakakupissa painavat myös luotettavuus ja välittäminen. Minun täytyy voida luottaa toiseen täysin ennen kuin voin kutsua häntä ystäväkseni. Tahdon voida luottaa siihen, että jos kaadun, ystävä on valmis ottamaan kiinni, eikä hän päästä irti. Minulle unelma olisikin istua hiljaisella rannalla paljain jaloin varpaat hiekassa vesirajalla, jolloin aaltojen pehmeä hyväily tuntuu hoitavan jalkoja parhaimpia balsameja paremmin, ja jakaa tuo hetki ystävän kanssa. Voisimme jutella mukavia, ehkä hän lukisi minulle, ja saisin kuunella, miten hänen äänihuulensa muodostavat äänteitä, jotka taas muodostavat sanoja. Aaltojen liplatus loisi taustan tälle tapahtumalle ja yhdessä näiden äänten kombinaatio loisi mitä ihanimman sinfoniaorkesterin, joka hellisi korvia ja loisi mieleen mitä kauneimman kuvan. Minä rakastan merta ja merituulen puhallusta kasvoilla. Se on… täydellistä.

  (Kylläpä näitä kysymyksiä riittää. Olen jaaritellut kaikkea ihan turhaa.)

  – Mikä on unelma-ammattisi?

  Unelma-ammatti… Voih niitäkin on niin monia. Ensisijaisesti haluaisin kuitenkin tehdä jotain, missä saan kuunnella muita. Siinä olen hyvä. Ehkäpä jonkinlainen opo tai jotain. Ensisijainen unelmani taas muuten olisi kirjoittaa kirja… tai oikeastaan sanella. En minä voi kirjoittaa mitään. Pianon soittaminen on myös mukavaa.

  Lienee parasta, että kiirehdin. Olen tullut jaaritelleeksi kaikkea turhaa… Pahoitteluni.

  – Kuvaile luonnettasi.

  Voi ei, kysymyksenne ovat liian hyviä. Niihin on jokseenkin mahdotonta vastata lyhyesti. Toisaalta tämä sopii vastaukseksi juuri tähän. Olen ekstrovertti ja rakastan puhumista, kuuntelemista ja ihmisten kanssa tekemisissä olemista. Siksi vastauksenikin saattavat silloin tällöin venähtää, enkä voi asialle mitään. Se vain sattuu olemaan osa minua ja kaipa siitä pitää olla ylpeä. Osaan siis pitää keskustelua yllä, mikä ainakin välillä lienee hyvä asia. Asian varjopuoli toki on se, että saatan pitkästyttää ihmisiä, sillä voisin puhua tuntikausia samasta, tylsästä aiheesta.

  Keskityn elämässä pakon sanelemana erityisesti ääniin ja elän hetkessä nauttien kaikesta kuulemastani ja kokemastani. Olen kuitenkin tunteellinen ja ehkä järkytyn liian helposti. Minut on helppo säikäyttää tai suututtaa, mutta myös lepyn hiukan liiankin helposti. Elämä on liian lyhyt vihaan ja turhiin riitoihin. Olen monessa suhteen erilainen kuin siskoni, mutta hän on tärkein tyyppi maailmassa. Hän on aina ollut se urheilullinen, kun taas minä olen ollut lukutoukka.

  – Milloin olet syntynyt?

  Synnyin 24.8.2001

  – Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?

  Voi ei, ei minulla ole, mutta sanotaan vaikkapa Gryffondor ja Serdaigle

  – Mitkä valinnaisaineet valitset tälle lukuvuodelle?

  Vammani taitaa karsia vaihtoehtoja tässäkin… En viitsi lähteä mihinkään turhan vauhdikkaaseen. Sellainen on enemmän siskoni juttu. Otan taikuuden historian, numerologian, jästitiedon ja muinaiset riimut.

  – Onko sinulla muita hahmoja?

  Ei kaikkea voi kertoa tässä. 😉 Ylläpito näkee sähköpostiosoitteesta, että muut hahmoni lienevät jo tarpeeksi kauan mukana olleita.

  • ”Archambault, Cécile!”

   Kuuluu kutsu, ja 17-vuotiaan tytön odotetaan saapuvan salin etuosaan. Kun tyttö on istahtanut puisen, korkean jakkaran päälle, tuon päälaelle asetetaan risainen lajitteluhattu. Kyseinen hattu tulee tekemään päätöksen tytön tulevasta tuvasta.

   ”Oikean tuvan valitseminen sinulle ei ole helppoa, mutta älä huoli, kyllä me sinulle sopiva tupa löydetään. Aivan ensimmäiseksi rajaan Serpentardin pois, kyseiseen tupaan et kuulu missään tapauksessa. Vaikka olet luotettavuutta arvostava sekä erittäin sosiaalinen persoona, en laita sinua myöskään Gryffondoriin. Niinpä jää kaksi vaihtoehtoa: Serdaigle ja Pouffsouffle.”

   ”Lempieläimesi puolesta tupaasi on hankala päättää, mutta harrastuksiesi puolesta sopisit aavistuksen verran paremmin Serdaigleen. Myös taiteellisuutesi puolesta sopisit kyseiseen tupaan. Luotettavuuden ja aidon ystävyyden arvostamisen puolesta sopisit erityisen hyvin myös Pouffsouffleen. Lisäksi unelma-ammattisi veisi sinut Pouffsouffleen.”

   Lajitteluhattu pitää pienen itsenäisen pohdintatauon ja tekee sitten päätöksensä.

   ”Nyt tiedän, mihin tupaan sinä totisesti kuulut. Kyseisessä tuvassa saat varmasti sinulle sopivia ystäviä, ja lisäksi aitoja sellaisia. Tervetuloa… POUFFSOUFFLEEN!”

   Tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Cécile! Aloitat koulunkäynnin Pouffsoufflen tuvassa luokalla 7. Oman foorumialueesi löydät täältä: http://chateau2004.foorumi.eu/viewforum.php?f=852 Jos kysyttävää ilmenee, voit esittää kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjassa.

 12. Mikä on lempieläimesi?
  – Pöllö.

  Mitä harrastat?
  – En oikeastaan mitään.. olen tällä hetkellä kiinnostunut huispauksesta. Haluan tietysti kokeilla kaikkea uusia asioita.

  Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  – Rehellisyys tietenkin! Jos peittää omia tunteita tai ei ilmaise niitä ollenkaan, he eivät ole aitoja ystäviä. En kuitenkaan tykkää olla aina läsnä ystävien kanssa ja tarvitsen myös oman hetken. Suurin osa kuitenkin suuttuvat minulle aina, kun puhun totta. Haluan ystäväni myös pitävän minusta sellaisena kuin olen.

  Mikä on unelma-ammattisi?
  – Suurin tavoitteeni on työskennellä korkea-arvoisessa asemassa. Esimerkiksi taikaministeriössä.

  Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko vain muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
  – Olen erittäin kova puhumaan ja tykkään jaaritella sellaisia aiheita, jotka itseäni kiinnostavat eniten. En tykkää tehdä lapsellisia asioita ja monet ovat yllättyneet minun olevan lapsi-aikuinen. Tiedäthän, lapsi joka on aikuinen *nauraa monotonisesti* Olen erittäin rehellinen enkä peitä omia mielipiteitäni. Muut väärinymmärtävät minua tosi usein, mutta olen jo tottunut siihen. Ei se maailmaa kaada. Tykkään myös tutkia uusia asioita ja oppia lisää ja olen aina vakavissani omien tavoitteiden suhteen. Olen siis erittäin ahkera.

  Milloin olet syntynyt? (Hahmosi täytyy olla syntynyt viimeistään 1.9.2007, jotta hän voi aloittaa opiskelut koulussa)
  – Synnyin 11.8.2007, Olen siis yksitoistavuotias

  Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  – Serdaigle kuvaa minua kaikista parhaiten koska olen kunnianhimoinen tavoitteitteni suhteen. Jotkut ovat sanoneet minun kuuluvan Serpentardiin. En itse halua kuulua siihen kyseiseen tupaan, koska en ole itsekeskeinen.

