Sovita lajitteluhattua (2020-2021)

1. Liittymisen yleisohje -> 2. Hakemuksen ohjeistus & kirjoitus

Liity oppilaaksi lukukaudelle 2020–2021 kirjoittamalla vastaus tälle sivulle. Selaa sivun alalaitaan ja kirjoita tiedot alla olevien ohjeiden avulla. Olethan tarkkana ja vastaat kaikkiin lajitteluhatun kysymyksiin!

Nimi: Keksi hahmollesi nimi, jota käytät tällä sivustolla. Turvallisuussyistä ÄLÄ KIRJOITA oikeaa nimeäsi. Kirjoita hahmon nimi muotoon etunimi sukunimi.

Sähköposti: Sähköpostiosoitettasi käytetään ainoastaan tervetulotoivotuksen lähettämiseen. Osoitettasi EI julkaista koulun sivuilla.

Kotisivu: Voit halutessasi jättää oman nettisivusi osoitteen tähän. Kenttä on kuitenkin vapaaehtoinen ja sen voi hyvin jättää tyhjäksi.

Kirjoita tekstikenttään vastaukset Lajitteluhatun esittämiin kysymyksiin hahmosi näkökulmasta:

 1. Mikä on lempieläimesi?
 2. Mitä harrastat?
 3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
 4. Mikä on unelma-ammattisi?
 5. Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
 6. Milloin olet syntynyt? (Hahmosi täytyy olla syntynyt viimeistään 1.9.2009, jotta hän voi aloittaa opiskelut koulussa. 11-vuotias on 1. luokalla, 12-vuotias 2. luokalla jne.)
 7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi? (Gryffondor, Serdaigle, Pouffsouffle, Serpentard)
 8. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa? (Jos sinulla on aikaisempia oppilashahmoja Taikakoulu Châteaussa, ilmoitathan heidän nimensä tai tupansa hakemuksesi yhteydessä. Huomaa, ettei sinulla voi olla oppilashahmoa kaikissa koulun neljässä perustuvassa. Jos kaikki entiset hahmosi eivät ole olleet mukana vielä kuukautta, et voi luoda vielä uutta jäsenhakemusta!)

***

Klikkaa lopuksi ”lähetä kommentti”. Lajitteluhattu päättää vastauksiesi perusteella tulevan tupasi. Hakemuksesi pyritään käsittelemään mahdollisimman nopeasti. Kun sinut on lajiteltu, saat sähköpostia, jonka jälkeen pääset aloittamaan toimintasi.

29 thoughts on “Sovita lajitteluhattua (2020-2021)

 1. 1Lempieläimeni on kotka ja kissa
  2. harrastan uintia ja lukemista
  3.Luotettavuus ja kiltteys
  4. minulla ei ole mutta ammatti jossa saisin todistaa viisauteni olisi mahtava
  5.Fiksu, ystävällinen ja viisas
  6.4.9.2007
  7. Minulla on vain yksi lempi tupa eli korpinkynsi
  8.Ei ole

 2. 1. Lempieläimeni on kotka ja kissa
  2.Harrastan lukemista
  3.Luotettavuus
  4.Minulla ei ole
  5.Fiksu, ystävällinen ja viisas
  6. 4.9.2007
  7.Minulla on vain yksi eli korpinkynsi
  8.Ei ole

  1. Seuraavana salin eteen kutsutaan Luna Marie -niminen nuori noita. Kun tyttö on istuutunut jakkaran päälle tuon päälaelle asetetaan vanha, mutta viisas lajitteluhattu. Kyseinen hattu tekee päätöksen tytön tulevasta tuvasta. Vain Luna itse pystyy kuulemaan hatun pohdinnat.

   ”Minun ei tarvitse kovinkaan kauan pohdiskella sinun tulevaa tupaasi. Lempieläimesi, harrastuksesi, luotettavuuden arvostuksesi sekä luonteenpiirteesi vievät sinut selkeästi yhteen tiettyyn tupaan. Tietenkin voisit kuulua luotettavuuden arvostuksesi perusteella myös Pouffsouffleen (Puuskupuh) tai viisautesi perusteella Serpentardiin (Luihuinen), mutta niihin minä en sinua laita. Sinä nimittäin kuulut…”

   Lajitteluhattu huudahtaa viimeisen sanan ääneen niin, että kaikki salissaolijat varmasti kuulevat.

   ”…SERDAIGLEEN (Korpinkynsi)”

   Lämpimästi tervetuloa Taikakoulu Châteauhon! Aloitat opiskelusi 2. luokalta yllämainitussa tuvassa. Lukuvuosi 2020-2021 on alkanut 1. syyskuuta ja oppitunteja aletaan pian julkaista. Myös muuta aktiviteettia löytyy. Löydät pian hahmoalueesi foorumilta sekä infoviestin sähköpostistasi. Epäselvissä tilanteissa voit esittää kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjassa. Tervetuloa!

 3. Mikä on lempieläimesi?
  Lohikäärmeet, kotkat ja käärmeet.

  Mitä harrastat?
  Kavereiden kanssa oloa.

  Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  Uskoliaisuus, luottamus ja oveluus

  Mikä on unelma-ammattisi?
  Rikostutkia

  Kuvaile luonnettasi
  Olen aika kiusoittelevainen ja ovela. Osaan olla myös ystävä. Tykkään manipuloida ihmisiä ja koittaa saada kaaosta aikaan.

  Milloin olet syntynyt?
  27.1.2009

  Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  Serpentard

  Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  Ei ole

 4. ”Jave, Alexandra!”

