Sovita lajitteluhattua (2020-2021)

1. Liittymisen yleisohje -> 2. Hakemuksen ohjeistus & kirjoitus

Liity oppilaaksi lukukaudelle 2020–2021 kirjoittamalla vastaus tälle sivulle. Selaa sivun alalaitaan ja kirjoita tiedot alla olevien ohjeiden avulla. Olethan tarkkana ja vastaat kaikkiin lajitteluhatun kysymyksiin!

Nimi: Keksi hahmollesi nimi, jota käytät tällä sivustolla. Turvallisuussyistä ÄLÄ KIRJOITA oikeaa nimeäsi. Kirjoita hahmon nimi muotoon etunimi sukunimi.

Sähköposti: Sähköpostiosoitettasi käytetään ainoastaan tervetulotoivotuksen lähettämiseen. Osoitettasi EI julkaista koulun sivuilla.

Kotisivu: Voit halutessasi jättää oman nettisivusi osoitteen tähän. Kenttä on kuitenkin vapaaehtoinen ja sen voi hyvin jättää tyhjäksi.

Kirjoita tekstikenttään vastaukset Lajitteluhatun esittämiin kysymyksiin hahmosi näkökulmasta:

 1. Mikä on lempieläimesi?
 2. Mitä harrastat?
 3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
 4. Mikä on unelma-ammattisi?
 5. Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
 6. Milloin olet syntynyt? (Hahmosi täytyy olla syntynyt viimeistään 1.9.2009, jotta hän voi aloittaa opiskelut koulussa. 11-vuotias on 1. luokalla, 12-vuotias 2. luokalla jne.)
 7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi? (Gryffondor, Serdaigle, Pouffsouffle, Serpentard)
 8. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa? (Jos sinulla on aikaisempia oppilashahmoja Taikakoulu Châteaussa, ilmoitathan heidän nimensä tai tupansa hakemuksesi yhteydessä. Huomaa, ettei sinulla voi olla oppilashahmoa kaikissa koulun neljässä perustuvassa. Jos kaikki entiset hahmosi eivät ole olleet mukana vielä kuukautta, et voi luoda vielä uutta jäsenhakemusta!)

***

Klikkaa lopuksi ”lähetä kommentti”. Lajitteluhattu päättää vastauksiesi perusteella tulevan tupasi. Hakemuksesi pyritään käsittelemään mahdollisimman nopeasti. Kun sinut on lajiteltu, saat sähköpostia, jonka jälkeen pääset aloittamaan toimintasi.

2 responses to “Sovita lajitteluhattua (2020-2021)

 1. 1. Mikä on lempieläimesi?
  – Pidän kilteistä ja kesyistä eläimistä ja taikaolennoista.

  2. Mitä harrastat?
  – Vietän mielelläni aikaa kavereideni ja perheen kanssa, kuljeskelen luonnossa, opiskelen kieliä, matkustan, keräilen kaikenlaista, osallistun hyväntekeväisyyteen tai teen muita pieniä hyviä tekoja.

  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  – Ystävän tärkeimmät piirteet ovat luotettavuus, empatiakyky ja suvaitsevaisuus.

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  – Minulla ei ole unelma-ammattia, mutta joku turvallinen palvelualan ammatti jossa saan käyttää kielitaitoani olisi varmaan kiva.

  5. Kuvaile luonnettasi
  – Ystävällinen, auttavainen, herkkä, ennakkoluuloton, rehellinen.

  6. Milloin olet syntynyt?
  – 3.3.2015

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  – Kaikissa tuvissa on jotain hyvää, mutta katsoisin itse sopivani parhaiten Pouffsouffleen ja toivon, että lajitteluhattu laittaa minut sinne.

  8. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  – Luol Crunel, Sophie Everett

  // Hahmon nimi on sama kuin eräällä toisella aiemmalla hahmollani, mutta itse hahmo on kokonaan uusi. //

  • Maya Khalil -niminen nuori noita kutsutaan seuraavaksi Suurten salin edustalle. Kun tyttö on istuutunut jakkaralle, tuon päähän asetetaan lajitteluhattu, joka tekee päätöksen tuon tulevasta tuvasta. Sen parempaa lajittelijaa tyttö tuskin voisi edes toivoa.

   ”Taidamme olla molemmat samoilla linjoilla siitä, mikä tuleva tupasi tulee olemaan. Lempieläimesi, ihastuttavat harrastuksesi, luotettavuuden ja empatiakyvyn arvostaminen sekä hyvyytesi ja rehellisyytesi vievät sinut suoraan yhteen tiettyyn tupaa. Turhaan kiertelemme asiaa sen pidemmälle – tuleva tupasi on… POUFFSOUFFLE!”

   Lajitteluhattu on harvoin näin suora päätöksissään, mutta kyseinen tyttö on 100% Pouffsouffle, joten muita vaihoehtoja ei lopputulokselle ole.

   ***

   Lämpimästi tervetuloa Taikakoulu Châteauhon! Aloitat opiskelusi 5. luokalta yllämainitussa tuvassa. Koulu on nyt kesälomalla ja lukuvuosi 2020-2021 alkaa 1. syyskuuta. Oppitunteja ei ole, mutta kaikenlaista muuta aktiviteettia löytyy. Löydät pian hahmoalueesi foorumilta. Epäselvissä tilanteissa voit esittää kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjassa. Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s