  • ”Jordan, Amendine!” kuuluu huuto ja ekaluokkalaistyttö ohjataan istumaan Suurten salin etuosassa olevan jakkaran päälle. Tämän jälkeen hänen päähänsä asetetaan koulun ikivanha lajitteluhattu.

   ”Ei Serpentard ole itsekeskeisten tupa”, lajitteluhattu aloittaa. ”Se on tupa kunnianhimoisille, määrätietoisille, älykkäille, itsenäisille ja itsevarmoille noidille ja velhoille – ja minusta sinä sovit tuohon kuvaukseen varsin hyvin”, lajitteluhattu sanoo. ”Tokihan älykkyys ja kunnianhimoisuus ovat myös Serdaiglen piirteitä, mutta olen varma, että löydät enemmän kaltaistasi porukkaa ja eväitä tavoitella unelmiasi kunnianhimoisesti toisessa tuvassa, mikä on…”

   ”… SERPENTARD!” Viimeisen sanan lajitteluhattu huutaa koko koulun kuultavaksi ja Serpentardien pöydästä kantautuu raikuvat aploodit.

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Amendine! Aloitat opintosi ensimmäiseltä luokalta. Luon sinulle tuota pikaa hahmoalueen, minne voit luoda hahmoesittelyn. Lähetän sinulle myös sähköpostilla pientä infoa. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vieraskirjan kautta. Toivottavasti viihdyt!

 13. 1. Lempieläin?
  Pidän kaikenlaisista eläimistä ja otuksista sillä isäni työ on taikaeläinten kasvatus ja äitini on taikazoologi. Olen siis tottunut siihen että pihan poikki juoksee joskus karannut myrskyli ja siihen että ojat ovat kauttaaltaan fletkulimassa. Mutta ylitse muiden pidän yksisarvisista. Niitä meillä on kaksi kotona, mutta ne ovat melko arkoja. Lemmikkinä minulla on Retku rotta ja Edvand pöllö.

  2. Harrastukset?
  Rakastan lukemista ja opiskelua. Sitä voi sanoa harrastuksekseni. En niinkään pidä huispauksesta tai peleistä, teen vapaa-aikanani jotain hyödyllistä kuten kertaan koeasioita tai täydennän muistiinpanojani.

  3. Ystävän tärkeimmät ominaisuudet?
  Ehdottomasti rehellisyys ja aitous. Miten voit olla kenenkään ystävä jos joudut kokoajan epäilemään häntä kaikesta? Minä haluan että voin luottaa ystävääni kuin vuoreen. Jos en voi, on parempi vain olla yksin.
  Yleensä kyllä tykkään olla yksin sillä höpöttävä kaveri voi häiritä opiskelua. Toisaalta ystäviä on hyvä olla. Kyllähän jokainen joskus tarvii ystävän tukea ja apua.

  4. Unelma-ammatti?
  Hmm, en ole vielä aivan varma haluanko jatkaa vanhempieni tavoin taikaeläinten parissa. Minua kiinnostaa suuresti myös parantajan työ, mutta isosiskoni jankuttaa minulle jatkuvasti, että koska hän haluaa parantajaksi niin minä en voi seurata häntä sille alalle. Toisaalta olen kokoajan enemmän ja enemmän kiinnostunut opettamisesta. Minusta olisi hienoa jakaa omaa ymmärrystä, taitoa ja näkemystä nuorille noidille ja velhoille.

  5. Luonteeni?
  Kuten aijemmin jo kerroinkin pidän lukemisesta ja opiskelusta. Se varmaan tarkoittaa että olen lukutoukka. Olen myös kieltti ja rauhallinen, paitsi jos minut suututtaa, niin saatan olla melko pippurinen. Olen yleensä avulias ja autan muita mielelläni opiskelussa. Olen myös perfektionisti sillä huonot arvosanat jäävät vaivaamaan minua. Mietin jatkuvasti, miten voisin vielä parantaa. Usein myös ystävystyn muiden suurien tavoitteiden havittelijoiden kanssa.

  6. Syntynyt?
  Olen syntynyt 20.7.2004. Eli aloitin syksyllä 4 luokalla. Olen siis 14v. Kävin kolme ensimmäistä vuottani Tylypahkassa, mutta sitten päätin vanhempieni kanssa vaihtaa koulua, koska Pariisista pääsee helpommin tänne,

  7. Suosikki tuvat?
  Serdaigle koska he ovat niin ahkeria ja omistautuneita. Sekä Pouffsouffle, koska he ovat niin kilttejä ja avuliaita.

  8. Valinnaisaineet?
  Jästitieto, Muinaiset riimut, Taikaeläinten hoito, Numerologia, Sauvatieto ja Ennustus. Näissä ainaissa opin paljon kaikkea. Huispaus urheilusta sain tarpeekseni ensimmäisellä luokalla.

  9. Minulla oli aijemmin kolme hahmoa, mutta heidät poistettiin koska unohdin ilmoittaa heidät uudelle lukuvuodelle. Hups! He olivat kaikki olleet yli kuukauden ja kaksi heistä oli Pouffsoufflessa ja yksi Serdaiglessa.

  • ”Walley, Greta!” Neljätoistavuotias noidanalku kutsutaan Suurten Salin etuosaan lajiteltavaksi. Kun tyttö on istuutunut jakkaralle, laitetaan hänen päähänsä koulun ikivanha lajitteluhattu.

   ”Sinä oletkin vähän vaikeampi lajiteltava”, lajitteluhattu toteaa heti alkuunsa. ”Sinusta löytyy paljon Pouffsoufflemaisia piirteitä: olet kiltti, avulias, ahkera, rehellinen ja eläinrakas. Toisaalta olet myös ilmiselvä Serdaigle – akateemisesti motivoitunut tiedonjanoinen lukutoukka, josta löytyy oima annos perfektionismia ja kunnianhimoa”, lajitteluhattu jaarittelee ennen kuin vaipuu syvään mietteliäseen hiljaisuuteen.

   ”Hmm, kyllä. Taidan tietää kumpi tupa on sinulle parempi. Ja se on…”

   ”… SERDAIGLE!” Viimeisen sanan lajitteluhattu huutaa koko koulun kuultavaksi ja Serdaiglen pöydästä kantautuu raikuvat aploodit.

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Greta! Aloitat opintosi siis nyt neljänneltä luokalta. Luon sinulle tuota pikaa hahmoalueen, minne voit luoda hahmoesittelyn. Lähetän sinulle myös sähköpostilla pientä infoa. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vieraskirjan kautta. Toivottavasti viihdyt!

 14. 1. Mikä on lempieläimesi?
  – Äh, en tiedä

  2. Mitä harrastat?
  – Olin aikaisemmassa taikakoulussani kaksintaistelukerhon jäsen ja tupani huispausjoukkueen lyöjä. Lisäksi tykkään piloista ja kepposista ja olen haka räjähtävässä näpäyksessä.

  3.Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  – Samanhenkisyys ja uskollisuus

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  – Haluaisin työskennellä Taikaministeriön taikaonnettomuuksien ja -katastrofien osastolla.

  5. Kuvaile luonnettasi
  – Itsenäinen, suorasukainen, kylmähermoinen, määrätietoinen, neuvokas, lojaali, jännityksenhaluinen.

  6. Milloin olet syntynyt?
  – 28.11.2003 (olen siis neljännellä luokalla, viidennellä jos olisin syntynyt ennen syyskuun ensimmäistä).

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  – Gryffondor ja Serpentard.

  8. Mitkä valinnaisaineet valitset tälle lukuvuodelle?
  – Huispaus & lentäminen, taikaolentojen hoito, sauvatieto.

  9. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  – On, Elicia Beaudouin ja Luol Crunel.

