Sovita lajitteluhattua (2020-2021)

1. Liittymisen yleisohje -> 2. Hakemuksen ohjeistus & kirjoitus

Liity oppilaaksi lukukaudelle 2020–2021 kirjoittamalla vastaus tälle sivulle. Selaa sivun alalaitaan ja kirjoita tiedot alla olevien ohjeiden avulla. Olethan tarkkana ja vastaat kaikkiin lajitteluhatun kysymyksiin!

Nimi: Keksi hahmollesi nimi, jota käytät tällä sivustolla. Turvallisuussyistä ÄLÄ KIRJOITA oikeaa nimeäsi. Kirjoita hahmon nimi muotoon etunimi sukunimi.

Sähköposti: Sähköpostiosoitettasi käytetään ainoastaan tervetulotoivotuksen lähettämiseen. Osoitettasi EI julkaista koulun sivuilla.

Kotisivu: Voit halutessasi jättää oman nettisivusi osoitteen tähän. Kenttä on kuitenkin vapaaehtoinen ja sen voi hyvin jättää tyhjäksi.

Kirjoita tekstikenttään vastaukset Lajitteluhatun esittämiin kysymyksiin hahmosi näkökulmasta:

 1. Mikä on lempieläimesi?
 2. Mitä harrastat?
 3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
 4. Mikä on unelma-ammattisi?
 5. Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
 6. Milloin olet syntynyt? (Hahmosi täytyy olla syntynyt viimeistään 1.9.2009, jotta hän voi aloittaa opiskelut koulussa. 11-vuotias on 1. luokalla, 12-vuotias 2. luokalla jne.)
 7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi? (Gryffondor, Serdaigle, Pouffsouffle, Serpentard)
 8. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa? (Jos sinulla on aikaisempia oppilashahmoja Taikakoulu Châteaussa, ilmoitathan heidän nimensä tai tupansa hakemuksesi yhteydessä. Huomaa, ettei sinulla voi olla oppilashahmoa kaikissa koulun neljässä perustuvassa. Jos kaikki entiset hahmosi eivät ole olleet mukana vielä kuukautta, et voi luoda vielä uutta jäsenhakemusta!)

***

Klikkaa lopuksi ”lähetä kommentti”. Lajitteluhattu päättää vastauksiesi perusteella tulevan tupasi. Hakemuksesi pyritään käsittelemään mahdollisimman nopeasti. Kun sinut on lajiteltu, saat sähköpostia, jonka jälkeen pääset aloittamaan toimintasi.

16 thoughts on “Sovita lajitteluhattua (2020-2021)

 1. 1Lempieläimeni on kotka ja kissa
  2. harrastan uintia ja lukemista
  3.Luotettavuus ja kiltteys
  4. minulla ei ole mutta ammatti jossa saisin todistaa viisauteni olisi mahtava
  5.Fiksu, ystävällinen ja viisas
  6.4.9.2007
  7. Minulla on vain yksi lempi tupa eli korpinkynsi
  8.Ei ole

 2. 1. Lempieläimeni on kotka ja kissa
  2.Harrastan lukemista
  3.Luotettavuus
  4.Minulla ei ole
  5.Fiksu, ystävällinen ja viisas
  6. 4.9.2007
  7.Minulla on vain yksi eli korpinkynsi
  8.Ei ole

  1. Seuraavana salin eteen kutsutaan Luna Marie -niminen nuori noita. Kun tyttö on istuutunut jakkaran päälle tuon päälaelle asetetaan vanha, mutta viisas lajitteluhattu. Kyseinen hattu tekee päätöksen tytön tulevasta tuvasta. Vain Luna itse pystyy kuulemaan hatun pohdinnat.

   ”Minun ei tarvitse kovinkaan kauan pohdiskella sinun tulevaa tupaasi. Lempieläimesi, harrastuksesi, luotettavuuden arvostuksesi sekä luonteenpiirteesi vievät sinut selkeästi yhteen tiettyyn tupaan. Tietenkin voisit kuulua luotettavuuden arvostuksesi perusteella myös Pouffsouffleen (Puuskupuh) tai viisautesi perusteella Serpentardiin (Luihuinen), mutta niihin minä en sinua laita. Sinä nimittäin kuulut…”

   Lajitteluhattu huudahtaa viimeisen sanan ääneen niin, että kaikki salissaolijat varmasti kuulevat.