  Kuuluu huudahdus, ja salin edustalle odotetaan saapuvaksi 11-vuotiasta noidanalkua. Kun tyttö on istuutunut puiselle jakkaralle, tuon päälaelle asetetaan koulun viisas lajitteluhattu. Kun hattu pohtii Javen tulevaa tupaa, vain tuo itse kykenee kuulemaan hatun sanat.

  ”Minulla on kaksi vaihtoehtoa, johon laittaisin sinut: Gryffondor ja Serpentard. Lohikäärmeet, ajanvietto kavereiden kanssa, luottamuksen arvostus sekä kiusoittelevaisuutesi veisivät sinut Gryffondoriin. Sen sijaan taikaolennot, uskollisuuden ja oveluuden arvostus, rikostutkijan ammatti sekä oveluutesi veisivät sinut Serpentardiin. Kysymys kuuluukin, kumpaan tupaan kuulut enemmän?”

  Hattu pohdiskelee hetken itsenäisesti ja tekee sitten päätöksensä.

  ”Päätös oli haastavahko, mutta nyt se on tehty. Sinä kuulut tupaan nimeltä… SERPENTARD!”

  Lämpimästi tervetuloa Taikakoulu Châteauhon! Aloitat opiskelusi 1. luokalta yllämainitussa tuvassa. Lukuvuosi 2020-2021 on alkanut 1. syyskuuta ja oppitunteja aletaan pian julkaista. Myös muuta aktiviteettia löytyy. Löydät pian hahmoalueesi foorumilta sekä infoviestin sähköpostistasi. Epäselvissä tilanteissa voit esittää kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjassa. Tervetuloa!

 5. 1. Mitkä ovat lempieläimesi?
  Pidän kaloista, koska ne ovat hiljaisia ja kauniita.

  2. Mitä harrastat?
  Menen mielelläni katsomaan huispauspelejä ja harjoituksia. Kaipa se on harrastus minulle. En itse osaa pelata ja lennän huonosti. Pysyn hädin tuskin luudan päällä! Pidän myös velhoshakin pelaamisesta ja olen siinä itseasiassa melko hyvä.

  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  On hyvin tärkeää, että voit kertoa salaisuuksia ystävällesi ilman pelkoa siitä, että joku muu kuulee niistä. Luotettavuus on siis mielestäni tärkein. En myöskään pidä siitä, että minua seurataan ympäriinsä, joten tilan antaminen on minulle tärkeää.

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  Ehkä jokin taikaministeriön virka.

  5. Kuvaile luonnettasi
  Stressaannun hyvin helposti pienistäkin asioista ja varastelen helpottaakseni stressiä. Teen sitä myös tylsistyneenä. Se auttaa stressiini, mutta minulle tulee usein huono omatunto varastamisesta ja palautan esineet kenenkään huomaamatta.
  Minulla on vain pari hyvää ja tärkeää ystävää, koska pidän yksinolosta ja valitsen ystäväni tarkkaan. Olen hyvin ennakkoluuloinen ja päättelen millainen joku on luonteeltaan pelkästään katsomalla häntä.

  6. Milloin olet syntynyt?
  12.6.2006

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  Olen aina nähnyt itseni serpentardina, mutta jos joku kakkostupa pitää valita, niin olkoon se gryffondor, vaikka he ovat hieman… no.. gryffondorimaisia.

  8. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Chateaussa?
  Ei ole. Pelasin täällä 4-3 vuotta sitten, mutta entiset hahmoni eivät ole olleet aktiivisia pitkään aikaan.

  1. ”Dimon, Denise”, huudetaan seuraavan lajiteltavan nimi. Kun tämä on istahtanut suurten salin etuosassa olevalle jakkaralle, asetetaan hänen päähänsä koulun vanha ja viisas lajitteluhattu.

   Lajitteluhattu hymähtäää ja alkaa sitten puhua: ”Minulla ei ole pienintäkään epäilystä siitä, mihin tupaan kuulut. Olet itsenäinen ja sinusta löytyy kunnianhimoa ja kykyä ajatella strategisesti. Ystäviesi suhteen olet varovainen ja valikoiva ja vaadit ehdotonta luotettavuutta. Sinulle täydellinen tupa on siis…”

   ”SERPENTARD!” Viimeisen sanan hattu huutaa koko Suurten Salin kuultavaksi ja Serpentardin pöydästä kajahtaa raikuvat aploodit.

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon, Denise! Olet tänä lukuvuonna 4.luokalla. Voit rekisteröityä foorumille hahmosi nimellä ja luoda esittelyn hahmoalueellesi, jonka luon sinulle tuota pikaa. Lähetän sinulle myös sähköpostilla pientä infoa. Jos sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä esimerkiksi vieraskirjan kautta. Toivottavasti viihdyt!

 6. 1. Mikä on lempieläimesi?
  – Minulla ei ole lempieläintä, mutta pidän kilteistä ja vaarattomista eläimistä ja taikaolennoista.

  2. Mitä harrastat?
  – Vietän mielelläni aikaa ystävieni ja perheeni kanssa, osallistun hyväntekeväisyyteen ja tuen ja puolustan heikommassa asemassa olevia, opiskelen kieliä, neulon, kuljeskelen luonnossa, sen sellaista.

  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  – Empatiakyky, luotettavuus ja suvaitsevaisuus.

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  – Jokin sellainen ammatti, jossa voin olla avuksi surkeille ja muille taikamaailman syrjityille ja väheksytyille ryhmille.

  5. Kuvaile luonnettasi
  – Suvaitsevainen, hyväntahtoinen, intuitiivinen, periksiantamaton, rehellinen.

  6. Milloin olet syntynyt?
  – 9.3.2006

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  – Pouffsouffle on ehdoton suosikkini ja toivoisin pääseväni sinne, koska kyseisen tuvan arvot vastaavat eniten omiani. En osaa valita, pidänkö toiseksi eniten Gryffondorista vai Serdaiglesta.