  • Lajitteluhatun luokse kutsutaan 14-vuotias Zselyke Boudart. Tytön päähän asetetaan koulun vanha ja viisas lajitteluhattu, joka tekee päätöksen tytön tulevasta tuvasta. Vain Zselyke itse pystyy kuulemaan kaikki hatun mietteet.

   ”Hei Zselyke, hauska tutustua. Vaikka näen sinut vasta nyt ensimmäistä kertaa, tiedän sinusta jo melko paljon. Olet itsenäinen, määrätietoinen ja lojaali nuori noita. Juuri sellainen, jonka kuuluisi olla Serpentardin tuvassa, eikö totta? Olet myös kylmähermoinen, jännityksenhaluinen ja neuvokas – juuri sellainen, kuin tyypillisen Gryffondorin tulisi olla. Uskollisuuden arvostuksesi sekä rakkautesi kepposia kohtaan voisi viedä sinut kumpaan tupaan tahansa. Harrastuksesi puolesta olisi Gryffondor ja unelma-ammattisi perusteella Serpentard, näin karkeasti ajateltuna. Mutta kumpaa tupaa edustat enemmän?”

   Lajitteluhattu pitää pienen, dramaattisen tauon, ja kertoo sitten päätöksensä.

   ”Päätös on nyt tehty ja se on lopullinen. Zselyke, tervetuloa… GRYFFONDORIIN!”

   Tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Zselyke! Aloitat koulunkäynnin Gryffondorin tuvassa luokalla 4. Oman foorumialueesi löydät täältä: http://chateau2004.foorumi.eu/viewforum.php?f=858 Jos kysyttävää ilmenee, voit esittää kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjassa.

 15. 1. Mikä on lempieläimesi?
  – Aion nyt olla tylsä ja vastata kissa. Hyvin samaistutta eläin. Toisaalta myös esimerkiksi pöllöt ovat ihan kivoja.

  2. Mitä harrastat?
  – Vapaa-ajallani pidän mm. piirtämisestä, kirjoittamisesta, lukemisesta ja kutomisesta. Laitan myös mielelläni ruokaa kun siihen tulee tilaisuus.

  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  – Hyvään ystävään voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa, eikä hänen seurassaan tarvitse pelätä olla sellainen kuin on.

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  – En tiedä vielä! Journalismi voisi olla mielenkiintoista, mutta toisaalta myös kirjailijan ura houkuttaa.

  5. Kuvaile luonnettasi
  – Viihdyn parhaiten omissa oloissani tai vain muutaman ihmisen porukassa. Olen älykäs ja suurimman osan ajasta hyväntahtoinen. Pyrin loogiseen ajatteluun aina kun mahdollista, mutta toisinaan tunteeni ottavat ohjat. Olen yleensä porukassa se, joka huolehtii, etteivät muut tee mitään tyhmää – tähän olen saanut paljon harjoitusta kiitos kaksoisveljeni kanssa vietetyn ajan. Minulla on paljon mielipiteitä enkä pelkää sanoa niitä. Olen nopea oppimaan ja minulla on erittäin hyvä muisti.

  6. Milloin olet syntynyt?
  – 20. maaliskuuta 2002.

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  – Ehkäpä Serdaigle ja Pouffsouffle.

  8. Mitkä valinnaisaineet valitset tälle lukuvuodelle?
  – loitsut, muodonmuutokset, pimeyden voimilta suojautuminen, yrttitieto, taikaliemet ja -juomat, taikuuden historia, ennustus, taikaolentojen hoito, muinaiset riimut, jästitieto

  Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  – Kyllä, Quinn Aviles Gryffondorissa!

  • ”Aviles, Nynia!”

   Seuraavaksi lajiteltavaksi kutsutaan 16-vuotias Nynia Aviles. Kun tämä on istuutunut suurten salin etuosassa olevan jakkaran päälle, asetetaan lajitteluhattu tämän päähän.

   ”Sinä oletkin aivain erilainen kuin kaksoisveljesi – ja hankalampi lajitella”, lajitteluhattu toteaa. ”Olet hyväntahtoinen, huolehtivainen, rauhallinen ja luotettava, mitkä ovat kaikki Pouffsoufflemaisia piirteitä. Toisaalta olet älykäs, looginen, luova, opit helposti ja viihdyt hyvin kirjojen parissa, mikä tekisi sinusta Serdaiglen. Mutta kumpi tupa on sinulle se oikea?”

   Ikuisuudelta tuntuneen ajan kuluttua lajitteluhattu saa viimein päätettyä. ”Sinusta tulee…”

   ”SERDAIGLE!” Viimeisen sanan hattu huutaa koko Suurten Salin kuultavaksi ja Serdaiglen pöydästä kajahtaa raikuvat aploodit.

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Nynia! Olet tänä lukuvuonna 6.luokalla. Voit rekisteröityä foorumille hahmosi nimellä ja luoda esittelyn hahmoalueellesi, jonka luon sinulle tuota pikaa. Lähetän sinulle myös sähköpostilla pientä infoa. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vieraskirjan kautta. Toivottavasti viihdyt!

 16. Mikä on lempieläimesi?: Kissat, ne ovat niin hyvää seuraa.

  Mitä harrastat? Valokuvausta ja kuvataidetta pääasiassa.

  Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä? Lojaalius ja huumorintaju!

  Mikä on unelma-ammattisi? En ole aivan varma vielä, varmasti se tulee olemaan jotain visuaalisiin taiteisiin liittyvää.

  Kuvaile luonnettasi: Määrätietoinen, omaperäinen, minulla on monta puolta.

  Milloin olet syntynyt? Olen syntynyt 21.6.2002.

  Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi? Serpentard ja Gryffondor.

  Mitkä valinnaisaineet valitset tälle lukuvuodelle? Valitsen muodonmuutokset, loitsut, yrttitiedon ja pimeyden voimilta suojautumisen.

  • ”Lune, Carmen!”

   Seuraavaksi lajiteltavaksi pääsee 16-vuotias Carmen. Tämän istuuduttua Suurten Salin etuosassa olevan jakkaran päälle asetetaan hänen päähänsä koulun vanha ja viisas lajitteluhattu.

   ”Hmm…” lajitteluhattu äännähtää mietteliäänä. ”Ihan ensimmäisenä sinusta tulee mieleen Serdaigle. Serdaiglet ovat luovia ja omaperäisiä, aivan kuten sinäkin”, lajitteluhattu kertoo. ”Toisaalta, olet määrätietoinen, monipuolinen ja arvostat lojaaliutta. Kaikki nämä tekisivät sinusta Serpentardin”, hattu tuumailee. ”Huomaan, ettet aio valita kovinkaan montaa valinnaisainetta. Sinua taitaa siis kiinnostaa taide enemmän kuin opiskelu”, hattu toteaa. Tämän jälkeen se pohtii hetken Carmenin tupaa hiljaisuuden vallitessa.

   ”Kyllä, olen valintani tehnyt. Vaikutat kyllä Serdaiglelta, mutta eräässä toisessa tuvassa saisit varmasti lisää eväitä tavoitella unelmoimaasi uraa taiteiden parissa, ja se on…”

   ”… SERPENTARD!” Viimeisen sanan hattu huutaa koko Suurten Salin kuultavaksi ja Serpentardien pöydästä kajahtaa raikuvat aploodit.

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Carmen! Olet tänä lukuvuonna 6.luokalla. Voit rekisteröityä foorumille hahmosi nimellä ja luoda esittelyn hahmoalueellesi, jonka luon sinulle tuota pikaa. Lähetän sinulle myös sähköpostilla pientä infoa. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vieraskirjan kautta. Toivottavasti viihdyt!

 17. 1. Mikä on lempieläimesi?
  Korppi.

  2. Mitä harrastat?
  En minä tiedä. En mitään, kai. Vapaa-aika kuluu kavereiden kanssa hengaillen ja ongelmia hakien.

  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  Hmm. Luotettavuus. Se että kestää hyväntahtoista v*ttuilua. Se että ei ole kusipää.