   ”…SERDAIGLEEN (Korpinkynsi)”

   Lämpimästi tervetuloa Taikakoulu Châteauhon! Aloitat opiskelusi 2. luokalta yllämainitussa tuvassa. Lukuvuosi 2020-2021 on alkanut 1. syyskuuta ja oppitunteja aletaan pian julkaista. Myös muuta aktiviteettia löytyy. Löydät pian hahmoalueesi foorumilta sekä infoviestin sähköpostistasi. Epäselvissä tilanteissa voit esittää kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjassa. Tervetuloa!

 3. Mikä on lempieläimesi?
  Lohikäärmeet, kotkat ja käärmeet.

  Mitä harrastat?
  Kavereiden kanssa oloa.

  Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  Uskoliaisuus, luottamus ja oveluus

  Mikä on unelma-ammattisi?
  Rikostutkia

  Kuvaile luonnettasi
  Olen aika kiusoittelevainen ja ovela. Osaan olla myös ystävä. Tykkään manipuloida ihmisiä ja koittaa saada kaaosta aikaan.

  Milloin olet syntynyt?
  27.1.2009

  Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  Serpentard

  Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  Ei ole

 4. ”Jave, Alexandra!”

  Kuuluu huudahdus, ja salin edustalle odotetaan saapuvaksi 11-vuotiasta noidanalkua. Kun tyttö on istuutunut puiselle jakkaralle, tuon päälaelle asetetaan koulun viisas lajitteluhattu. Kun hattu pohtii Javen tulevaa tupaa, vain tuo itse kykenee kuulemaan hatun sanat.

  ”Minulla on kaksi vaihtoehtoa, johon laittaisin sinut: Gryffondor ja Serpentard. Lohikäärmeet, ajanvietto kavereiden kanssa, luottamuksen arvostus sekä kiusoittelevaisuutesi veisivät sinut Gryffondoriin. Sen sijaan taikaolennot, uskollisuuden ja oveluuden arvostus, rikostutkijan ammatti sekä oveluutesi veisivät sinut Serpentardiin. Kysymys kuuluukin, kumpaan tupaan kuulut enemmän?”

  Hattu pohdiskelee hetken itsenäisesti ja tekee sitten päätöksensä.

  ”Päätös oli haastavahko, mutta nyt se on tehty. Sinä kuulut tupaan nimeltä… SERPENTARD!”

  Lämpimästi tervetuloa Taikakoulu Châteauhon! Aloitat opiskelusi 1. luokalta yllämainitussa tuvassa. Lukuvuosi 2020-2021 on alkanut 1. syyskuuta ja oppitunteja aletaan pian julkaista. Myös muuta aktiviteettia löytyy. Löydät pian hahmoalueesi foorumilta sekä infoviestin sähköpostistasi. Epäselvissä tilanteissa voit esittää kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjassa. Tervetuloa!

 5. 1. Mitkä ovat lempieläimesi?
  Pidän kaloista, koska ne ovat hiljaisia ja kauniita.

  2. Mitä harrastat?
  Menen mielelläni katsomaan huispauspelejä ja harjoituksia. Kaipa se on harrastus minulle. En itse osaa pelata ja lennän huonosti. Pysyn hädin tuskin luudan päällä! Pidän myös velhoshakin pelaamisesta ja olen siinä itseasiassa melko hyvä.

  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  On hyvin tärkeää, että voit kertoa salaisuuksia ystävällesi ilman pelkoa siitä, että joku muu kuulee niistä. Luotettavuus on siis mielestäni tärkein. En myöskään pidä siitä, että minua seurataan ympäriinsä, joten tilan antaminen on minulle tärkeää.

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  Ehkä jokin taikaministeriön virka.