  8. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  – On, Sophie Everett ja Luol Crunel.

  9. Muuta
  – Olen surkki eli en voi käyttää taikuutta, mutta kompensoin sitä opiskelemalla ahkerasti teoriaa ja tekemällä parhaani kaikessa mitä pystyn tekemään taikomatta.

  1. Lajitteluhatun luokse kutsutaan 14-vuotias Cerise. Kun tyttö on istuutunut puisen, korkeajalkaisen tuolin päälle, tuon päälaelle asetetaan koulun vanhin ja viisain lajitteluhattu. Tuo kyseinen hattu tekee päätöksen tytön tulevasta tuvasta hyödyntäen monien vuosien kokemustaan. Vain Cerise itse kykenee kuulemaan hatun pohdinnat.

   ”Minulla ei ole kahta sanaa siitä, mikä tupa on sinulle se oikea. Kuulut tähän kyseiseen tupaasi jokaisesta kulmasta katsottuna: luonteesi, unelma-ammattisi, lempieläimesi, harrastuksesi, ystäväsi tärkein piirre sekä jopa oma toiveesi. Kuinka joku voikin olla noin hyväntahtoinen ja aito ihminen! Sinä ehdit saada varmasti paljon hyvää aikaan elämäsi aikana. Tervemenoa… POUFFSOUFFLEEN!”

   Lämpimästi tervetuloa Taikakoulu Châteauhon! Aloitat opiskelusi 4. luokalta yllämainitussa tuvassa. Löydät hahmoalueesi tuttuun tapaan foorumilta.

 7. En voinut vastustaa kiusausta enää pidempään, joten tässäpä kopsattu edellisestä hakemuksesta. Okei, vähän on muokattu, koska ei olla enää 15v.

  1. Mikä on lempieläimesi?
  – Pidän linnuista, olipa kyse sitten tavallisesta tiaisesta tai upeasta feeniksistä. Myös kaikki suloiset ja pörröiset otukset ovat mieleeni. Eläinvauvelit ovat yleensä hurmaavia. Meidän kissakin oli pikkuinen pörröpallero, mutta nyt se on jo kasvanut isoksi.

  2. Mitä harrastat?
  – Valokuvausta, lentämistä ja kavereiden kanssa höpisemistä. Nykyisin myös leipomista.

  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  – Luotettavuus, huumorintaju ja puheliaisuus. Ja se että jaksaa kuunnella! Arvostan myös kiltteyttä ja iloista elämänasennetta. Siedän tylsyyttä kovin huonosti, joten ystäväni ovat yleensä olleet niitä, joiden kanssa aika ei käy pitkäksi.

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  – Ammattilaishuispaaja, yhä edelleen. Laulajan urasta enenää haaveile, enkä myöskään arkeologiasta. Olen miettinyt ihan vakavissani myös jotain taikaeläinten tai yrttien hoitoon liittyvää. Voisin ihan mielelläni ryhtyä myyjäksi johonkin lemmikkikauppaan, tai seurata äitini jalanjäljissä yrttien pariin.

  5. Kuvaile luonnettasi:
  – Isoveljeni mielestä olen melkoinen tohelo. Viime aikoina olen kyllä alkanut olla vähän aiempaa fiksumpi ja harkita asioita enemmän. Opiskelutkin ovat alkaneet sujua vähän paremmin, joten en ehkä olekaan ihan niin typerä kuin mitä olen aina luullut. Tai sitten väite siitä, että vanhetessa viisastuu pitää edes vähän paikkaansa. Tai sitten aika vaihto-oppilaana Ilvermornyssa on tehnyt hyvää. No, täytyy myöntää, että en vieläkään aina tajua ihan kaikkea, enkä osaa lukea rivien välistä. Saatan olla joskus vähän hölmö ja hassu höpöttäjä.

  Veljeni siis pitää minua melkoisena tyhmyrinä, mutta ystäväni ovat toista mieltä, tai niin ainakin haluan uskoa. He sanovat minua hauskaksi ja leppoisaksi tytöksi, jonka kanssa saa nauraa. Osaan minä suuttuakin, ihan liian helposti, mikä yhdistettynä harkitsemattomuuteen on joskus kohtalokasta. Puhun paljon, monen mielestä liikaakin ja enimmäkseen kaikkea turhanpäiväistä. Pohjimmiltani olen hyvin kiltti ja lempeä, pidän muiden seurasta ja viihdyn kovin huonosti yksin. Sellainen hassu ja suloinen, sanoi eräs ystävistäni, joka on tuntenut minut jo vuosikaudet.

  6. Milloin olet syntynyt?
  – 17.3.2003, olen siis 17

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  – Gryffondor ja Pouffsouffle, jos nyt kerran saa vain kaksi valita.

  8. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  – Ei enää

  1. Tervetuloa takaisin Châteauhon, Ophelia!

   Saat jatkaa Pouffsoufflen tuvassa ja opintosi jatkuvat 7. luokalta. Palautan oman foorumialueesi arkistosta aktiivisten jäsenten listalle ja voit kirjautua sisään vanhalla tunnuksellasi.

 8. 1. Mikä on lempieläimesi?
  – Goda on mun suosikki! Se on siis mun koira. Eli ei siis kaikki koirat, Goda vaan. Jotkut koirat on tosi pelottavii jopa. Isi hankkiki Godan, et pääsisin vähän koirakammostani, mut ei se oikeestaan auttani, ku pelkään yhä kaikkii muit koirii siin mis enneki…

  2. Mitä harrastat?
  – Mä laulan ja kirjotan omii laului. Lisäks mä soitan muutamaakin soitinta ihan hyvin. Ei mulla oikeestaan muit harrastuksii o? Metsis vaeltelu?