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  Ei mikään. Luultavasti oon joko haudassa tai telkien takana ennen kuin asiaa pitäis tosissaan miettiä. (Pelaajan vastaus: maanviljelijä)

  5. Kuvaile luonnettasi
  Kuka hitto nämä kysymykset keksii? En minä v*ttu tiedä. Aika perseestä mä oon, varmaan. (Pelaajan vastaus: Michaël on ulkopuolelta kova ja vähän “ongelmatapaus”; hän kiroilee paljon, joutuu jatkuvasti tappeluihin ja jälki-istuntoihin eikä välitä mistään paskaakaan. Kyseessä on kuitenkin oikeastaan suojakuori minkä poika on luonut ympärilleen. Tosiasiassa hän on ihan mukava, ainakin ystävien seurassa. Vähän paha suustaan edelleen, ja hyvin sarkastinen, mutta hyvä ihminen loppujen lopuksi. Perhe ja ystävät ovat pojalle tärkeintä maailmassa ja tämä tekisi kaikkensa näiden onnellisuuden ja turvallisuuden eteen, omasta hyvinvoinnistaan piittaamatta. Toki Michaël on äkkipikainen ja suuttuu äärettömän helposti, välillä jopa niiden ihmisten seurassa joista välittää. Poika on ehdottoman rehellinen eikä valehtele mielellään.)

  5. Milloin olet syntynyt?
  16.5.2001. Seitsemäsluokkalainen, siis.

  6. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  Ihan sama mihin minut lykätään. Tai no en mä ehkä Serdaigleen itseäni laittaisi, koulu kun ei kiinnosta paskaakaan. (Pelaajan vastaus: Pouffsouffle ja Gryffondor.)

  7. Mitkä valinnaisaineet valitset tälle lukuvuodelle?
  Loitsut, pimeyden voimilta suojautuminen, yrttitieto, huispaus & lentäminen, muinaiset riimut.

  8. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  Sonia Cartier, Zoë Martinson, Lora Shelly ja Léon Sauvage.

  • ”Rey, Michaël!”

   Seuraavaksi lajiteluun kutsutaan 17-vuotias Michaël. Tämän istahdettua Suurten Salin etuosassa olevan jakkaran päälle asetetaan hänen päähänsä koulun lajitteluhattu. Hattu on kyllä jo vanha ja hieman risainen, mutta sitäkin viisaampi.

   Kurkistettuaan pojan pään sisälle lajitteluhattu hymähtää tämän ajatuksille. Vai että tällainen tapaus.

   ”Äkkiseltään minun tekisi mieli laittaa sinut Serpentardiin”, lajitteluhattu sanoo ensimmäiseksi. ”Monien Serpentardien luonteeseen kuuluu nimittäin tietynlainen välinpitämättömyys, kovan kuoren alle kätkeytyminen ja hyväntahtoinen v*ttuilu ystäviä kohtaan”, tämä perustelee.

   ”Tarkemmin katsottuna sinusta löytyy kyllä myös paljon erään toisen tuvan piirteitä. Olet ehdottoman rehellinen ja perhe ja ystävät ovat sinulle tärkeintä maailmassa. Sinulla on jopa tapana laittaa rakastamasi ihmiset itsesi edelle”, lajitteluhattu analysoi. ”Siksi sinun uusi tupasi ei olekaan Serpentard, vaan…”

   ”… POUFFSOUFFLE!” Viimeisen sanan hattu huutaa koko Suurten Salin kuultavaksi ja Pouffsoufflen pöydästä kajahtaa raikuvat aploodit.

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Michaël! Olet tänä lukuvuonna 7.luokalla. Voit rekisteröityä foorumille hahmosi nimellä ja luoda esittelyn hahmoalueellesi, jonka luon sinulle tuota pikaa. Lähetän sinulle myös sähköpostilla pientä infoa. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vieraskirjan kautta. Toivottavasti viihdyt!

 18. Brunhilda Blume

  1.) Lempi eläimeni on Hevoskotka,mutta pidän myös kissoista.

  2.)En harrasta oikein mitään. Mutta tykkään piirtää ja tutkia taikaolentoja vapaa-ajallani.

  3.)Tärkeimmät ominaisuudet ystävissä ovat kiltteys,luottamus ja toisen mielipiteiden ja kommenttien huomioon ottaminen.

  4.)En oikein tiedä. Haluaisin olla tekemisissä taikaolentojen kanssa työssäni.

  5.) Olen ystävien mielestä kiltti,lempeä ja tarjoan usein apua. Tulen toimeen melkein kaikkien kanssa ja yritän olla satuttamatta muita. Tykkään olla myös paljon yksin ja tarvitsenkin jonkin verran omaa aikaa. Keskittyminen saattaa olla myös minulle välillä vaikeaa.

  6.)26.2.2005

  7.)Poufflesouffle ja Serdaigle ovat suosikkejani.

  8.)Taikaolentojen hoito,sauvatieto ja ennustus.

  9.)Ei,Ei ole.

  • ”Blume, Brunhilda!”

   Seuraavana vuorossa on 13-vuotias Brunhilda. Kun tämä on istuutunut Suurten Salin etuosassa olevan jakkaran päälle, sujautetaan hänen päähänsä koulun ikivanha lajitteluhattu.

   ”Sinä oletkin helppo lajiteltava”, lajitteluhattu tuumaa mielissään. ”Olet kiltti, lempeä, auttavainen, luotettava ja toisten mielipiteet huomioon ottava nuori nainen, jolle se ainoa ja oikea tupa on tietenkin…”

   ”… POUFFSOUFFLE!” Viimeisen sanan hattu huutaa koko Suurten Salin kuultavaksi ja Pouffsoufflen pöydästä kajahtaa raikuvat aploodit.

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Brunhilda! Olet tänä lukuvuonna 3.luokalla. Voit rekisteröityä foorumille hahmosi nimellä ja luoda esittelyn hahmoalueellesi, jonka luon sinulle tuota pikaa. Lähetän sinulle myös sähköpostilla pientä infoa. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vieraskirjan kautta. Toivottavasti viihdyt!

 19. 1. Mikä on lempieläimesi?
  – Pöllö

  2. Mitä harrastat?
  – Lukemista, uuden oppimista, värittämistä, juoksemista, ystävien kanssa jutustelua

  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  – Samalla aaltopituudella oleminen sekä luotettavuus

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  – Unelma-ammattia minulla ei ole vielä, mutta sen sijaan tiedän haluavani vielä jatkaa opintojani Châteausta valmistuttuani

  5. Kuvaile luonnettasi
  – Uuden oppimista rakastava, omilla aivoillaan ajatteleva, perfektionistinen, ennakkoluuloton, suora

  6. Milloin olet syntynyt?
  – 22.12.2002 (eli viidennellä luokalla)

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  – Serdaigle on minulle se ainoa ja oikea, mikään muu tupa ei tuntuisi niin omalta, Serpentard tulee kaukana perässä

  8. Mitkä valinnaisaineet valitset tälle lukuvuodelle?
  – Taikaolentojen hoito, muinaiset riimut, numerologia, sauvatieto

  9. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  – On, Elicia Beaudouin, Luol Crunel, sekä Zselyke Auvray

  • ”Dupont, Adéléosa!”

   Seuraavana lajitteluhatun jakkaralle kutsutaan Adéléosa. Vanha ja räsyinen hattu lasketaan nuoren päähän, ja välittömästi se alkaa pohtimaan;

   ”Sinä oletkin yllättävän haastava lajiteltava. Päältäpäin katsottuna voisin laittaa sinut samantien Serdaigleen, sillä luonteesi luonteesi ja harrastuksesi vievät sinua hyvin paljon siihen suuntaan. Mutta sitten, vähän syvemmälle kun katsoo, sinusta löytyykin paljon Pouffsouffleen sopivia piirteitä. Mutta sinä et taida sinne haluta? Vai Serdaigle tai Serpentard? Noh, suoraan voin sanoa että Serpentardiin sinä et kuulu, etkä kyllä Gryffondoriinkaan. Kyllähän sinusta muutamia sinnekin sopivia piirteitä löytyy, esimerkiksi luottamuksen arvostaminen, mutta mutta… Oletko nyt ihan varma? Selvä, tällaisessa pattitilanteessa on vanhan hatun helpointa vain luovuttaa. Sinun tupasi on…”

   ”SERDAIGLE!” Viimeisen sanan lajitteluhattu huutaa koko salille, ja nopeasti Serdaiglen tuvan pyödästä kuuluu hurrauksia ja taputuksia.

   Tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Adéléosa! Luon sinulle oman alueen foorumille välittömästi ja voit kirjoittaa sinne enemmän informaatiota hahmostasi. Lähetän sinulle myös sähköpostilla pientä infoa. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vieraskirjan kautta. Toivottavasti viihdyt!

 20. 1. Mikä on lempieläimesi?
  – Ehkä hevonen, tai sitten suuret kissapedot. Niissä on jotakin ylvästä ja kesytöntä, mikä tekee vaikutuksen.

  2. Mitä harrastat?
  – Urheilua, ratsastusta, vaellusta, kalliokiipeilyä ja hauskanpitoa

  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  – Huumorintaju ja se että osaa pitää hauskaa. Eikä olisi pahitteeksi jos uskaltaa avata suunsa ja tehdä asioita, eikä vain tuumaile. Tietysti olisi hyvä, jos ystävät eivät puukota selkään tai ryöstä ihastuksiasi nenän edestä.

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  – Ei minulla ole sellaista, ainakaan vielä. Tietty jokin mistä saa paljon rahaa ja pääsee helpolla, eikä joudu muiden käskytettäväksi.

  5. Kuvaile luonnettasi:
  – Olen melko äärimmäinen ihminen, monella tapaa. Tunteet menevät vuoristorataa, innostun pienestä ja vastaavasti myös suutun liian helposti. Äiti on sanonut minua liiankin tuliseksi ja temperamenttiseksi tytöksi ja joku typerys kehtasi väittää itsekeskeiseksi draamakuningattareksi. Hän nyt oli takuulla vain kateellinen, kun oli itse sellainen nyhverö. Pidän hauskanpidosta ja olen vähän villi. Tai ainakin kokeilunhaluinen ja sellainen seikkailijaluonne. Olen myös melko pinnallinen, mutta se nyt ei ole lainkaan huono ominaisuus. Täytyyhän sitä näyttää hyvältä, että jonkun naamaa jaksaa katsella!

  6. Milloin olet syntynyt?
  – 20.12.2001, olen siis 17 ja hieman katkera siitä, että olen syntynyt vasta loppuvuonna. Niin epäreilua!

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  – Gryffondor ja Serpentard.

  8. Mitkä valinnaisaineet valitset tälle lukuvuodelle?
  – Loitsut, muodonmuutokset, pimeyden voimilta suojautuminen, yrttitieto, taikaliemet ja -juomat, huispaus & lentäminen, taikaolentojen hoito ja sauvatieto. Muu tuntuu vähän turhalta.

  9. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  – On, Ophelia Villard ja Cassiopéa Iverney

  • ”Kapoor, Lalita!”

   Seuraavaksi on 17-vuotiaan Lalitan vuoro. Kun hän on päässyt istumaan Suurten Salin etuosassa olevan jakkaran päälle, asetetaan hänen hiuksilleen koulun vanha ja viisas lajitteluhattu.

   ”Lempitupiaisi ovat siis Gryffondor ja Serpentard. Jompaan kumpaan niistä minäkin sinut laittaisin”, lajitteluhattu tuumaa.

   ”Olet itsevarma, omapäinen ja omanarvontuntoinen ihminen, joka viihtyisi varmasti Serpentardissa. Toisaalta, sinusta löytyy oima annos rohkeutta ja seikkailunhalua ja arvostat luotettavuutta ja huumorintajua, joten ehkä Gryffondor on kuitenkin sinulle sopivampi tupa. Hmm…”

   Lajitteluhattu pitää hetken mietintätauon.

   ”Kyllä vain. Sinusta tulee…”

   ”… GRYFFONDOR!” Viimeisen sanan hattu huutaa koko Suurten Salin kuultavaksi ja Gryffondorin pöydästä kajahtaa raikuvat aploodit.

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Lalita! Olet tänä lukuvuonna 6.luokalla. Voit rekisteröityä foorumille hahmosi nimellä ja luoda esittelyn hahmoalueellesi, jonka luon sinulle tuota pikaa. Lähetän sinulle myös sähköpostilla pientä infoa. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vieraskirjan kautta. Toivottavasti viihdyt!

 21. 1. Mikä on lempieläimesi?
  – Pidän monista eläimistä, jos ne vain ovat tarpeeksi kiinnostavia. En osaa valita yhtä lempieläintäni, mutta jos olisi pakko sanoa jokin, sanoisin ehkä susi tai kettu. Pöllötkin ovat kivoja.

  2. Mitä harrastat?
  – Olen kokeillut kaikkea mahdollista elämäni aikana, mutta vain harvasta olen tykännyt. Pianonsoittoa inhosin, kuvataidetta en sietänyt ja baletti miltei tappoi minut. Mutta niiden sijaan olen harrastanut muun muassa itsepuolustuslajeja, kuten aikidoa sekä jousiammuntaa, joista molemmista pidin. Koulun takia jouduin kuitenkin jättämään molemmat lähes kokonaan. Tärkein harrastukseni on kuitenkin huispaus, jota rakastan koko sydämestäni. Sen lisäksi harrastan satunnaisesti muuta urheilua. Ongelmien keräämistä ei varmaan lasketa harrastukseksi?

  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  – Luotettavuus ja uskollisuus, mutta myös huumorintaju. Arvostan myös suoruutta, vahvamielisyyttä ja rehellisyyttä.

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  – En tiedä, miksi haluan tulla. Rakastan huispausta, mutta en ole varma, olisiko siitä ammatiksi asti. Ehkä jonkinlainen työskentely taikaministeriössä, vaikkapa urheiluosastolla tai jossain muualla.

  5. Kuvaile luonnettasi.
  – Olen aika rämäpäinen tapaus. Seikkailunhaluinen, temperamenttinen, vahvamielinen ja huumorintajuinen. Olen myös aika sosiaalinen henkilö, mutta toisaalta en mielellään kerro asioistani kuin läheisimmille ystävilleni. Olen usein aika äänekäs, mutta positiivinen ja rehellinen. Ehdottomia paheitani ovat äkkipikaisuus sekä kärsimättömyys.

  6. Milloin olet syntynyt?
  – 8.2.2002 (eli täytän pian 17, mutta olen kuudennella luokalla)

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  – Gryffondor ja Serpentard.

  8. Mitkä valinnaisaineet valitset tälle lukuvuodelle?
  – Valitsen loitsut, muodonmuutokset, pimeyden voimilta suojautumisen, yrttitiedon, taikaliemet ja -juomat, tähtitiedon, huispauksen & lentämisen sekä taikaolentojen hoidon.

  9. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  – Ei ole.

  • ”Rey, Roxana!”

   Lajiteltavaksi kutsutaan seuraavaksi 17-vuotias Roxana. Kuten muillekin lajiteltaville, asetetaan tytön päähän koulun vanha ja viisas lajitteluhattu suorittamaan lajittelun.

   ”Sinä olet suhteellisen helppo lajiteltava”, lajitteluhattu aloittaa. ”Sinussa on jonkin verran Serpentardimaisia piirteitä, kuten vahvamielisyys, luotettavuuden arvostaminen… lempieläimesikin ovat Serpentardmaisia: väärinymmärretty, yksinäinen susi ja viekas ja ovela kettu”, lajitteluhattu analysoi. ”Serpentardiin sinä et kuitenkaan kuulu.”