  5. Kuvaile luonnettasi
  Stressaannun hyvin helposti pienistäkin asioista ja varastelen helpottaakseni stressiä. Teen sitä myös tylsistyneenä. Se auttaa stressiini, mutta minulle tulee usein huono omatunto varastamisesta ja palautan esineet kenenkään huomaamatta.
  Minulla on vain pari hyvää ja tärkeää ystävää, koska pidän yksinolosta ja valitsen ystäväni tarkkaan. Olen hyvin ennakkoluuloinen ja päättelen millainen joku on luonteeltaan pelkästään katsomalla häntä.

  6. Milloin olet syntynyt?
  12.6.2006

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  Olen aina nähnyt itseni serpentardina, mutta jos joku kakkostupa pitää valita, niin olkoon se gryffondor, vaikka he ovat hieman… no.. gryffondorimaisia.

  8. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Chateaussa?
  Ei ole. Pelasin täällä 4-3 vuotta sitten, mutta entiset hahmoni eivät ole olleet aktiivisia pitkään aikaan.

  1. ”Dimon, Denise”, huudetaan seuraavan lajiteltavan nimi. Kun tämä on istahtanut suurten salin etuosassa olevalle jakkaralle, asetetaan hänen päähänsä koulun vanha ja viisas lajitteluhattu.

   Lajitteluhattu hymähtäää ja alkaa sitten puhua: ”Minulla ei ole pienintäkään epäilystä siitä, mihin tupaan kuulut. Olet itsenäinen ja sinusta löytyy kunnianhimoa ja kykyä ajatella strategisesti. Ystäviesi suhteen olet varovainen ja valikoiva ja vaadit ehdotonta luotettavuutta. Sinulle täydellinen tupa on siis…”

   ”SERPENTARD!” Viimeisen sanan hattu huutaa koko Suurten Salin kuultavaksi ja Serpentardin pöydästä kajahtaa raikuvat aploodit.

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Denise! Olet tänä lukuvuonna 4.luokalla. Voit rekisteröityä foorumille hahmosi nimellä ja luoda esittelyn hahmoalueellesi, jonka luon sinulle tuota pikaa. Lähetän sinulle myös sähköpostilla pientä infoa. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vieraskirjan kautta. Toivottavasti viihdyt!

 6. 1. Mikä on lempieläimesi?
  – Minulla ei ole lempieläintä, mutta pidän kilteistä ja vaarattomista eläimistä ja taikaolennoista.

  2. Mitä harrastat?
  – Vietän mielelläni aikaa ystävieni ja perheeni kanssa, osallistun hyväntekeväisyyteen ja tuen ja puolustan heikommassa asemassa olevia, opiskelen kieliä, neulon, kuljeskelen luonnossa, sen sellaista.

  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  – Empatiakyky, luotettavuus ja suvaitsevaisuus.

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  – Jokin sellainen ammatti, jossa voin olla avuksi surkeille ja muille taikamaailman syrjityille ja väheksytyille ryhmille.

  5. Kuvaile luonnettasi
  – Suvaitsevainen, hyväntahtoinen, intuitiivinen, periksiantamaton, rehellinen.

  6. Milloin olet syntynyt?
  – 9.3.2006

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  – Pouffsouffle on ehdoton suosikkini ja toivoisin pääseväni sinne, koska kyseisen tuvan arvot vastaavat eniten omiani. En osaa valita, pidänkö toiseksi eniten Gryffondorista vai Serdaiglesta.

  8. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  – On, Sophie Everett ja Luol Crunel.

  9. Muuta
  – Olen surkki eli en voi käyttää taikuutta, mutta kompensoin sitä opiskelemalla ahkerasti teoriaa ja tekemällä parhaani kaikessa mitä pystyn tekemään taikomatta.

  1. Lajitteluhatun luokse kutsutaan 14-vuotias Cerise. Kun tyttö on istuutunut puisen, korkeajalkaisen tuolin päälle, tuon päälaelle asetetaan koulun vanhin ja viisain lajitteluhattu. Tuo kyseinen hattu tekee päätöksen tytön tulevasta tuvasta hyödyntäen monien vuosien kokemustaan. Vain Cerise itse kykenee kuulemaan hatun pohdinnat.