  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  – En tiedä? Minulla ei oikeastaan ole koskaan ystäviä ollut, muita kuin isi ja muut sen bändissä. Ja ne on enempi perhettä kuin oikeita ystäviä, ni en tiiä. Kai se et niitten kanssa olis hauska tehä, ne sietää minun välillä vähän villiksi käyvää persoonaani. Ja se, ettei ne yritä kaveeraa mun kaa ihan vaan sen takii et isi on kuka on, ja ne haluu tavata sen tai saad sen nimmarin tai jotain.

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  – Tahdon laulajaksi, kuten isi, mutta jokin muukin ura musiikin tai esiintymisen parissa voisi olla mielenkiintoinen, voisin esimerkiksi näyttelemistä harkita ainakin kokeilumielessä

  5. Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
  – Olen hyvin luonnonläheinen persoona. Viihdyn metsissä ja niityillä, missä tahansa, missä voin olla yhteydessä maahan. Inhoan sisällä rakennuksissa ja kaupunkien tungoksissa olemista. Isi pudistelee aina välillä päätään huokaillen, kun kieltäydyn itsepintaisesti kengistä niin kesät kuin talvetkin. Väittää minun palelluttavan vielä jalkani, vaikkei niin ole koskaan tapahtunut!
  – Saatan olla hivenen varautunut uusien ihmisten kanssa, mutta kun opin luottamaan johonkuhun, niin olen aikalailla papupata ja saan keskustelua aikaiseksi vaikka mistä. Viihdynkin itselleni tuttujen ihmisten seurassa ja toivon heidänkin viihtyvän minun seurassani
  – Rakastan esiintymistä! Minua voi aian pyytää esiintymään juhlissa ja muissa, sillä en tiedä mitään parempaa kuin yleisön ilahduttaminen lauluillani! Minä teen itse lauluja ja pystyn myös säestämään itseäni, jos minulla ei bändiä ole.

  6. Milloin olet syntynyt?
  – Olen syntynyt 15.8.2006

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  – Oh, tätä minun pitää hetki miettiä, taidat tarkoittaa mistä kokisin todennäköisimmin löytävän omanhenkistäni porukkaa? Kysymys on melko vaikea, osaan nähdä itseni missä tahansa tuvassa, mihin päädynkin, ja varmasti löytäisin jokaisesta itselleni seuraa. Isi varmaan sanoisi, että minä olen ihan Serdaigle, mutta en itse ehkä jaa täysin hänen mielipidettä. Ei sillä, eihän Serdaiglessa mitään vikaa toki ole! Sanoisin itse ehkä, että voisin parhaiten sopeutua Pouffsouffleen tai Serpentardiin? Mutta sinun päätöksesihan tämä loppupeleissä on, hattu ystäväiseni! Sano sinä, mikä tupa mielestäsi minulle parhaiten sopii, näethän sinä ulkopuolisena ajatukseni paljon itseäni selkeämmin, viihdyn varmasti missä tahansa minkä sanot!

  8. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  – Christopher Jeremiah ja toverit kuuluvat minulle, eli ei minulla taida olla kuin kahdessa tuvassa väkeä?

  1. Salin edustalle kutsutaan Mara Gautier -niminen uusi oppilas. Kun Mara on istuutunut puisen jakkaran päälle, tuon päälaelle asetetaan koulun lajitteluhattu. Kyseinen hattu on hyvin kokenut ja viisas, ja hän tekee päätöksen oppilaan tulevasta tuvasta elämänkokemustaan hyödyksi käyttäen. Kukaan muun kuin Mara itse ei kykene kuulemaan hatun pohdintoja.

   ”Sinä vaikutat avoimelta ja ennakkoluulottomalta nuorelta, Mara. Olen eri mieltä isäsi kanssa tulevasta tuvastasi, sillä Serdaigleen sinä et kuulu. En tarkoita, että olisit kyseiseen tupaan liian typerä, päinvastoin, sinussa on rutkasti viisautta, joka odottaa pääsevänsä valloilleen pienoisen lapsenmielisyytesi takaa. En myöskään laita sinua Serpentardiin, sillä vaikka luotettavuus ja ymmärtäväisyys on sinulle tärkeää, en näe sinussa sellaista kunnianhimoa tai päättäväisyyden taitoa, jota kyseinen tupa vaatisi. Niinpä minulla on kaksi vaihtoehtoa: Gryffondor ja Pouffsouffle. Gryffondorissa saisit rohkeutta sekä itsevarmuutta tulevaisuuden unelma-ammattiisi liittyen, ja Pouffsouffle antaisi sinulle mahdollisuuden kokea aidon ystävyyden taian.”

   Hattu pohdiskelee päätöstään hetken itsenäisesti, mutta saa nopeasti valintansa tehtyä.

   ”Onnittelut Mara, tupavalintasi on nyt tehty. Tervetuloa… POUFFSOUFFLEEN!”

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon! Olet 14-vuotias, eli aloitat koulunkäyntisi luokka-asteelta neljä. Löydät hahmoalueesi foorumilta pouffsouffleoppilaiden joukosta. Jos sinulla on kysyttävää, laita kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjaan. Toivottavasti viihdyt mukana pitkään!

 9. Miranda Alt
  1. Kissa ja koira
  2. lukeminen
  3. luotettavuus ja ystävällisyys.
  4. opettaja
  5. olen ystävällinen, hauska, hyvä käytöksinen.
  6. 15.4.2009
  7. gryffondor ja serdaigle
  8. ei ole

  1. Lajitteluhatun luokse kutsutaan seuraavaksi Miranda Alt -niminen nuori noidanalku. Miranda on tulossa opiskelemaan ensimmäiselle luokalle. Kun tyttö on istuutunut puisen jakkaran päälle, tuon päähän asetetaan koulun komein ja viisain (ja ainoa) lajitteluhattu. Kyseinen hattu alkaa välittömästi pohtia tytön tulevaa tupaa, mutta vain tuo itse kykenee kuulemaan hatun ajatukset.