   ”Kaltaisellesi seikkailunhajuiselle, huumorintajuiselle ja uskollisuutta arvostavalle nuorelle noidalle se oikea tupa on…”

   ”GRYFFONDOR!” Viimeisen sanan hattu huutaa koko Suurten Salin kuultavaksi ja Gryffondorin pöydästä kajahtaa raikuvat aploodit.

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Roxana! Olet tänä lukuvuonna 6.luokalla. Voit rekisteröityä foorumille hahmosi nimellä ja luoda esittelyn hahmoalueellesi, jonka luon sinulle tuota pikaa. Lähetän sinulle myös sähköpostilla pientä infoa. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vieraskirjan kautta. Toivottavasti viihdyt!

 22. Mikä on lempieläimesi?
  Sanoisin, että se on undulaatti tai jokin muu kaunis lintu.

  Mitä harrastat?
  Lukemista, jos sen voi laskea harrastukseksi, ja kiipeilyä todella monella tavalla.

  Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  Luotettavuus ja tietynlainen samanhenkisyys.

  Mikä on unelma-ammattisi?
  Haluaisin olla kirjailija.

  Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko vain muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
  Olen ystävällinen (mutta toisaalta se saa minut epäystävälliseksi ilkeitä ihmisiä kohtaan), aika fiksu kai, tykkään tietää asioita. Arvostan vahvuutta ja viisautta ihmisissä. Suutun harvoin, mutta suuttuessani olen pitkävihainen. Perheeni ja ystäväni ovat minulle elämä.

  Milloin olet syntynyt? (Hahmosi täytyy olla syntynyt viimeistään 1.9.2007, jotta hän voi aloittaa opiskelut koulussa)
  2.2.2006

  Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi? (Gryffondor, Serdaigle, Pouffsouffle, Serpentard)
  Serdaigle ja Pouffsouffle.

  Mitkä valinnaisaineet valitset tälle lukuvuodelle? (alla lisää)
  Huispaus ja lentäminen.

  Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa? (Jos sinulla on aikaisempia oppilashahmoja Taikakoulu Châteaussa, ilmoitathan heidän nimensä tai tupansa hakemuksesi yhteydessä. Huomaa, ettei sinulla voi olla oppilashahmoa kaikissa koulun neljässä perustuvassa. Jos kaikki entiset hahmosi eivät ole olleet mukana vielä kuukautta, et voi luoda vielä uutta jäsenhakemusta!)

  Elicia Jétte niminen Serdaigle, mutta hänet voisi oikeastaan poistaa. (:

  • ”Goutierès, Adriane!”

   Huudetaan seuraavan lajiteltavan nimi. Kun Adriane on istuutunut suurten salin etuosassa olevalle jakkaralle, asetetaan hänen päähänsä koulun vanha ja viisas lajitteluhattu.

   ”Hmm”, lajitteluhattu äännähtää. ”Olet aivan ilmiselvästi joko Pouffsouffle tai Serdaigle. Mutta kumpi?” hattu pohtii. ”Olet ystävällinen ja arvostat ystävissäsi luotettavuutta, perheesi ja ystäväsi ovat sinulle kaikki kaikessa. Näillä perusteilla voisin laittaa sinut Pouffsouffleen”, hattu analysoi.

   ”Sanoisin kuitenkin, että kaltaisesi fiksu, uusien asioiden opettelusta sekä lukemisesta pitävä nuori noidanalku, joka arvostaa viisautta ja haaveilee kirjailijan urasta, on pikemminkin…”

   ”SERDAIGLE!” Viimeisen sanan hattu huutaa koko Suurten Salin kuultavaksi ja Serdaiglen pöydästä kajahtaa raikuvat aploodit.

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Adriane! Olet tänä lukuvuonna 2.luokalla. Voit rekisteröityä foorumille hahmosi nimellä ja luoda esittelyn hahmoalueellesi, jonka luon sinulle tuota pikaa. Lähetän sinulle myös sähköpostilla pientä infoa. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vieraskirjan kautta. Toivottavasti viihdyt!

   Poistan samalla vanhan hahmosi jäsenlistalta.

 23. 1. Mikä on lempieläimesi? Äiti on allerginen, niin ei meillä oo mitään ollut.
  2. Mitä harrastat? Huispausta, tytsyjä ja älyä.
  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä? Se että sillä on paljon tytsyjä. Se että se jakaa tytsyjään myös muille.
  4. Mikä on unelma-ammattisi? Joku missä saa hyvin rahaa ja jossa on hyvin lomaa ja joka tietty vetoaa kaikkiin kuumiin naisiin.
  5. Kuvaile luonnettasi Olen aika päämäärätietoinen ja tiedän aina mitä mä teen. Mä tykkään huomiosta ja oon aika älykäskin. Mun vetovoima piilee mun fiksuissa iskulauseissa ja siinä että mä oon aina oma itseni ja mun ulkonäkö on jotain mitä kaikki tytsyt kuolaa.
  6. Milloin olet syntynyt? 18.9.2003
  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi? Gryffissä on kuulemma tulisimmat tytsyt ja SerduSerpeissä fiksuimmat.
  8. Mitkä valinnaisaineet valitset tälle lukuvuodelle? Huispaus tietty ja ööö numerologia, koska laskutaito ja sitten tietty taikaolentojen hoito tytsyjen kesyttämistä varten.
  9. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa? On, Serpentardissa ja Pouffsoufflessa.

  • ”Miron, Tyke!”

   Kuten muidenkin lajiteltavien kohdalla, asetetaan myös Tyken päähän koulun ikivanha lajitteluhattu. Hattu hymähtää pojan ajatuksille. Vai että tällainen tapaus tällä kertaa…

   ”Sinun tupaa minun ei tarvitsekaan kauaa miettiä. Sinussa on hieman serpentardimaisia piirteitä, kuten kunnianhimoisuus ja älykkyys, mutta kaltaisellesi määrätietoiselle, itsevarmalle ja rehelliselle velhonalulle se oikea tupa on…

   ”GRYFFONDOR!” Viimeisen sanan hattu huutaa koko Suurten Salin kuultavaksi ja Gryffondorin pöydästä kajahtaa raikuvat aploodit.

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Tyke! Olet tänä lukuvuonna 4.luokalla. Voit rekisteröityä foorumille hahmosi nimellä ja luoda esittelyn hahmoalueellesi, jonka luon sinulle tuota pikaa. Lähetän sinulle myös sähköpostilla pientä infoa. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vieraskirjan kautta. Toivottavasti viihdyt!

 24. Fenix
  Huispauta
  Kiltteys
  Velhorehtiri
  Olen kiva luotettava jne
  Oles syntynyt vuonna 2.8.2005
  Lempparit on rohkelikko ja puuskupuh
  Haluan lentämisen valinnaiseksi ja ei ole muita hahmoja

  • Moi Mindy ja kiitos hakemuksestasi!

   Emme kuitenkaan voi hyväksyä vielä hakemustasi, sillä hahmollasi täytyy olla sekä etu- että sukunimi. Lisäksi olisi hyvä, että kuvailisit hahmosi luonnetta vielä muutamalla sanalla. Onko hän puhelias vai hiljainen, viisas vai höpsö, ahkera vai laiska, leikkisä vai vakava, viihtyykö paremmin yksin vai isossa porukassa?

   Kiva, että olet kiinnostunut liittymään mukaan!

 25. Mikä on lempieläimesi?
  – Ai että lempieläimeni? En ole varma mistä eläimestä pidän eniten, sillä kaikilla on omat ihanuutensa mutta kyllä kai on pakko sanoa että koira, rodultaan Shiba Inu. Ne ovat vain niin ihania pörröpalleroita, jotka sattumalta muistuttavat minua ilmeittensä kanssa (mutten tietenkään ole niin viisas kuin Shiba Inu).