   ”Minulla ei ole kahta sanaa siitä, mikä tupa on sinulle se oikea. Kuulut tähän kyseiseen tupaasi jokaisesta kulmasta katsottuna: luonteesi, unelma-ammattisi, lempieläimesi, harrastuksesi, ystäväsi tärkein piirre sekä jopa oma toiveesi. Kuinka joku voikin olla noin hyväntahtoinen ja aito ihminen! Sinä ehdit saada varmasti paljon hyvää aikaan elämäsi aikana. Tervemenoa… POUFFSOUFFLEEN!”

   Lämpimästi tervetuloa Taikakoulu Châteauhon! Aloitat opiskelusi 4. luokalta yllämainitussa tuvassa. Löydät hahmoalueesi tuttuun tapaan foorumilta.

 7. En voinut vastustaa kiusausta enää pidempään, joten tässäpä kopsattu edellisestä hakemuksesta. Okei, vähän on muokattu, koska ei olla enää 15v.

  1. Mikä on lempieläimesi?
  – Pidän linnuista, olipa kyse sitten tavallisesta tiaisesta tai upeasta feeniksistä. Myös kaikki suloiset ja pörröiset otukset ovat mieleeni. Eläinvauvelit ovat yleensä hurmaavia. Meidän kissakin oli pikkuinen pörröpallero, mutta nyt se on jo kasvanut isoksi.

  2. Mitä harrastat?
  – Valokuvausta, lentämistä ja kavereiden kanssa höpisemistä. Nykyisin myös leipomista.

  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  – Luotettavuus, huumorintaju ja puheliaisuus. Ja se että jaksaa kuunnella! Arvostan myös kiltteyttä ja iloista elämänasennetta. Siedän tylsyyttä kovin huonosti, joten ystäväni ovat yleensä olleet niitä, joiden kanssa aika ei käy pitkäksi.

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  – Ammattilaishuispaaja, yhä edelleen. Laulajan urasta enenää haaveile, enkä myöskään arkeologiasta. Olen miettinyt ihan vakavissani myös jotain taikaeläinten tai yrttien hoitoon liittyvää. Voisin ihan mielelläni ryhtyä myyjäksi johonkin lemmikkikauppaan, tai seurata äitini jalanjäljissä yrttien pariin.

  5. Kuvaile luonnettasi:
  – Isoveljeni mielestä olen melkoinen tohelo. Viime aikoina olen kyllä alkanut olla vähän aiempaa fiksumpi ja harkita asioita enemmän. Opiskelutkin ovat alkaneet sujua vähän paremmin, joten en ehkä olekaan ihan niin typerä kuin mitä olen aina luullut. Tai sitten väite siitä, että vanhetessa viisastuu pitää edes vähän paikkaansa. Tai sitten aika vaihto-oppilaana Ilvermornyssa on tehnyt hyvää. No, täytyy myöntää, että en vieläkään aina tajua ihan kaikkea, enkä osaa lukea rivien välistä. Saatan olla joskus vähän hölmö ja hassu höpöttäjä.

  Veljeni siis pitää minua melkoisena tyhmyrinä, mutta ystäväni ovat toista mieltä, tai niin ainakin haluan uskoa. He sanovat minua hauskaksi ja leppoisaksi tytöksi, jonka kanssa saa nauraa. Osaan minä suuttuakin, ihan liian helposti, mikä yhdistettynä harkitsemattomuuteen on joskus kohtalokasta. Puhun paljon, monen mielestä liikaakin ja enimmäkseen kaikkea turhanpäiväistä. Pohjimmiltani olen hyvin kiltti ja lempeä, pidän muiden seurasta ja viihdyn kovin huonosti yksin. Sellainen hassu ja suloinen, sanoi eräs ystävistäni, joka on tuntenut minut jo vuosikaudet.

  6. Milloin olet syntynyt?
  – 17.3.2003, olen siis 17

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  – Gryffondor ja Pouffsouffle, jos nyt kerran saa vain kaksi valita.

  8. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  – Ei enää

  1. Tervetuloa takaisin Châteauhon, Ophelia!

   Saat jatkaa Pouffsoufflen tuvassa ja opintosi jatkuvat 7. luokalta. Palautan oman foorumialueesi arkistosta aktiivisten jäsenten listalle ja voit kirjautua sisään vanhalla tunnuksellasi.