   ”Minulla on kolme vaihtiehtoa tulevaksi tuvaksesi: Gryffondor, Serdaigle ja Pouffsouffle. Huomasitko, että rajasin Serpentardin heti pois? Siihen tupaan sinä et missään nimessä kuulu. Gryffondoriin voisit kuulua lempieläimesi ja hauskuutesi perusteella. Serdaigleen voisit kuulua lukemisharrastuksesi ja hyvän käytöksesi perusteella. Pouffsouffleen voisit kuulua luotettavuuden arvostuksesi sekä ystävällisyytesi perusteella. Mutta mihin kuulut eniten?”

   Hattu pohtii vielä pienen hetken ja julistaa sitten päätöksensä koko koululle.

   ”Sinusta tulee… GRYFFONDOR!”

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon! Olet 11-vuotias, eli aloitat koulunkäyntisi luokka-asteelta yksi. Löydät hahmoalueesi foorumilta gryffondiroppilaiden joukosta. Laitan sinulle myös sähköpostia. Jos sinulla on kysyttävää, laita kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjaan. Toivottavasti viihdyt mukana pitkään!

 10. 1. koira
  2. viulun soitto ja lukeminen
  3. rehellisyys ja avoimuus
  4. kampaaja
  5. olen ystävällinen, utelias, tiedonhaluinen ja ovela
  6. 1.9.2009
  7. Pouffsouffle ja serpentard
  8.ei

  1. Seuraavaksi lavan eteen kutsutaan Camille de la Gardie -niminen nuori noidan alku. Camillen tulee istua puisen, korkean jakkaran päälle, jonka jälkeen hänen päähänsä asetetaan lajitteluhattu. Tuo hattu on yksi maailman viisaimmista hatuista ja tekee päätöksen tytön tulevasta tuvasta. Vain Camille itse kykenee kuulemaan hatun pohdinnat.

   ”Sopiiko, että teen sinun lajittelustasi runon? Tässä se joka tapauksessa tulee:

   Oi Camille, nyt minua pohdituttaa,
   sinulle löytyisi niin monta hyvää tupaa.

   Serdaigleen veisi sinun tiedonhaluisuus,
   oppikirja tuskin sulle on uusi tuttavuus?

   Jos lempieläimesi on koira, esimerkiksi rotweileri,
   voisi tuleva tupasi olla Gryffondori.

   Rehellisyys, ystävällisyys, avoimuus,
   Pouffsoufflesta voisi löytyä ystävä uus.

   Huomioin myös sinun omat toiveesi,
   voisi Serpentardiin sopia sinun luonteesi.

   Voin kuitenkin päättää pohdintani nyt,
   sillä olen jo päätökseni tehnyt.

   Nyt minä koko koululle kuuluttaa saan:
   sinä kuulut POUFFSOUFFLEN TUPAAN!”

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon! Olet 11-vuotias, eli aloitat koulunkäyntisi luokka-asteelta yksi. Löydät hahmoalueesi foorumilta pouffsouffleoppilaiden joukosta. Laitan sinulle myös sähköpostia. Jos sinulla on kysyttävää, laita kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjaan. Toivottavasti viihdyt mukana pitkään!

 11. 1.. Kissa
  2. Lukeminen
  3.viisaus ja uteliaisuus
  4.kirjailija
  5.olen ystävällinen, utelias ja fiksu..
  6.4.9.2007
  7. Korpinkynsi ja rohkelikko
  8.ei ole

  1. Luna Maaria -niminen nuori noidan alku kutsutaan seuraavaksi salin edustalle. Kun tyttö on istahtanut puisen jakkaran päälle, tuon päähän laitetaan lajitteluhattu. Kyseisellä hatulla on monien vuosien kokemus lajitteluhatun työstä ja hän tekee kaikella viisaudellaan päätöksen tytön tulevasta tuvasta.

   ”Taidan jo nyt tietää, mikä tupasi tulee olemaan – luonteesi, ajatuksesi, toiveesi ja silmäsi kertovat sen minulle. Fiksuutesi ja lukemisharrastuksesi perusteella voisit kuulua myös Serdaigleen, mutta se ei täysin sovi sinulle. Viisauden arvostuksesi voisi viedä sinut Serpentardiin, mutta se ei aivan riitä kyseiseen tupaan päätymiseen. Ystävällisyytesi ja unelma-ammattisi perusteella voisit olla pouffsouffle, mutta sinne minä en sinua laita. Tämä tarkoittaa sitä, että sinusta tulee… GRYFFONDOR!”

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon. Seikkailumielisyyden ja uteliaisuuden tupa Gryffondor on juuri oikea juuri sinulle. Olet 13-vuotias, eli aloitat koulunkäyntisi luokka-asteelta kolme (3). Löydät hahmoalueesi foorumilta gryffondoroppilaiden joukosta. Laitan sinulle myös sähköpostia. Jos sinulla on kysyttävää, laita kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjaan. Toivottavasti viihdyt mukana pitkään!