  Mitä harrastat?
  – Nyt tuli sitten lempiosuuteni! Minä harrastan – ei – hengitän amerikkalaista jalkapalloa! Laji on melkeimpä osa joka päiväistä elämääni, olkoon se sitten strategian lukua, salilla käymistä, lajiharjoituksia tai muuten vain pelien katsomista. Kyllä minut silti löytää muualtakin mutta sydämeni palaa tälle lajille! Muiden taklailu on vain niin terapeuttista hommaa. Eipähän aggressiot pääse kasautumaan!
  Toisena harrastuksena voisin sanoa että kavereiden kanssa hengailu? Jos sen voi lukea harrastukseksi.

  Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  – No tämähän meni vaikeaksi nopeasti… Olisihan se mukavaa että ystävä on lojaali mutta estäisikö se tämän rehellisyyden? Mieluiten ottaisin rehellisen ystävän kuin lojaalin. Kuuntelen mieluummin totuutta kuin valheita ystäväni suusta!
  Ai niin! Ei pidä unohtaa että ystävän pitää olla myös hauska! Odotan paljon hauskoja seikkailuja ja kömmähdyksiä kavereiden kanssa hengaillessa.

  Mikä on unelma-ammattisi?
  – No voi pojat. En ole ehtinyt ajatella näin pitkälle elämääni vielä mutta ajattelisin että näkisin itseni sotilaana tai poliisina tai jopa tiedemiehenä. Kunhan pääsen auttamaan ihmisiä teoillani. Ensiksi haluan vain selviytyä koulusta (ehkä jopa hyvin arvosanoin, se nähdään sitten). Ehkä sitten tieni tulevaisuuden kannalta selvenee.

  Kuvaile luonnettasi
  – Olen aika huono täilläisessä mutta antaa palaa. Mielestäni olen todella jääräpäinen ja ystävällinen. Eli olen todella helppo tapaus lähestyä. Siedän myös jonkin verran painetta tilanteissa. Taito on kehittynyt juuri harrastukseni kautta.
  Pidän myös oman äänen käytön muuntelusta tunteitteni mukaan. Innostuneena saatan koventaa ääntäni ja vaihdella äänialaa parilla oktaavilla. Vaikka olenkin tälläinen paviaani kavereiden kesken, pidän muiden ihmisten analysoinnista ennen kuin olen heidänkin seurassaan kuin paviaani, sillä haluan olla varma voiko ihmiseen luottaa.
  Olen myös hetkessä elävä ihminen, joten pidän seikkailuista ja yllätyksistä.
  Oli kai tämä tarpeeksi? En osaa muuta sanoa itsestäni ja tuntuu myös aika kauhealta kehuskella itseään näin.

  Milloin olet syntynyt?
  – Olen syntynyt 13.7.2002 . En ole edes varma minkä ikäinen loppujen lopuksi olen, hups. Minulla on todella huono hahmotuskyky tälläiseen.

  Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  – Hmm… Uskoisin että Gryffondor ja Serdaigle olisivat suosikkejani.

  Mitkä valinnaisaineet valitset tälle lukuvuodelle?
  – Taikaolentojen hoito, tähtitiede, muodonmuutokset, pimeyden voimilta suojautuminen, huispaus ja lentäminen, loitsut, sauvatieto ja ennustus.

  Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  – Ei ole.

  • Seuraava lajiteltava on 16-vuotias Taeyeon Park. Kyseistä henkilöä pyydetään astumaan lajitteluhatun luokse sekä istuutumaan puiselle lajittelujakkaralle. Hattu ryhtyy välittömästi pohtia henkilön tulevaa tupaa.

   ”Tiedätkö mitä? Olet helpottavan helppo lajiteltava. Kuulut sataprosenttisesti yhteen ja tiettyyn tupaan, enkä edes harkitse muita vaihtoehtoja kohdallasi. Miten voikaan olla mahdollista, että sovit kyseiseen tupaan jopa lempieläintäsi myöten? Hämmentävää! Myös unelma-ammattisi ovat kyseiselle tuvalle sopivia. Oletkos muuten harkinnut aurorin uraa? Jos et ole, niin harkitse!”

   ”Sen enempää jaarittelematta haluan julistaa, että sinä tulet tästä päivästä kuulumaan… GRYFFONDORIIN!”

   Lämpimästi tervetuloa Taikakoulu Châteauhon! Ehdit vielä parin kuukauden ajaksi osallistua tälle lukukaudelle luokka-asteella 6. Lähetän sinulle vielä sähköpostilla pientä infoa.

 26. Nimi: Ruby Wiley
  Sukupuoli: tyttö
  Mikä on lempieläimesi?
  Apuaaa. Rakastan monipuolisesti eri eläimiä, olen vain tosi eläinrakas mutta kyllä lempparikseni sanoisin ehkä koira ja erityisesti shetlanninlammaskoira!! Ne vaan ovat sellaisia söpöjä taapertajia joille vaan alkaa automaattisesti lässyttää. Hevosetkin ovat kyllä myös lähellä sydäntä mutta koirat on se suurin juttu!

  Mitä harrastat?
  Piirtelen tosi usein joten sen kai voi sanoa harrastukseksi? Piirtämisessä voi vain avautua, luoda jotain uutta ja ihmeellistä paperille! Lenkkeilen myös aina kun jaksan.

  Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  Hauska, mukava, luotettava, jne perusjutut tottakai ja on valmis tukemaan tarpeen tullen. Yhteinen ajanvietto olisi kanssa toivottavaa että voidaan luoda hauskoja muistoja!

  Mikä on unelma-ammattisi?
  Eläinlääkäri tai jokin muu missä voi olla eläinten kanssa yhteydessä! Olen aina vain ajatellut että eläinten hyvinvointi on minulle tosi tärkeää ja siksi haluaisin olla osana auttamassa niitä!

  Kuvaile luonnettasi.
  Olen aika sosiaalinen ja iloinen persoona. Koska olen todella posiitiivinen en voi oikein ymmärtää negatiivisuutta turhiin asioihin. Olen yleensä myös se porukan energisin tapaus, pompin innosta ja pyrin innostamaan muita. Saatan tällä tavalla joskus ehkä vähän nolata itseni. Pitäisiköhän sitä opetella olemaan aloillani välillä? Osaan kyllä olla rauhallinenkin mutta se on harvinaista.

  Milloin olet syntynyt?
  9.4.2004 (oinas)

  Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  Gryffondor ja pouffsouffle olisivat minulle varmaan ne mieluisimmat. Siellä voisi olla ehkä minulle sopivin ilmapiiri.

  Mitkä valinnaisaineet valitset tälle lukuvuodelle?
  Huispaus & lentäminen sekä taikaolentojen hoito.

  Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Chateussa?
  Ei ole.

  • ”Wiley, Ruby!”

   Seuraava henkilö kutsutaan lajitteluhatun luokse. Kun tuo on asettunut istumaan puisen jakkaran päälle, päähän asetetaan risainen, mutta viisas lajitteluhattu. Kyseinen hattu alkaa välittömästi pohtia Rubyn tulevaa tupaa.

   ”Mitä mieltä olisit, jos lajittelisin sinut Serdaigleen? Sopisit nimittäin kyseiseen tupaan auttavaisen luonteesi sekä piirtoharrastuksesi perusteella. Tai entäpä Serpentard? Luotettavuuden arvostus ja lenkkeilyharrastuksesi veisivät sinut kyseiseen tupaan. Sen sijaan lempieläimesi sekä valloittavan luonteesi perusteella sopisit Gryffondoriin.”

   ”En kuitenkaan laita sinua mihinkään aikaisemmin mainituista tuvasta, sillä eräs tupa sopii sinulle vieläkin paremmin. Tervetuloa… POUFFSOUFFLEEN!”

   Lämpimästi tervetuloa Taikakoulu Châteauhon! Ehdit vielä parin kuukauden ajaksi osallistua tälle lukukaudelle luokka-asteella 5. Lähetän sinulle vielä sähköpostilla pientä infoa.

 27. Mikä on lempieläimesi?
  -Lempi eläimeni ovat varmaan kilpikonnat tai kulkukissat.

  Mitä harrastat?
  -Pariisissa poliisin pakoon juoksemista, elämistä ja rahan hankkimista…

  Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  -Ehdottomasti luotettavuus ja heittäytymiskyky.