 8. 1. Mikä on lempieläimesi?
  – Goda on mun suosikki! Se on siis mun koira. Eli ei siis kaikki koirat, Goda vaan. Jotkut koirat on tosi pelottavii jopa. Isi hankkiki Godan, et pääsisin vähän koirakammostani, mut ei se oikeestaan auttani, ku pelkään yhä kaikkii muit koirii siin mis enneki…

  2. Mitä harrastat?
  – Mä laulan ja kirjotan omii laului. Lisäks mä soitan muutamaakin soitinta ihan hyvin. Ei mulla oikeestaan muit harrastuksii o? Metsis vaeltelu?

  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  – En tiedä? Minulla ei oikeastaan ole koskaan ystäviä ollut, muita kuin isi ja muut sen bändissä. Ja ne on enempi perhettä kuin oikeita ystäviä, ni en tiiä. Kai se et niitten kanssa olis hauska tehä, ne sietää minun välillä vähän villiksi käyvää persoonaani. Ja se, ettei ne yritä kaveeraa mun kaa ihan vaan sen takii et isi on kuka on, ja ne haluu tavata sen tai saad sen nimmarin tai jotain.

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  – Tahdon laulajaksi, kuten isi, mutta jokin muukin ura musiikin tai esiintymisen parissa voisi olla mielenkiintoinen, voisin esimerkiksi näyttelemistä harkita ainakin kokeilumielessä

  5. Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
  – Olen hyvin luonnonläheinen persoona. Viihdyn metsissä ja niityillä, missä tahansa, missä voin olla yhteydessä maahan. Inhoan sisällä rakennuksissa ja kaupunkien tungoksissa olemista. Isi pudistelee aina välillä päätään huokaillen, kun kieltäydyn itsepintaisesti kengistä niin kesät kuin talvetkin. Väittää minun palelluttavan vielä jalkani, vaikkei niin ole koskaan tapahtunut!
  – Saatan olla hivenen varautunut uusien ihmisten kanssa, mutta kun opin luottamaan johonkuhun, niin olen aikalailla papupata ja saan keskustelua aikaiseksi vaikka mistä. Viihdynkin itselleni tuttujen ihmisten seurassa ja toivon heidänkin viihtyvän minun seurassani
  – Rakastan esiintymistä! Minua voi aian pyytää esiintymään juhlissa ja muissa, sillä en tiedä mitään parempaa kuin yleisön ilahduttaminen lauluillani! Minä teen itse lauluja ja pystyn myös säestämään itseäni, jos minulla ei bändiä ole.

  6. Milloin olet syntynyt?
  – Olen syntynyt 15.8.2006

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  – Oh, tätä minun pitää hetki miettiä, taidat tarkoittaa mistä kokisin todennäköisimmin löytävän omanhenkistäni porukkaa? Kysymys on melko vaikea, osaan nähdä itseni missä tahansa tuvassa, mihin päädynkin, ja varmasti löytäisin jokaisesta itselleni seuraa. Isi varmaan sanoisi, että minä olen ihan Serdaigle, mutta en itse ehkä jaa täysin hänen mielipidettä. Ei sillä, eihän Serdaiglessa mitään vikaa toki ole! Sanoisin itse ehkä, että voisin parhaiten sopeutua Pouffsouffleen tai Serpentardiin? Mutta sinun päätöksesihan tämä loppupeleissä on, hattu ystäväiseni! Sano sinä, mikä tupa mielestäsi minulle parhaiten sopii, näethän sinä ulkopuolisena ajatukseni paljon itseäni selkeämmin, viihdyn varmasti missä tahansa minkä sanot!

  8. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  – Christopher Jeremiah ja toverit kuuluvat minulle, eli ei minulla taida olla kuin kahdessa tuvassa väkeä?