 12. 1. Lempieläimeni on pöllö ja hevoskotka

  2. Harrastan lukemista ja kai myös kiinnostus taikaeläinten kouluttamisesta ja tutkimisesta voisi sanoa harrastukseksi.

  3. Tärkeimmät ominaisuudet ystävässä on mielestäni luotettavuus, rehellisyys ja kannustavuus.

  4. Minulla ei oikeastaan ole unelma-ammattia, mutta työ esimerkiksi taikaeläinten hoidon opettajana voisi kiinnostaa.

  5. Kuvailisin luonnettani melko rauhalliseksi ja hieman ujoksi. Tulen toimeen kaikkien kanssa, mutta kaikkein parhaiten viihdy kuitenkin eläinten, niin pöllöjen, rottien kuin muidenkin otusten parissa. Tunnen sympatiaa myös kummituksia kohtaan ja tekisin mieluusti ystävyyttä heidän kanssaan, ovathan he melko yksinäisiä.

  6. Olen syntynyt 18.08.2009

  7. Suosikki tupiani ovat serdaigle ja pouffsouffle.

  8. Ei ole

  1. Salin edustalle kutsutaan seuraavaksi 11-vuotias Cara Epeler. Kun tyttö on istuutunut puisen jakkaran päälle, tuon päälaelle asetetaan kouluin vanhin, viisain ja komein (ja ainoa) lajitteluhattu. Kun kaikki on valmista, lajittelu on valmis alkamaan. Vain Cara itse kykenee kuulemaan hatun pohdinnat.

   ”Heti kun näin sinut ensimmäistä kertaa ja tunsin hiuksesi lieriäni vasten, tiesin, mihin tupaan sinä tulet kuulumaan. Se ei ole Serpentard, sillä kyseinen tupa vaatii aavistuksen verran enemmän itsevarmuutta ja määrätietoisuutta. Et myöskään kuulu Gryffondoriin, sillä vaikka tulet taatusti päätymään opiskeluaikoinasi kaikenlaisiin seikkailuihin, uhkarohkeat tempaukset eivät ole sinua varten. Serdaigleen voisit kuulua, mutta minulla on sinulle vieläkin sopivampi tupa. Siinä tuvassa arvostetaan ystävällisyyttä, sosiaalisuutta, avoimuutta, rehellisyyttä ja eläinrakkautta. Tervetuloa POUFFSOUFFLEEN!”

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon ja Pouffsoufflen tupaan! Olet 11-vuotias, eli aloitat koulunkäyntisi luokka-asteelta yksi (1). Löydät hahmoalueesi foorumilta pouffsouffleoppilaiden joukosta. Laitan sinulle myös sähköpostia. Jos sinulla on kysyttävää, laita kysymyksesi esimerkiksi vieraskirjaan. Toivottavasti viihdyt mukana pitkään!

 13. Nimi: Jade Hilliar
  1. Mikä on lempieläimesi?
  -Koira

  2. Mitä harrastat?
  -Kaikennäköistä pelaamista (urheilullista, rooli- ja lautapelejä, sekä tietokone- ja videopelejä), laulamista, piirtämistä.

  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  -Rehellisyys, lojaalisuus, kiusoittelun sietokyky eli leikkisyys, sekä ystävällisyys.

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  -ei ole vielä täysin selkeä, mutta jokin opettajuuteen tai ’normimaailman’ psykologian alaan liittyvä.

  5. Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
  -Jade on lyhyesti sanottuna ekstroversioon kallistuva ambivertti: tyttö nauttii muiden seurassa olemisesta, mutta tarvitsee kuitenkin yllättävän paljon aikaa myös yksikseen olemiseen ja akkujen lataaminen voi yhtä hyvin tapahtua jossain ystävien välisessä illanvietossa, kuin yksin oman huoneen perukoilla möhnöttämällä. Jade on puhelias ja läheisille ystävilleen joskus myös aikamoinen kiusankappale: hän pitää toisten kiusoittelusta, mutta yrittää myös pitää huolen siitä, että se pysyy hyvän maun rajoissa, eikä loukkaa ketään -ainakaan tarkoitusperät kiusoitteluun eivät ole missään nimessä ilkeitä.
  Jade on tunnollinen ja kiltti, mutta myös vahvasti omaa tietään kulkeva. Hän omaa omat mielipiteensä, eikä pelkää tuoda niitä julki. Jade itse asiassa rakastaa ystävällismielistä ja asiallista väittelyä, jonka parhaassa lopputulemassa kummankin väittelyn osapuolien mielen maailmat avartuvat.
  Koulussa tyttö on tiedonjanoinen ja utelias oppimaan uutta. Jadelle hyvä koulumenestys on tärkeää ja suurempi ymmärrys siitä mistä hänen arvosanansa koostuvat, kiehtovat häntä. Hän haluaa olla arvosanojensa arvoinen. Monenlaiset asiat kiinnostavat häntä, mutta kouluaineista kiinnostavimpia ovat pimeyden voimilta suojautuminen, loitsut, taikaolentojen hoito ja ennustus. Joskus tosin Jadella on vaikeuksia prokrastinaation ja välillä iskevien laiskuusjaksojen kanssa. Tytöllä on muutenkin välillä huono tapa hommata aikatauluunsa liian paljon asioita kerralla hoidettavaksi ja tämä saattaa johtaa ajottaiseen uupumiseen ja voimakkaaseen väsymykseen. Tunnetilat ovatkin Jadesta aika helposti nähtävillä ja jos tällä on huono päivä, sen hänestä huomaa, vaikkei mitään asiasta sanoisikaan.