  Kuvaile luonnettasi.
  Tykkään kokeilla rajojani, ja puolustan ystäviäni vaikka hengelläni, olen aika hiljainen aluksi, sillä en halua että minua satutetaan. Tykkään kokeilla uusia asioita, enkä jaksa keskittyä asioihin jotka eivät kiinnosta minua.

  Milloin olet syntynyt?
  -4.1.2003 ((aloittaa koulussa syksyllä 2019))

  Mitkä kaksi tupaa ovat suosikki tupiasi?
  -Serdaigle ja Serpentard ehdottomasti!

  Mitkä valinnaisaineet valitset tälle lukuvuodelle?
  – Huispaus ja lentäminen sekä ennustaminen.

  Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Chateaussa?
  Ei ole…..

  • Ensimmäinen lajiteltava lukuvuodelle 2019-2020 on 16-vuotias Shannon Baker. Kun tyttö on astellut salin etuosaan ja istuutunut puisen jakkaran päälle, tuon päälaelle asetetaan lajitteluhattu. Kyseinen hattu tekee päätöksen tytön tulevasta tuvasta.

   ”Mukavaa saada lajiteltava, pitkän tauon jälkeen. Kiitos sinulle, että uhrauduit!”

   Lajitteluhattu aloittaa lajittelunsa, ja menee pian itse asiaan.

   ”Tiesitkö, että sinussa on paljon piirteitä, joiden perusteella olisit Gryffondor? Lempieläimesi, mielenkiintoisen harrastuksesi sekä luotettavuuden arvostuksesi perusteella sopisit oikein hyvin kyseiseen tupaan. Luotettavuuden arvostuksen perusteella voisit sopia myös Serdaigleen tai Pouffsouffleen. Onneksi meillä on kuitenkin neljäs tupa, johon sovit täydellisesti. Kyseinen tupa on… SERPENTARD!”

   Lämpimästi tervetuloa Taikakoulu Châteauhon! Aloitat syksyllä luokka-asteella 6. Vaikkei oppitunteja vielä ole, voit osallistua roolipeleihin sekä muihin aktiviteetteihin. Lähetän sinulle vielä sähköpostilla pientä infoa. Jos kysymyksiä ilmenee, voit esittää niitä esimerkiksi vieraskirjassa.

 28. Nimeni: Natalia Nothendof.

  Lempieläimeni: Koira, varsinkin kultainennoutajani nekku.

  Harrastukseni: Kirjoittaminen ja piirtäminen.

  Tärkeimmät ominaisuudet ystävässä: Luotettavuus ja hyväntahtoisuus.

  Kuvailen luonnettani: Luotettava, rauhallinen, hyväntahtoinen ja hiukan itsepäinen.

  Milloin olen syntynyt?- 5.5.2003

  Kaksi suosikkitupaani: Pouffsouffle ja Serdaigle.

  Valinnaisaineet: huispaus.

  Onko minulla muita hahmoja taikakoulu chateaussa?: Ei ole

  • Lukuvuoden 2019-2020 toinen lajiteltava oppilas on 16-vuotias Natalia Nothendof. Tyttöä pyydetään istuutumaan salin etuosassa olevan puisen jakkaran päälle ja hänen päähänsä asetetaan lajitteluhattu. Kyseinen hattu alkaa heti pohtia Natalian tulevaa tupaa, mutta vain tyttö itse pystyy kuulemaan hatun pohdinnat.

   ”Kiitos, että valitsit juuri minut lajitteluhatuksi – vaikkei sinulla juurikaan tainnut olla vaihtoehtoja. Pidän sinusta, sillä vaikutat helpolta lajiteltavalta, ja meiltä löytyykin juuri sinulle sopiva tupa.”

   ”Serpentard sinä et ole, sillä et ole riittävän kunnianhimoinen tai viekas. Myöskään Gryffondor sinusta ei tule, sillä sinusta puuttuu tietynlaista menevyyttä ja hulluutta – mikä on toisaalta oikein hyvä asia. Et ole myöskään Serdaigle, sillä vaikka pidätkin kirjoittamisesta ja piirtämisestä, uskon, että sosiaalisempi tekeminen vapaa-ajalla on sinulle tarpeen. Niinpä jää vain yksi vaihtoehto, ja se on… POUFFSOUFFLE!”

   Lämpimästi tervetuloa Taikakoulu Châteauhon! Aloitat syksyllä luokka-asteella 6. Vaikkei oppitunteja vielä ole, voit osallistua roolipeleihin sekä muihin aktiviteetteihin. Lähetän sinulle vielä sähköpostilla pientä infoa. Jos kysymyksiä ilmenee, voit esittää niitä esimerkiksi vieraskirjassa.

 29. 1. Feeniksit ja yksisarviset. Eläimet joilla on taikavoimia, kiinnostavat minua. Minulla on pöllö, jonka nimi on Taiga.
  2. Tykkään hoitaa eläimiä, jos sitä lasketaan harrastukseksi. Joskus, kun kaverini tulee kylään (hän käy Beuxbantonissa koulua) huispaamme, huispaan joskus myös yksinään. Lisäksi luen, piirrän ja kirjoitan.
  3. Haluaisin jonkun jännittävän ammatin jossa oppii jotain uutta.En oikein tiedä, ehkä huispaaja tai opettaja.
  4. Rehellisyys, ystävällisyys,luotettavuus ja viisaus.
  5. Olen aika ujo, varsinkin uusille ihmisille, mutta läheisten ystävieni seurassa olen melkein aina äänessä. Olen ainakin mielestäni aika oikeuden mukainen, enkä hyväksy ollenkaan kiusaamista. Rakastan myös koulun käyntiä ja uusien asioiden oppimista.
  6. 10.heinäkuuta.2007, eli olen 11 vuotta.
  7. Gryffindor ja Serdaigle.
  8. –
  9. Ei minulla ole.

  Äitini on Englannista, siksi etunimeni on englannin kielinen.

  • Seuraavaksi lajitteluhatun luokse kutsutaan Nancy Laurent -niminen nuori noidanalku. Kun Nancy on istuutunut puisen jakkaran päälle, hänen päähänsä asetetaan rikkinäinen, mutta sitäkin viisaampi lajitteluhattu. Tuo kyseinen hattu tekee päätöksen tytön tulevasta tuvasta.

   ”Tiedätkö mitä, Nancy? Olen samaa mieltä kanssasi sinulle sopivimmasta tuvasta – se on joko Gryffondor tai Serdaigle”

   Hattu aloittaa pohdintansa.

   ”Gryffondor voisit olla huispausharrastuksesi sekä unelma-ammattiesi perusteella. Lisäksi rehellisyyden sekä luotettavuuden arvostuksestasi olisi hyötyä kyseisessä tuvassa. Sen sijaan Serdaigle voisit olla viisauden arvostuksesi sekä oppimishalusi perusteella. Myös luonteenpiirteesi sekä lempieläimesi feeniks veisi sinut kyseiseen tupaan.”

   Pienen pohtimisen jälkeen hattu saa päätöksensä tehtyä.

   ”Sinusta tulee… SERDAIGLE!”

   Lämpimästi tervetuloa Taikakoulu Châteauhon! Aloitat lukukautesi 1. syyskuuta luokka-asteella nro 1, yllämainitussa tuvassa. Vaikkei oppitunteja vielä ole, voit osallistua roolipeleihin sekä muihin aktiviteetteihin. Lähetän sinulle vielä sähköpostilla pientä infoa. Jos kysymyksiä ilmenee, voit esittää niitä esimerkiksi vieraskirjassa.

   // Jos hahmosi on 11-vuotias, on hän syntynyt vuonna 2008. Jos haluatkin hahmosi olevan syntynyt vuonna 2007 ja täten olevan 12-vuotias, aloittaa hän luokka-asteelta 2. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s