  1. Salin edustalle kutsutaan Mara Gautier -niminen uusi oppilas. Kun Mara on istuutunut puisen jakkaran päälle, tuon päälaelle asetetaan koulun lajitteluhattu. Kyseinen hattu on hyvin kokenut ja viisas, ja hän tekee päätöksen oppilaan tulevasta tuvasta elämänkokemustaan hyödyksi käyttäen. Kukaan muun kuin Mara itse ei kykene kuulemaan hatun pohdintoja.

   ”Sinä vaikutat avoimelta ja ennakkoluulottomalta nuorelta, Mara. Olen eri mieltä isäsi kanssa tulevasta tuvastasi, sillä Serdaigleen sinä et kuulu. En tarkoita, että olisit kyseiseen tupaan liian typerä, päinvastoin, sinussa on rutkasti viisautta, joka odottaa pääsevänsä valloilleen pienoisen lapsenmielisyytesi takaa. En myöskään laita sinua Serpentardiin, sillä vaikka luotettavuus ja ymmärtäväisyys on sinulle tärkeää, en näe sinussa sellaista kunnianhimoa tai päättäväisyyden taitoa, jota kyseinen tupa vaatisi. Niinpä minulla on kaksi vaihtoehtoa: Gryffondor ja Pouffsouffle. Gryffondorissa saisit rohkeutta sekä itsevarmuutta tulevaisuuden unelma-ammattiisi liittyen, ja Pouffsouffle antaisi sinulle mahdollisuuden kokea aidon ystävyyden taian.”

   Hattu pohdiskelee päätöstään hetken itsenäisesti, mutta saa nopeasti valintansa tehtyä.

   ”Onnittelut Mara, tupavalintasi on nyt tehty. Tervetuloa… POUFFSOUFFLEEN!”

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon! Olet 14-vuotias, eli aloitat koulunkäyntisi luokka-asteelta neljä. Löydät hahmoalueesi foorumilta pouffsouffleoppilaiden joukosta. Jos sinulla on kysyttävää, laita kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjaan. Toivottavasti viihdyt mukana pitkään!

 9. Miranda Alt
  1. Kissa ja koira
  2. lukeminen
  3. luotettavuus ja ystävällisyys.
  4. opettaja
  5. olen ystävällinen, hauska, hyvä käytöksinen.
  6. 15.4.2009
  7. gryffondor ja serdaigle
  8. ei ole

  1. Lajitteluhatun luokse kutsutaan seuraavaksi Miranda Alt -niminen nuori noidanalku. Miranda on tulossa opiskelemaan ensimmäiselle luokalle. Kun tyttö on istuutunut puisen jakkaran päälle, tuon päähän asetetaan koulun komein ja viisain (ja ainoa) lajitteluhattu. Kyseinen hattu alkaa välittömästi pohtia tytön tulevaa tupaa, mutta vain tuo itse kykenee kuulemaan hatun ajatukset.

   ”Minulla on kolme vaihtiehtoa tulevaksi tuvaksesi: Gryffondor, Serdaigle ja Pouffsouffle. Huomasitko, että rajasin Serpentardin heti pois? Siihen tupaan sinä et missään nimessä kuulu. Gryffondoriin voisit kuulua lempieläimesi ja hauskuutesi perusteella. Serdaigleen voisit kuulua lukemisharrastuksesi ja hyvän käytöksesi perusteella. Pouffsouffleen voisit kuulua luotettavuuden arvostuksesi sekä ystävällisyytesi perusteella. Mutta mihin kuulut eniten?”

   Hattu pohtii vielä pienen hetken ja julistaa sitten päätöksensä koko koululle.

   ”Sinusta tulee… GRYFFONDOR!”

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon! Olet 11-vuotias, eli aloitat koulunkäyntisi luokka-asteelta yksi. Löydät hahmoalueesi foorumilta gryffondiroppilaiden joukosta. Laitan sinulle myös sähköpostia. Jos sinulla on kysyttävää, laita kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjaan. Toivottavasti viihdyt mukana pitkään!

 10. 1. koira
  2. viulun soitto ja lukeminen
  3. rehellisyys ja avoimuus
  4. kampaaja
  5. olen ystävällinen, utelias, tiedonhaluinen ja ovela
  6. 1.9.2009
  7. Pouffsouffle ja serpentard
  8.ei

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s