  6. Milloin olet syntynyt? (Hahmosi täytyy olla syntynyt viimeistään 1.9.2009, jotta hän voi aloittaa opiskelut koulussa. 11-vuotias on 1. luokalla, 12-vuotias 2. luokalla jne.)
  -14.12.2004 (17-vuotias)

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi? (Gryffondor, Serdaigle, Pouffsouffle, Serpentard)
  -Serdaigle, pouffsouffle
  Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa? (Jos sinulla on aikaisempia oppilashahmoja Taikakoulu Châteaussa, ilmoitathan heidän nimensä tai tupansa hakemuksesi yhteydessä. Huomaa, ettei sinulla voi olla oppilashahmoa kaikissa koulun neljässä perustuvassa. Jos kaikki entiset hahmosi eivät ole olleet mukana vielä kuukautta, et voi luoda vielä uutta jäsenhakemusta!)
  -On: Declan Garrick, Cerfeur

  1. Puinen jakkara on kestänyt aikaa ja vaivaa. Myös Hilliar kutsuttiin H:n kohdalla sille istumaan ja hattu laitettiin tuon päähän. ”Hahaa! ”, hattu sanoi ja kurtisteli laskoksiaan. Pitkään se pohti ja pähkäili: ”Näen, että suosikkitupasi kuvastavat sinua, sillä niiden välillä minäkin pallottelen. Sinulla on sosiaalinen sielu ja oppimisesta kiinnostunut mieli. Lojaaliutta ja tiedonjanoa, uteliaisuutta ja tunnollisuutta… vaan mikähän on lopputulema. Pousouffle voi tarjota ystävyyden aarteita, mutta Serdaigle vastaa sisäiseen pohdintaan. Löytyykö sinusta filosofin poikasta? Aivan… vastaus on siis…”

   ”SERDAIGLE”, hattu kajauttaa.

   Hellurei ja mainiota, että sait uuden hahmoloisen kehiin! Laitan hahmoalueet tulille hetken päästä ja infoja voi kysellä tuttuun tapaan 😀

 14. 1.Mikä on lempieläimesi? Kenguru
  2.Mitä harrastat? Huispausta, erilaisia lautapelejä ja hengausta kavereiden kanssa.
  3.Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä? Luotettavuus, avunanto ja viihdyttävyys. Niin ja sopiva rehellisyys.
  4.Mikä on unelma-ammattisi? En tiedä vielä
  5.Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun) Olen sosiaalinen, urheilullinen ja energinen. Viihdyn ihmisten seurassa ja minusta on hauska auttaa muita ongelmissa, varsinkin siskoani. Tykkään pitää enemmän hauskaa, kuin opiskella. Mutta olen kuitenkin fiksu, en vain ole samanlainen lukutuokka kuin Vivianna. Viihdyn enemmän lämpimässä kuin kylmässä, enkä pidä lumesta. Pelkään hämähäkkejä ja käärmeitä, kuolleena ne menee mutta elävinä ne on ihan hirveitä.
  6. Milloin olet syntynyt? (Hahmosi täytyy olla syntynyt viimeistään 1.9.2009, jotta hän voi aloittaa opiskelut koulussa. 11-vuotias on 1. luokalla, 12-vuotias 2. luokalla jne.) 25.5.2006
  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi? (Gryffondor, Serdaigle, Pouffsouffle, Serpentard)… Hmm jos noista pitää valita… Niin en tosiaan tiedä. Ihan sama?
  8. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa? (Jos sinulla on aikaisempia oppilashahmoja Taikakoulu Châteaussa, ilmoitathan heidän nimensä tai tupansa hakemuksesi yhteydessä. Huomaa, ettei sinulla voi olla oppilashahmoa kaikissa koulun neljässä perustuvassa. Jos kaikki entiset hahmosi eivät ole olleet mukana vielä kuukautta, et voi luoda vielä uutta jäsenhakemusta!) Juu juu, Heather O’Hara oppilaana ja Layla-Fae Hale muodonmuutosten opettajana.

  ps. annettakoon anteeksi mahdollinen kirjoitusvirhe sukunimessä, korjaan sen teille sitten kun saan tiedon.

  1. Lajitteluseremonia jatkuu, ja seuraavaksi salin edustalle kutsutaan Charlotte Trudeau -niminen nuori noita. Charlotte ohjeistetaan istumaan muiden lajiteltavien tapaan puisen jakkaran päälle ja tuon päälaelle asetetaan koulun ikioma lajitteluhattu. Kyseinen hattu tekee monien vuosien kokemuksellaan päätöksen tytön tulevasta tuvasta.

   Tällä kertaa hattu tekee kuitenkin jotain hyvin poikkeuksellista. Hän ei käytä pohdiskeluun sekuntiakaan ylimääräistä aikaa, sillä hän teki päätöksensä jo siinä vaiheessa, kun näki Charloten iloisen hymyn ja tuikkuvat silmät ensimmäistä kertaa. Hän huomasi jo silloin, että kaikki tytön piirteet vievät tuon yhteen ja ainoaan tupaan – lempieläin, harrastukset, ystävien tärkeimmät piirteet sekä tärkeimpänä oma luonne. Tästä johtuen heti, kun hatun lieri koskettaa tytön hiuksia, hattu huutaa päätöksensä koko salin yleisölle.

   ”GRYFFONDOR!”

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon ja Gryffondorin tupaan! Olet 14-vuotias, eli aloitat koulunkäyntisi luokka-asteelta neljä (4). Löydät hahmoalueesi foorumilta gryffondoroppilaiden joukosta ihan pian.

 15. 1. Mikä on lempieläimesi?
  – Pidän eniten eläimistä, jotka ovat ihmisläheisiä ja tykkäävät olla paijattavina.

  2. Mitä harrastat?
  – Vietän mielelläni aikaa ystävieni ja perheeni kanssa. Tykkään myös tehdä kaikkea mitä ihmiset tavallisesti tykkäävät tehdä: lukea, kuunnella musiikkia, katsoa elokuvia, jne. Toisinaan myös neulon, leivon, hoidan kasveja, keräilen esineitä, harjoittelen kalligrafiaa, etsiskelen tähtikuvioita tähtitaivaalta, kuljeskelen luonnossa, uin, osallistun hyväntekeväisyyteen, opiskelen jotain uutta kieltä, käyn juhlissa, jne.

  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  – Suvaitsevaisuus, empaattisuus ja ystävällisyys.

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  – Jokin sellainen ammatti, jossa saan auttaa muita tai muuttaa maailmaa paremmaksi.

  5. Kuvaile luonnettasi
  – Persoonallisuustyyppini on INFP.

  6. Milloin olet syntynyt?
  – 7.3.2005

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi?
  – Pouffsouffle ja Serdaigle

  8. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa?
  – Luol Crunel & Sophie Everett

  ((Joo, taas tämä nimi mutta uusi hahmo :D))

  1. Maya Khalil -niminen nuori noita kutsutaan vuorollaan lajiteltavaksi. Kun tyttö on istuutunut jakkaran päälle ja tuon päähän on asetettu lajitteluhattu, on lajittelu valmis alkamaan. Päätöksen tuvasta tekee tytön päässä oleva erittäin viisas hattu.

   ”Neiti Khalil, heti kun kuulin nimesi ja välittömästi kun näin kasvosi, tiesin mihin tupaan kuulut. Kukapa ei pitäisi paijattavista eläimistä, musiikin kuuntelusta, ajanvietosta kavereiden kesken tai arvostaisi ystävällisyyttä ja empaattisuutta, mutta jokaisessa ei ole sitä jotain, mitä sinussa on. Se jokin nimittäin erottaa sinut kaikista muista ja vie sinut tupaan, joka on nimeltään… POUFFSOUFFLE!”

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon ja Pouffsoufflen tupaan! Olit lukukauden alussa 15-vuotias, eli aloitat koulunkäyntisi luokka-asteelta viisi (5). Löydät hahmoalueesi nyt foorumilta pouffsouffleoppilaiden joukosta.

 16. 1. Mikä on lempieläimesi?
  Kissa

  2. Mitä harrastat?
  Sophia harrastaa kirjoittamista. Hän voi kirjoittaa helposti tuntikausia harmaassa kaavussaan.

  3. Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ominaisuudet ystävässä?
  Reiluus, rohkeus, auttavaisuus

  4. Mikä on unelma-ammattisi?
  Opettaja

  5. Kuvaile luonnettasi (Voit kertoa joko muutamalla sanalla tai kirjoittaa pidemmän kuvailun)
  Sophia on arkuuden ja kiltteyden ruumiillistuma mutta hänkin osaa sanoa napakasti takaisin ja olla oikea häirikkö niin päättäessään.

  6. Milloin olet syntynyt? (Hahmosi täytyy olla syntynyt viimeistään 1.9.2009, jotta hän voi aloittaa opiskelut koulussa. 11-vuotias on 1. luokalla, 12-vuotias 2. luokalla jne.)
  Sophia on 11vuotias tullessaan kouluun.

  7. Mitkä kaksi tupaa ovat suosikkitupiasi? (Gryffondor, Serdaigle, Pouffsouffle, Serpentard)
  Gryffindor, Pouffsouffle.

  8. Onko sinulla muita hahmoja Taikakoulu Châteaussa? (Jos sinulla on aikaisempia oppilashahmoja Taikakoulu Châteaussa, ilmoitathan heidän nimensä tai tupansa hakemuksesi yhteydessä. Huomaa, ettei sinulla voi olla oppilashahmoa kaikissa koulun neljässä perustuvassa. Jos kaikki entiset hahmosi eivät ole olleet mukana vielä kuukautta, et voi luoda vielä uutta jäsenhakemusta!)

  Muita hahmojani ovat Milly Melody, Gryffindor ja Liina Lehtinen,Pouffsouffle.

  1. Lajitteluhattu asetetaan Sophia Slouane -nimisen nuoren noidanalun päähän. Hattu saattaa tipahtaa osittain tytön silmille, mutta se ei haittaa, sillä lajittelussa ollessaan ei ole tarvetta nähdä – ainoastaan kuulla. Lajitteluhattu tekee päätöksen Sophian tulevasta tuvasta, mutta vain tyttö itse kykenee kuulemaan hatun ajatukset.

   ”Ai sinä haluat joko Gryffondoriin tai Pouffsouffleen? Oletko aivan varma? Mielestäni sopisit myös oikein hyvin Serdaigleen. Kyseinen tupa olisi nimittäin kovin hyödyllinen kirjoittamisharrastustasi sekä unelma-ammattiasi ajatellen. Tiesitkö, että kaikkein parhaimmat opettajat ovat viettäneet opiskeluaikansa Serdaiglen tuvassa? Olet melko arka ja kiltti, mutta arvostat ystävissä rohkeutta, eli Gryffondorista voisit saada tarvitsemaasi tukea ja mahdollisesti päästä eroon arkuudestasi. Toisaalta sopisit myös erinomaisesti Pouffsouffleen oman luonteesi sekä ystäväsi tärkeimpien ominaisuuksien puolesta.”

   Hattu pitää lyhyen itsenäisen pohdintatauon ja tekee sitten lopullisen päätöksensä.

   ”Nyt tiedän, mihin tupaan sinä kuulut: POUFFSOUFFLEEN!”

   Bienvenue eli tervetuloa Taikakoulu Châteauhon ja Pouffsoufflen tupaan! Olit lukukauden alussa 11-vuotias, eli aloitat koulunkäyntisi luokka-asteelta yksi (1). Löydät hahmoalueesi nyt foorumilta pouffsouffleoppilaiden joukosta täältä, jonne siirsin kirjoittamasi esittelyn. Kurkkaa myös kertaukseksi infoa uusille pelaajille täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s